Kom helt tæt på stjernerne med et unikt koncertophold

– Oplev Take That indtage Hindsgavl Slot

Kom med til et brag af en fest og en perlerække af hits i slotsparken! Vi kan godt garantere, at der bliver fest og glade dage, når Take That går på scenen på Hindsgavl Slot i Middelfart den 7. juli 2023. Det bliver rent flashback til alle de gode minder fra 90’erne! Få en luksus koncertoplevelse med Golden Circle billetter og ophold på Hindsgavl Slot – læs mere om dette nedenfor.

Siden Take That udgav deres første album i 1992, har det britiske boyband solgt mere end 30 millioner albums verden over. Koncerten bliver den ene af kun 2 koncerter i 2023 uden for Storbritannien.

Inden Gary, Mark og Howard indtager scenen, vil hhv. Outlandish og Anders Blichfeldt sørge for at få publikum i den helt rigtige stemning.

Med vores særlige koncertophold kan I forlænge oplevelsen og komme helt tæt på stjernerne. Opholdet inkluderer nemlig en VIP-billet med adgang til Golden Circle. I får også fri bar og den lækreste streetfood serveret i de smukke omgivelser på Hindsgavl Slot. Vi har egen køkkenhave, der forsyner slotskøkkenet med friske råvarer og hjemmesyltet frugt og grønt. Al maden er hjemmelavet og hjemmebagt med stolthed og kærlighed til faget. Og det kan smages!

Der udbydes kun 30 værelser med VIP-adgang og streetfood – så det er med at slå til, hvis du vil sikre dig og veninderne/vennerne en helt unik oplevelse!

Bestil opholdet her