Kom og smag på slotskøkkenet

Uanset hvad der bringer dig til Hindsgavl Slot, vil kokkene i slotskøkkenet gøre, hvad de kan for at fuldende oplevelsen med et dejligt måltid mad. Lavet fra bunden og så vidt muligt af ingredienser fra slottets 10.000 kvadratmeter store køkkenhave.

Er du på ophold med en menu inkluderet, er denne menu fastlagt på forhånd. Som udgangspunkt serverer vi maden under de imponerende bjælker i Slotsladen. Du kan naturligvis tilkøbe vine, der er afstemt de enkelte retter, ligesom du selv kan gå på opdagelse i vores omfattende vinkort.

I vores hyggelige café, Slotscaféen, finder du enkle og velsmagende retter efter klassisk forbillede og med afsæt i de gode råvarer. Vi anbefaler, at du altid reserverer bord på forhånd.

Lad os meget gerne høre inden din ankomst, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til din forplejning.

Se menuen for Slotscaféen her

Lækkerier fra egen køkkenhave

Intet smager bedre end nyhøstede grøntsager af egen avl. Derfor har vi vores egen køkkenhave på cirka 10.000 m2, som drives og vedligeholdes af vores to gartnere.

Når årstiderne tillader det, bruger vi frugt, grønt og krydderurter fra vores egen køkkenhave. Både frisk, tilberedt og hjemmesyltet, så vi kan nyde godt af råvarerne over hele året. Har du nogensinde smagt syltede valnødder? Eller frisk Hindsgavl-honning? Bier har vi nemlig også. Vi slynger selv honningen, og resultatet er den skønneste, lyse honning med en meget fin smag.

Vi deler også gerne vores opskrifter med dig.

Se vores opskrifter her