Ledige stillinger hos Hindsgavl Slot

Medarbejderne er vores vigtigste aktiv på Hindsgavl Slot, og derfor er vi løbende på udkig efter dygtige folk til alle vores afdelinger.

Hindsgavl Slot er et moderne hotel og konferencecenter, hvor vi året rundt byder konference-, kursus-, og opholdsgæster velkommen. Vi har desuden vores egen a la carte-restaurant, hvor gæster kan bestille bord både til frokost og aftenspisning. Slottet emmer desuden af sjæl og mange hundrede års historie. En historie, som du kan være med til at skrive videre på i smukke omgivelser.

Vores absolutte fokus i hverdagen er gæsterne og kvaliteten i vores tilgang til service, og vi arbejder løbende med at evaluere og forbedre individuelle såvel som holdpræstationer.

Har du lyst til at blive en del af teamet på Hindsgavl Slot, må du endelig sende os din ansøgning. Ved at gøre det accepterer du, at vi behandler og opbevarer dine personoplysninger, som angivet her.

Læs evt. også om:

Vores værdier Ansvarlighed på slottet

Aktuelle stillinger

Kokke klargører borde til buffet

Vi søger en erfaren og engageret kok

Ansøgningsfrist: 01-05-2021
På Hindsgavl Slot søger vi en erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores dag- og/eller aftenhold. Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Covid-19 information

Her kan du finde mere information om, hvad du bør være opmærksom på, og hvad du som gæst kan forvente af os.

Læs mere her