Vinter-getaway på Hindsgavl Slot

En miniferie på Hindsgavl Slot byder på de perfekte rammer for afslappende og skøn forkælelse. Her kan I tage en velfortjent pause fra hverdagen og finde ro og fordybelse – og ikke mindst tid til hinanden.

Vores gæster siger ofte, at ferien allerede starter i det øjeblik de drejer af fra hovedvejen, kører gennem skoven og ned ad alléen mod slottet. Roen sænker sig ved synet af dyrehaven og det flotte, velbevarede slot. De idylliske omgivelser langs Lillebælt og de historiske bygninger, fyldt med små historier fra en svunden tid, er alt sammen med til at skabe rammen om en helt unik ferie på Fyn.

Opholdet kan bookes med ankomst fra fredag d. 11. februar og senest afrejse søndag d. 20. februar 2022.

Book opholdet her

Miniferie på Fyn med plads, lys og luft!

Et vinter-getaway på Hindsgavl Slot er mere end et almindeligt hotelophold for 2. På en miniferie hos os får du masser af plads og frisk havluft, når du går en tur langs med vandet. Nyd det smukke frostvejr i vores 40.000 m2 store slotspark – én af Danmarks smukkeste!

Området omkring Hindsgavl Slot – Hindsgavlhalvøen, Middelfart og Lillebælt – byder på oplevelser for enhver smag, uanset om I er til natur eller action. I kan bl.a. smutte i Dyrehaven på Hindsgavl, tage på Hvalsafari på Lillebælt eller få et sug i maven på Bridgewalking over Lillebæltsbroen – valget er dit.

I kommer ikke til at mangle noget, og vi sørger for god plads omkring jer, så I får en dejlig feriefølelse. Og vi følger selvfølgelig de til en hver tid gældende retningslinjer i forbindelse med COVID-19, læs mere her.

Se flere aktiviteter

Spontan getaway væk fra det hele

Vores fornemste opgave er at forkæle jer og gøre netop jeres getaway til en helt særlig oplevelse – og så privat som muligt. Hvad enten det er gartneren i køkkenhaven, kokken ved buffeten eller receptionisten, som tager hånd om jer, står vi klar til at hjælpe under hele jeres ophold. Læs mere om vores tilgang til service.

Og skulle I blive forhindret i at komme, kan reservationen annulleres helt indtil kl. 16.00 dagen før ankomst. Læs mere om vores købs- og annulleringsbetingelser her.