Ledige stillinger hos Hindsgavl Slot

Medarbejderne er vores vigtigste aktiv på Hindsgavl Slot, og derfor er vi løbende på udkig efter dygtige folk til alle vores afdelinger.

Hindsgavl Slot er et moderne hotel og konferencecenter, hvor vi året rundt byder konference-, kursus-, og opholdsgæster velkommen. Vi har desuden vores egen a la carte-restaurant, hvor gæster kan bestille bord både til frokost og aftenspisning. Slottet emmer desuden af sjæl og mange hundrede års historie. En historie, som du kan være med til at skrive videre på i smukke omgivelser.

Vores absolutte fokus i hverdagen er gæsterne og kvaliteten i vores tilgang til service, og vi arbejder løbende med at evaluere og forbedre individuelle såvel som holdpræstationer.

Har du lyst til at blive en del af teamet på Hindsgavl Slot, må du endelig sende os din ansøgning. Ved at gøre det accepterer du, at vi behandler og opbevarer dine personoplysninger, som angivet her.

Læs evt. også om:

Vores værdier Ansvarlighed på slottet

Aktuelle stillinger

Tjener i restaurant
Som tjener på Hindsgavl Slot spiller du en hovedrolle, når vi sammen skaber uforglemmelige oplevelser for gæsterne. Hvad enten de er på et romantisk ophold, til møde eller konference, til fest eller koncert.
Tjener i restaurant
Begynd din tjeneruddannelse hos os frem for på skolebænken. I de flotte og historiske rammer på Hindsgavl Slot lærer du alt det, en dygtig tjener skal – inden for mad, vin, service og drift.
Tjener i restaurant
Som tjenerafløser hjælper du med at skabe oplevelser. Du kommer også selv til at opleve lidt af hvert – for Hindsgavl Slot lægger rammer til alt fra romantiske middage til store koncerter.
Værelsesrengøring
Vil du være med til at sikre vores gæster en god oplevelse i de flotte og historiske rammer, som Hindsgavl Slot tilbyder? Så er du måske vores kommende kollega i rengøringen?

Covid-19 information

Her kan du finde mere information om, hvad du bør være opmærksom på, og hvad du som gæst kan forvente af os.

Læs mere her