Kom og smag på slotskøkkenet

Uanset hvad der bringer dig til Hindsgavl Slot, kan kokkene i slotskøkkenet fuldende oplevelsen med et dejligt måltid mad. Lavet fra bunden og så vidt muligt af ingredienser fra slottets 10.000 kvadratmeter store køkkenhave.

Er du på ophold med en menu inkluderet, er denne menu fastlagt på forhånd. Som udgangspunkt serverer vi maden under de imponerende bjælker i Slotsladen. Du kan naturligvis tilkøbe vine, der er afstemt de enkelte retter, ligesom du selv kan gå på opdagelse i vores omfattende vinkort.

I vores restaurant Den Hvide Dame finder du enkle og velsmagende retter på menukortet. Også her tager kokkene afsæt i sæsonens gode råvarer. Vi anbefaler, at du altid reserverer bord på forhånd. Restauranten er åben til frokost og aften.

Lad os meget gerne høre inden din ankomst, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til din forplejning.

Du kan læse om vores holdninger til maden, vores indkøbspolitik samt vores affaldspolitik her

Her kan du se de aktuelle menukort i Den Hvide Dame

Se frokostkortet Se aftenmenuen

Lækkerier fra egen køkkenhave

Intet smager bedre end nyhøstede grøntsager af egen avl. Derfor har vi vores egen køkkenhave på cirka 10.000 m2, som drives og vedligeholdes af vores to gartnere.

Hele året kan du nyde lækkerierne fra køkkenhaven, idet vi sylter og henkoger frugt og grønt til brug uden for sæsonen. Men når årstiden tillader det, gør vi naturligvis brug af de friske sager, i det omfang det er muligt. Det kan være friskopgravede kartofler, solmodne tomater, smagsrige krydderurter eller søde, saftige jordbær.

Gartnerne får også hjælp af de flere tusinde bier, som summer rundt og bestøver de mange blomster og planter i haven – og som samtidig producerer vores lækre Hindsgavl-honning.