Ledige stillinger på Hindsgavl Slot

Medarbejderne er vores vigtigste aktiv på Hindsgavl Slot, og derfor er vi løbende på udkig efter dygtige folk til alle vores afdelinger.

Hindsgavl Slot er et moderne hotel og konferencecenter, hvor vi året rundt byder konference-, kursus-, og opholdsgæster velkommen. Vi har desuden vores egen a la carte-restaurant, hvor gæster kan bestille bord både til frokost og aftenspisning. Slottet emmer af sjæl og mange hundrede års historie. En historie, som du kan være med til at skrive videre på i smukke omgivelser.

Vores absolutte fokus i hverdagen er gæsterne og kvaliteten i vores tilgang til service, og vi arbejder løbende med at evaluere og forbedre individuelle såvel som holdpræstationer.

Har du lyst til at blive en del af teamet på Hindsgavl Slot, må du endelig sende os din ansøgning. Ved at gøre det accepterer du, at vi behandler og opbevarer dine personoplysninger. Læs vores persondatapolitik her.

Læs mere om Hindsgavl Slot som arbejdsplads:

Vores værdier Ansvarlighed på slottet

Aktuelle stillinger

Kokke klargører borde til buffet
Som souschef er du med til at bevare overblikket og samle trådene i den daglige drift.
Udlevering i receptionen
Bliv en del af vores veletablerede receptionsteam hvor ansvar, humor og ikke mindst professionalisme er tre vigtige faktorer.
Tjener i restaurant
Begynd din tjeneruddannelse med løn fra dag ét – og ingen skole det første år – i de flotte og historiske rammer på Hindsgavl Slot.
Tjener i restaurant
Som tjenerafløser hjælper du med at skabe oplevelser. Du kommer også selv til at opleve lidt af hvert – for Hindsgavl Slot lægger rammer til alt fra romantiske middage til store koncerter.