Verdensballetten på Hindsgavl Slot

En uforglemmelig oplevelse for alle! Nyd en fantastisk sommeraften under åben himmel, når Verdensballetten for første gang byder indenfor i deres eventyrlige univers på Hindsgavl Slot.

Det bliver en magisk sommeraften under åben himmel i slotsparken, når Verdensballetten for første gang byder velkommen på Hindsgavl Slot d. 29. juli 2021. At Verdensballetten også har valgt, at årets første optræden – premieren – er på Hindsgavl Slot, bliver oplevelsen ikke mindre af.

En oplevelse i særklasse

Glæd jer til en eventyrlig og humoristisk forestilling med highlights indenfor både ballettens og operaens verden. På scenen vil I opleve nogle af verdens bedste balletdansere fra kompagnier som Staatsballett Berlin, Mariinsky Ballet fra Skt. Petersborg og Royal Ballet fra London. Internationalt anerkendte klassiske musikere og danske operasangere vil akkompagnere danserne på scenen, og selv underholde publikum med fantastiske solooptrædener.

Scenen i slotsparken – med skoven i baggrunden og Fænøsund glimtende bag de gamle bøgekroner – sætter en stemningsfyldt kulisse for årets Verdensballet på Hindsgavl Slot.

I spidsen for forestillingen står tenor og konferencier Jens-Christian Wandt, som med sin elskelige og lune facon præsenterer en finkulturel forestilling i øjenhøjde, hvor alle kan være med, uanset om man er balletkender eller nybegynder.

Forlæng magien

Verdensballetten kan krydres med en gastronomisk oplevelse fra slotskøkkenet. Enten med en dejlig 3-retters middag i Restaurant Louise i Laden. Eller en uhøjtidelig streetfood madoplevelse under åben himmel ved Tehuset i slotsparken. Du kan også forkæle dig selv og den, du holder af, med et skønt ophold på Hindsgavl Slot. Læs mere om mulighederne længere nede på siden.

Ét er sikkert. Det bliver en uforglemmelig oplevelse, når Verdensballetten kigger forbi Hindsgavl Slot på Fyn!

Køb billetter

Covid-19 information

Her kan du finde mere information om, hvad du bør være opmærksom på, og hvad du som gæst kan forvente af os.

Læs mere her