Verdensballetten på Hindsgavl Slot

En uforglemmelig oplevelse for alle! Nyd en fantastisk sommeraften under åben himmel, når Verdensballetten for første gang byder indenfor i deres eventyrlige univers på Hindsgavl Slot.

Det bliver en magisk sommeraften under åben himmel i slotsparken, når Verdensballetten for første gang byder velkommen på Hindsgavl Slot d. 29. juli 2021. At Verdensballetten har valgt, at årets første optræden – premieren – er på Hindsgavl Slot, bliver oplevelsen ikke mindre af. En uforglemmelig oplevelse du ikke må gå glip af!

En oplevelse i særklasse

Glæd dig til en eventyrlig og humoristisk forestilling med highlights inden for både ballettens og operaens verden. På scenen er nogle af verdens bedste balletdansere fra kompagnier som Staatsballett Berlin, Mariinsky Ballet fra Skt. Petersborg og Royal Ballet fra London. Internationalt anerkendte klassiske musikere og danske operasangere vil akkompagnere danserne på scenen og underholde publikum med fantastiske solooptrædener.

Scenen i slotsparken – med skoven i baggrunden og Fænøsund glimtende bag de gamle bøgekroner – sætter en stemningsfyldt kulisse for årets Verdensballet på Hindsgavl Slot.

I spidsen for forestillingen står tenor og konferencier Jens-Christian Wandt, der med sin elskelige og lune facon præsenterer en finkulturel forestilling i øjenhøjde, hvor alle kan være med, uanset om man er balletkender eller nybegynder.

Forlæng magien

Verdensballetten kan krydres med en gastronomisk oplevelse fra slotskøkkenet. Enten med en lækker 3-retters middag i Restaurant Louise i Laden. Eller en uhøjtidelig streetfood madoplevelse under åben himmel ved Tehuset i slotsparken. Du kan også forkæle dig selv og den, du holder af, med et skønt ophold på Hindsgavl Slot. Læs mere om mulighederne længere nede på siden.

Ét er sikkert. Det bliver en uforglemmelig oplevelse, når Verdensballetten kigger forbi Hindsgavl Slot på Fyn!

Køb billetter