Weekendophold på

Hindsgavl Slot

Forkæl hinanden. Læg hverdagen bag jer og slap af med et weekendophold i de unikke, historiske rammer og den smukke natur. Nyd de særlige øjeblikke og hinanden med nærvær og den lækreste mad i de smukke omgivelser på Hindsgavl Slot i Middelfart.

På Hindsgavl Slot har vi egen køkkenhave, der forsyner køkkenet med friske råvarer og hjemmesyltet frugt og grønt. Maden er hjemmelavet og hjemmebagt med stolthed og kærlighed til faget. Og det kan smages!

Vores fornemste opgave er at sørge for, at I har et vidunderligt weekendophold på Hindsgavl Slot. Så I kan koble af og være fulde af overskud og energi, inden I vender hjem til hverdagen.

Weekendophold og ekstra hygge:

I kan vælge mellem to forskellige weekendophold på Hindsgavl Slot: Et lækkert ophold fra fredag til lørdag eller et ophold med lidt mere historie fra lørdag til søndag.

Til begge ophold kan I desuden vælge lidt ekstra luksus med en velkomstpakke eller et opgraderet værelse.

Book et ophold i dag

Fredag Lørdag

Søndagsophold på Hindsgavl Slot

Gør jeres søndag lidt ekstra særlig med et søndagsophold på Hindsgavl Slot. Nyd freden, roen og hinanden i smukke historiske og naturskønne omgivelser. Vi sørger for en lækker middag, lavet fra bunden af vores dygtige kokke og en nærværende atmosfære.

 

Læs mere her

Weekendophold i unikke rammer

Hindsgavl Slot er helt sit eget. Her er både klassicistisk arkitektur med hovedbygningen fra 1700-tallet og moderne, gennemrenoveret, råt design i Slotsladen og avlsbygningerne. Spørg vores receptionister ved check-in, hvornår det er muligt at opleve de historiske slotsstuer. Se blandt andet Rosa Stue hvor Frederik den 6. i 1814 underskrev aftalen, som afstod Norge fra rigsfællesskabet.

Slottets smukke omgivelser er som skabt til afslapning og genopladning i naturen med park og skov lige ned til Fænøsund og Lillebælt. Her er mange gode gåture langs vandet og i skoven, eller blot en hyggelig slentretur i den store slotspark med udsigt til sund og bælt mellem de gamle bøgetræer. I kan også tage en dukkert fra vores lille private strand med egen badebro.

Se vores galleri

Oplevelser lige i nærheden

Der aldrig ikke langt til de gode oplevelser, når I er på weekendophold hos os. Hindsgavlhalvøen, Lillebælt og Middelfart midtby ligger i kort afstand fra Hindsgavl Slot og byder på både action og adspredelse!

Tag en shoppetur i Middelfarts hyggelige gader og måske en sejltur på Lillebælt? I kan også teste, hvor højdestærke I er, med en omgang Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro.

Læs mere om området