Weekendophold på Hindsgavl Slot

Nyd freden, roen og hinanden med overnatning på Hindsgavl Slot i Middelfart. Der venter jer en oplevelse ud over det sædvanlige i historiske og naturskønne rammer, hvor I bliver forkælet med god mad og hjemmebag lavet fra bunden af friske råvarer, ofte fra egen køkkenhave og en hyggelig atmosfære.

Tag væk fra hverdagen og træd ind i et åndehul af nærvær – hvor I kun skal tænke på jer selv og hinanden. På Hindsgavl Slot får I en weekend langt væk fra hverdagen, også selvom I måske bor i nærområdet. En sådan weekendtur kan man altid have godt af. Er der noget mere skønt og hyggeligt end et lækkert weekendophold på et flot slot i Danmark? Book dit weekendophold allerede i dag.

Book weekendopholdet her

Weekendophold i unikke rammer

Hindsgavl Slot er helt sin egen. Her får I både traditionel arkitektur fra 1700-tallet i hovedbygningen (slottet) og moderne, gennemrenoveret, råt design i Slotsladen og avlsbygningerne. Her er fuld af liv og samtidig al den plads og ro, I kunne ønske jer.

Nyd en drink eller en kop kaffe i slottets smukke Hall og Havestue – de er altid åbne for jer, når I er på weekendophold på Hindsgavl Slot. I kan også gå på opdagelse i slottets klassicistiske arkitektur, når det ikke er booket til arrangementer. Spørg gerne vores receptionister ved check-in, hvornår det er muligt at opleve de storslåede slotsstuer.

Se vores galleri

Genopladning i smuk natur

Omgivelserne omkring Hindsgavl Slot er perfekte til afslapning og genopladning i naturen. Vi ligger lige ned til Fænøsund, omgivet af dyreparken og skoven – oplagt til en gåtur langs vandet eller en skovtur. I kan også tage en hyggelig slentretur i den store slotspark, med havudsigt gennem de gamle bøgekroner. Eller snuppe en dukkert fra vores lille, private strand med egen badebro.

Hindsgavl slot har sin egen køkkenhave, som forsyner køkkenet med friske råvarer i sommersæsonen og hjemmesyltet frugt og grønt i vinterhalvåret. Vores mad er hjemmelavet fra bunden, med stolthed og kærlighed til faget. Og det kan smages!

Vores fornemste opgave at gøre jeres weekendophold til en helt særlig oplevelse, der giver jer energi og overskud til at vende tilbage til hverdagen.

Oplevelser lige i nærheden

Der aldrig ikke langt til de gode oplevelser, når I er på weekendophold hos os. Hindsgavlhalvøen, Lillebælt og Middelfart ligger i kort afstand fra Hindsgavl Slot og byder på både action og adspredelse!

Tag en shoppetur i Middelfarts hyggelige gader og måske en sejltur på Lillebælt? I kan også teste, hvor højdestærke I er, med en omgang Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro.

Læs mere om området

Covid-19 information

Her kan du finde mere information om, hvad du bør være opmærksom på, og hvad du som gæst kan forvente af os.

Læs mere her