Søndagsophold på Hindsgavl Slot

Gør jeres søndag lidt ekstra særlig med et søndagsophold på Hindsgavl Slot. Nyd freden, roen og hinanden i smukke historiske og naturskønne omgivelser. Vi sørger for en lækker middag, lavet fra bunden af vores dygtige kokke og en nærværende atmosfære.

Brug de smukke overgivelser til en gåtur i slotsparken eller et forfriskende dyp i Fænøsund fra den afskærmede badebro. Mulighederne er mange, og helt op til jer. Vores fornemste opgave er at forkæle jer, og vi sørger for god plads omkring jer.

Book søndagsopholdet online her

Oplev Hindsgavl Slot og aktiviteter i nærheden

På den vestlige spids af Fyn ligger Hindsgavl Slot på Hindsgavlhalvø. De unikke omgivelser lige ned til Lillebælt byder på dramatisk historie helt tilbage til det 12. århundrede, og flere sagn fra dengang fortælles stadig som en del af slottets historie.

Et ophold på Hindsgavl Slot er mere end et almindeligt hotelophold for 2. Her får I masser af plads, lys og frisk havluft. Uanset om årstid byder de naturskønne omgivelser på et væld af oplevelser og aktiviteter.

Læs mere om området her

Spontant getaway væk fra det hele

Vores fornemste opgave er at forkæle jer og gøre netop jeres getaway til en helt særlig oplevelse – og så privat som muligt. Hvad enten det er gartneren i køkkenhaven, kokken ved buffeten eller receptionisten, som tager hånd om jer, står vi klar til at hjælpe under hele jeres ophold. Læs mere om vores tilgang til service og ansvarlighed.

Og skulle I blive forhindret i at komme, kan reservationen annulleres helt indtil kl. 16.00 dagen før ankomst. Læs mere om vores købs- og annulleringsbetingelser her