Ophold med Saunagus

Som noget nyt og helt særligt tilbyder vi en eksklusiv mulighed for at opleve Hindsgavl Slot, som du aldrig har oplevet det før: fra en stor saunatønde med panoramavindue nede på vores lille, private strand med badebro ud i Fænøsund.

Her vil gusmesteren sørge for en sanselig og energigivende oplevelse i vores pragtfulde omgivelser, mens spændinger og bekymringer forlader din krop. Du kan se frem til tre runder saunagus med skønne aromadufte og et havbad imellem hver saunagus. Vekselvirkningen mellem den varme sauna og det kolde vand i den frie natur vil gøre dig helt høj af velvære!

Opholdet byder også på ekstra forkælelse i form af et forfriskende glas bobler ved bordet, inden du og din ledsager skal nyde jeres veltilberedte 3-retters middag på slottet.

Udover de smukke, historiske omgivelser på Hindsgavl Slot byder nærområdet på oplevelser til al slags vejr. Spørg os i receptionen, vi guider jer gerne.

Vælg mellem ankomst fredag eller lørdag 

I bookingmodulet herunder kan du se et overblik over tilgængelige datoer. Opholdet udbydes kun på udvalgte datoer i februar og marts 2024, og grundet saunaen er der en max kapacitet på 10 pers. pr. dag. Du kan vælge mellem ankomst fredag eller lørdag – se programmet længere nede på siden.

 

Book opholdet med saunagus online her

OBS: Kun få datoer og pladser i en begrænset periode!

Fredag Lørdag

Miniferie på Fyn med plads, lys og luft!

Et ferieophold på Hindsgavl Slot er mere end et almindeligt hotelophold for 2. På en miniferie hos os får I masser af plads, lys og frisk havluft. Uanset årstiden byder de naturskønne omgivelser på et væld af oplevelser.

Vores 40.000 m2 store slotspark er én af Danmarks smukkeste, og her kan I slentre hånd i hånd, langs med vandet – og evt. fortsætte videre ind i skoven og ud i Dyrehaven. Undervejs kan I samle appetit til middagen om aftenen, ligesom I har mulighed for at bestille en let frokost eller lidt lækkert hjemmebag.

Hindsgavlhalvøen, Middelfart og Lillebælt har noget for enhver smag. Når I er færdige med at udforske naturen til fods, kan I fx tage på Hvalsafari på Lillebælt eller få et sug i maven på Bridgewalking over Den Gamle Lillebæltsbro, ligesom I kan besøge muséer eller Middelfarts charmerende gamle bydel.

Få inspiration til flere oplevelser

Spontant getaway væk fra det hele

Vores fornemste opgave er at forkæle jer og gøre netop jeres getaway til en helt særlig oplevelse – og så privat som muligt. Hvad enten det er gartneren i køkkenhaven, kokken ved buffeten eller receptionisten, som tager hånd om jer, står vi klar til at hjælpe under hele jeres ophold. Læs mere om vores tilgang til service og ansvarlighed.

Og skulle I blive forhindret i at komme, kan reservationen annulleres helt indtil kl. 16.00 dagen før ankomst.

Læs mere om vores købs- og annulleringsbetingelser her

Unikke rammer fulde af historie

Hindsgavl Slot er helt sit eget. Her er både klassicistisk arkitektur med hovedbygningen fra 1700-tallet og moderne, gennemrenoveret, råt design i Slotsladen og avlsbygningerne. Slottets dramatiske historie går helt tilbage til det 12. århundrede, og flere sagn fra dengang fortælles stadig som en del af slottets historie.

Spørg vores receptionister ved check-in, hvornår det er muligt at opleve de historiske slotsstuer. Se blandt andet Rosa Stue, hvor Frederik den 6. i 1814 underskrev aftalen, som afstod Norge fra rigsfællesskabet.

Læs mere om Hindsgavl Slot

Læs mere om området her