Søndagsophold på Hindsgavl Slot

Kom helt ned i gear og lad jer forkæle i vores rolige, smukke og genopladende rammer. Med historiske bygninger, skoven, Dyrehaven og Lillebælt lige udenfor døren har I de bedste forudsætninger for at tage søndagsstemningen til et helt nyt niveau – fra gåture, arkitektur og fordybelse, til tid og nærvær med hinanden.

Når I er velankommet og godt indkvarteret, byder vi velkommen med kaffe og kage fra slotskøkkenet. Inden middagen inviterer vi jer til et glas bobler ved bordet i restaurant Den Hvide Dame med udsigt over slotsparken og vandet, hvor I måske lige har slentret en forfriskende tur. Til middagen kan I vælge 2 veltilberedte retter fra a la carte kortet i Den Hvide Dame.

Næste morgen disker vi op med vores populære morgenmad fyldt med lækkerier, bl.a. fra lokalområdet og vores egen køkkenhave, inden vi siger på gensyn.

Book søndagsopholdet online her

Intim middag i Den Hvide Dame

I kan glæde jer til at sætte jer til bords i vores hyggelige restaurant Den Hvide dame i sidefløjen til den historiske hovedbygning – med udsigt over den smukke slotspark og Lillebælt i baggrunden. Den Hvide Dame er lys, moderne og byder på den helt særlige Hindsgavl-stemning af personlig forkælelse fra I sætter jer til bords, til vi siger velbekomme og på gensyn.

Miniferie på Fyn med plads, lys og luft!

Et ferieophold på Hindsgavl Slot er mere end et almindeligt hotelophold for 2. På en miniferie hos os får I masser af plads, lys og frisk havluft. Uanset årstiden byder de naturskønne omgivelser på et væld af oplevelser.

Vores 40.000 m2 store slotspark er én af Danmarks smukkeste, og her kan I slentre hånd i hånd, langs med vandet – og evt. fortsætte videre ind i skoven og ud i Dyrehaven. Undervejs kan I samle appetit til middagen om aftenen, ligesom I har mulighed for at bestille en let frokost eller lidt lækkert hjemmebag.

Hindsgavlhalvøen, Middelfart og Lillebælt har noget for enhver smag. Når I er færdige med at udforske naturen til fods, kan I fx tage på Hvalsafari på Lillebælt eller få et sug i maven på Bridgewalking over Den Gamle Lillebæltsbro, ligesom I kan besøge muséer eller Middelfarts charmerende gamle bydel.

Få inspiration til flere oplevelser

Spontant getaway væk fra det hele

Vores fornemste opgave er at forkæle jer og gøre netop jeres getaway til en helt særlig oplevelse – og så privat som muligt. Hvad enten det er gartneren i køkkenhaven, kokken ved buffeten eller receptionisten, som tager hånd om jer, står vi klar til at hjælpe under hele jeres ophold. Læs mere om vores tilgang til service og ansvarlighed.

Og skulle I blive forhindret i at komme, kan reservationen annulleres helt indtil kl. 16.00 dagen før ankomst.

Læs mere om vores købs- og annulleringsbetingelser her

Unikke rammer fulde af historie

Hindsgavl Slot er helt sit eget. Her er både klassicistisk arkitektur med hovedbygningen fra 1700-tallet og moderne, gennemrenoveret, råt design i Slotsladen og avlsbygningerne. Slottets dramatiske historie går helt tilbage til det 12. århundrede, og flere sagn fra dengang fortælles stadig som en del af slottets historie.

Spørg vores receptionister ved check-in, hvornår det er muligt at opleve de historiske slotsstuer. Se blandt andet Rosa Stue, hvor Frederik den 6. i 1814 underskrev aftalen, som afstod Norge fra rigsfællesskabet.

Læs mere om Hindsgavl Slot

Læs mere om området her