Købs- og annulleringsbetingelser

Værelses – og opholdsreservationer

Ved online værelsesbookinger samt booking af ophold kan reservationen annulleres indtil kl. 16.00 dagen før ankomst. Ved senere annullering, betragtes reservationen som ”no show” og første nats pris er herved bindende. Annullering skal altid ske skriftligt med angivelse af reservationsnummer, navn, adresse, telefonnummer og ankomstdato. Annulleringen skal mailes til hindsgavl@hindsgavl.dk

 

Gruppereservationer

Ved reservation af 5 værelser eller derover gælder følgende annulleringsbetingelser;

  • Frem til kl. 16.00 10 dage inden ankomst kan gæsten vederlagsfrit afbestille op til 25% af reservationen.
  • Frem til kl. 16.00 dagen inden ankomst kan gæsten vederlagsfrit afbestille op til 10% af reservationen.
  • Ved afbestilling efter kl. 16.00 dagen inden ankomst afregnes reservationen 100%.

Vær opmærksom på at betaling med kreditkort pålægges gebyr jævnfør dansk lovgivning.

Gavekort på webshoppen

Hindsgavl Slot samarbejder med Life Peaks ApS om salg af unikke gavekort. Life Peaks står udelukkende for formidlingen af gavekortet. Det er Hindsgavl Slot, der leverer ydelsen samt er ansvarlig for opfyldelse af aftalen.

 

Betaling

Du har mulighed for at betale med Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og MobilePay. Der tillægges et ekspeditionsgebyr på 10,- pr. gavekort. Der tillægges ikke kortgebyr til din betaling. Betaling sker via en sikker forbindelse, hvor indtastede oplysninger krypteres, så de ikke kan læses af andre.

 

Gyldighed

Alle gavekort udstedt af Hindsgavl Slot har en gyldighed på 12 måneder.

Fortrydelsesret

Køb af gavekort er jf. dansk forbrugerlov tilknyttet en fortrydelsesret på 14 dage fra du har modtaget ordrebekræftelse fra Life Peaks ApS via e-mail.

Ønsker du at fortryde dit køb, kan du kontakte Life Peaks kundeservice ved at skrive til lifepeaks@lifepeaks.dk, hvori du oplyser om den unikke kode. Det fulde beløb vil blive returneret inden for 2 hverdage til det samme kreditkort, som gavekortet blev købt med, såfremt fristen for fortrydelsesretten er overholdt, og når det er sikret at gavekortet ikke er indløst. Det er kun køber – ikke modtager – der oppebærer fortrydelsesretten. Er gavekortet indløst af gavekortmodtager, kan fortrydelsesretten ikke gøres gældende. Af sikkerhedsmæssige årsager refunderes beløb kun til købers konto.

Covid-19 information

Her kan du finde mere information om, hvad du bør være opmærksom på, og hvad du som gæst kan forvente af os.

Læs mere her