Forkæl hinanden med et weekendophold

Nyd freden, roen og hinanden på Hindsgavl Slot. Der venter jer en oplevelse ud over det sædvanlige i historiske og naturskønne rammer, hvor I bliver forkælet med bobler, madoplevelser, hjemmebag og en hyggelig atmosfære.

På Hindsgavl Slot får I en weekend langt væk fra hverdagen, også selvom I måske bor i nærområdet. Her kan I træde ind i et åndehul af nærvær – hvor I kun skal tænke på jer selv og hinanden. Vores fornemste opgave er at sørge for, at I får et vidunderligt weekendophold, så I kan koble af og være fulde af overskud og energi, når vi siger på gensyn.

 

Vælg mellem Weekend eller Weekend PLUS

Vi tilbyder to forskellige weekendophold på Hindsgavl Slot – Weekend og Weekend PLUS – begge med ankomst lørdag. Forskellen er, at Weekend PLUS indeholder mere af slotskøkkenets lækre mad samt en guidet gåtur i området, hvor I får en ekstra dimension af Hindsgavls Slots historie. Læs mere om, hvad de to typer ophold hver især indeholder længere nede på siden.

Til begge ophold kan I desuden vælge lidt ekstra luksus i form af en velkomstpakke eller et opgraderet værelse.

 

Book jeres weekendophold online i dag

Weekend Weekend PLUS

Weekendophold i unikke rammer

Hindsgavl Slot er helt sit eget. Her er både klassicistisk arkitektur med hovedbygningen fra 1700-tallet og moderne, gennemrenoveret, råt design i Slotsladen og avlsbygningerne. Spørg vores receptionister ved check-in, hvornår det er muligt at opleve de historiske slotsstuer. Se blandt andet Rosa Stue hvor Frederik den 6. i 1814 underskrev aftalen, som afstod Norge fra rigsfællesskabet.

Slottets smukke omgivelser er som skabt til afslapning og genopladning i naturen med park og skov lige ned til Fænøsund og Lillebælt. Her er mange gode gåture langs vandet og i skoven, eller blot en hyggelig slentretur i den store slotspark med udsigt til sund og bælt mellem de gamle bøgetræer. I kan også tage en dukkert fra vores lille private strand med egen badebro.

Se vores galleri

Oplevelser lige i nærheden

Der er aldrig langt til de gode oplevelser, når I er på weekendophold hos os. Hindsgavlhalvøen, Lillebælt og Middelfart midtby ligger i kort afstand fra Hindsgavl Slot og byder på både action og adspredelse!

I Middelfart kan I shoppe rundt i de hyggelige gader, besøge Nordens største specialmuseum for keramisk kunst, kunsthåndværk og design, CLAY Keramikmuseum, eller måske tage en sejltur på Lillebælt? I kan også teste, hvor højdestærke I er, med en omgang Bridgewalking over Den Gamle Lillebæltsbro.

Få inspiration til flere oplevelser

Læs mere om området