Velkomstpakker

Overrask din rejsefælle, og forkæl hinanden med en flaske perlende Blanc de Blancs Brut, lidt chokolade og wellness-produkter. Bestil en velkomstpakke til værelset – og gør opholdet på Hindsgavl Slot helt særligt!

Du kan vælge mellem 3 forskellige pakker:

Forkælelsespakken

På værelset venter en herlig flaske frisk og aromatisk Blanc de Blancs Brut med masser af perlende bobler. Nyd den sammen med en lille æske fyldte chokolader. I får også en lækker badesalt fra Munkholm til et skønt aromabad. Man må gerne føle sig forkælet på Hindsgavl Slot!

Forkælelsespakken kan tilvælges i forbindelse med bestilling af et ophold. Du bestiller velkomstpakken i forbindelse med, at du booker dit værelse eller ophold her.

Book her!

Wellnesspakken

Giv jer selv lidt ekstra wellness. Der ligger badekåber og slippers klar på værelset, som I kan iføre jer, inden I tager turen ned til slottets badebro og en frisk dukkert i Fænøsund. I får også både en lille æske fyldte chokolader og en flaske lækker mousserende Blanc de Blancs Brut, aromatisk og frugtig – og I bestemmer selv, om I vil nyde det hele før eller efter dukkerten. I får også både en Munkholm Saltscrub og en Munkholm Ansigtsscrub til at forkæle huden med – måske skal I ned og have en dukkert mere bagefter?

Du bestiller velkomstpakken i forbindelse med, at du booker dit værelse eller ophold her.

Book her!

Den Romantiske

Kom i stemning med en ekstra romantisk velkomst: Rosenblade strøet ud over sengen, lækre fyldte chokolader og en flaske herlig Blanc de Blancs Brut med masser af perlende bobler. Nyd det sammen på værelset – når I ankommer eller ud på aftenen. Desuden får I en skøn massageolie fra Munkholm til den lille ekstra, romantiske forkælelse.

Du bestiller velkomstpakken i forbindelse med, at du booker dit værelse eller ophold her.

Book her!