Sommer-getaway på
Hindsgavl Slot 2021

En miniferie på Hindsgavl Slot byder på de perfekte rammer for afslappende og revitaliserende forkælelse. Her kan I tage en velfortjent pause fra hverdagen og finde ro og fordybelse – og ikke mindst tid til hinanden.

Vores gæster siger ofte, at ferien allerede starter i det øjeblik de drejer af fra hovedvejen, kører gennem skoven og ned ad alléen mod slottet. Roen sænker sig ved synet af dyrehaven og det flotte, velbevarede slot. De idylliske omgivelser langs Lillebælt og de historiske bygninger, fyldt med små historier fra en svunden tid, er alt sammen med til at skabe rammen om en helt unik ferie på Fyn.

Sommeropholdet kan bookes i perioden 25/6 – 15/8.

Miniferie på Fyn med plads, lys og luft!

Et sommerophold på Hindsgavl Slot er mere end et almindeligt hotelophold for 2. På en miniferie hos os får I masser af plads, lys og frisk havluft. Nyd de lyse sommernætter på terrassen, eller tag en slentretur hånd i hånd langs vandet i vores 40.000 m2 store slotspark – én af Danmarks smukkeste!

I kan også tage en forfriskende dukkert fra den afskærmede badebro – eller dase på plænen i det summende solskin, med en god bog og havudsigt gennem bøgekronerne.

Området omkring Hindsgavl Slot – Hindsgavlhalvøen, Middelfart og Lillebælt – byder på oplevelser for enhver smag, uanset om I er til natur eller action. I kan bl.a. smutte i Dyrehaven på Hindsgavl, tage på Hvalsafari på Lillebælt eller få et sug i maven på Bridgewalking over Lillebæltsbroen – valget er dit.

Spontant getaway væk fra det hele

Vores fornemste opgave er at forkæle jer og gøre netop jeres getaway til en helt særlig oplevelse – og så privat som muligt. Hvad enten det er gartneren i køkkenhaven, kokken ved buffeten eller receptionisten, som tager hånd om jer, står vi klar til at hjælpe under hele jeres ophold. Læs mere om vores tilgang til service og ansvarlighed.

Og skulle I blive forhindret i at komme, kan reservationen annulleres helt indtil kl. 16.00 dagen før ankomst. Læs mere om vores købs- og annulleringsbetingelser her.

Covid-19 information

Her kan du finde mere information om, hvad du bør være opmærksom på, og hvad du som gæst kan forvente af os.

Læs mere her