Købs- og annulleringsbetingelser

Værelses – og opholdsreservationer

Alle reservationer forudbetales ved booking. Ved værelsesbookinger samt booking af ophold kan reservationen annulleres indtil kl. 16.00 dagen før ankomst. Ved senere annullering, betragtes reservationen som ”no show” og første nats pris er herved bindende. Annullering skal altid ske skriftligt med angivelse af reservationsnummer, navn, adresse, telefonnummer og ankomstdato. Annulleringen skal mailes til hindsgavl@hindsgavl.dk. Ved annullering indenfor de gældende frister, refunderes beløbet for bestillingen direkte til købers konto.

 

Gruppereservationer

Ved reservation af 10 værelser eller derover gælder følgende annulleringsbetingelser:

Tidsfrister for omkostningsfri afbestilling/reducering

 • Indtil 30 dage før ankomst:
  Op til 100 % af den oprindelige reservation kan frit annulleres.
 • Indtil 21 dage før ankomst:
  Op til 50 % af den oprindelige reservation kan frit annulleres.
 • Indtil 14 dage før ankomst:
  Op til 25 % af den oprindelige reservation kan frit annulleres.
 • Indtil 48 timer før ankomst:
  Op til 10 % af den oprindelige reservation kan frit annulleres.

Ved afbestilling og/eller reducering senere end 48 timer før ankomst faktureres det fulde antal.

Vær opmærksom på, at betaling med kreditkort pålægges gebyr jævnfør dansk lovgivning.

Gavekort på webshoppen

Hindsgavl Slot samarbejder med Life Peaks ApS om salg af unikke gavekort. Life Peaks står udelukkende for formidlingen af gavekortet. Det er Hindsgavl Slot, der leverer ydelsen samt er ansvarlig for opfyldelse af aftalen.

 

Betaling

Du har mulighed for at betale med Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og MobilePay. Der tillægges et ekspeditionsgebyr på 10,- pr. gavekort. Der tillægges ikke kortgebyr til din betaling. Betaling sker via en sikker forbindelse, hvor indtastede oplysninger krypteres, så de ikke kan læses af andre.

 

Gyldighed

For gavekort udstedt af Hindsgavl Slot gælder følgende gyldighed:

 • Gavekort på specifikke beløb: Gyldigt i 36 måneder fra udstedelsesdatoen
 • Gavekort på oplevelser m.m.: Gyldigt i 12 måneder fra udstedelsesdatoen

Fortrydelsesret

Køb af gavekort er jf. dansk forbrugerlov tilknyttet en fortrydelsesret på 14 dage fra du har modtaget ordrebekræftelse fra Life Peaks ApS via e-mail.

Ønsker du at fortryde dit køb, kan du kontakte receptionen ved at skrive til hindsgavl@hindsgavl.dk, hvori du oplyser om den unikke kode. Det fulde beløb vil blive returneret inden for 2 hverdage til det samme kreditkort, som gavekortet blev købt med, såfremt fristen for fortrydelsesretten er overholdt, og når det er sikret at gavekortet ikke er indløst. Det er kun køber – ikke modtager – der oppebærer fortrydelsesretten. Er gavekortet indløst af gavekortmodtager, kan fortrydelsesretten ikke gøres gældende. Af sikkerhedsmæssige årsager refunderes beløb kun til købers konto.