Påskeophold på Hindsgavl Slot

Forkæl hinanden med et påskeophold og få ro, oplevelser og tid sammen i vores smukke, historiske omgivelser lige ned til Lillebælt.

Med havet, skoven og Dyrehaven som vores nærmeste naboer, har I rig mulighed for at tanke op på skøn natur lige udenfor døren. Nyd synet af Fænøsunds blå bølger som baggrund for en forfriskende gåtur langs kystens mange udsigtspunkter – med påskeliljer og alle de andre fine forårsblomster på vej op overalt.

Oplevelser for enhver smag

I behøver ikke køre langt for gode oplevelser sammen. I lokalområdet omkring Hindsgavl Slot kan I bl.a. tage på Hvalsafari, Bridgewalking og besøge CLAY Keramikmuseum i Middelfart. I kan også tage et smut til H.C. Andersens Hus i Odense eller besøge udstillingen om Kongeskibet Dannebrog på Koldinghus.

Book opholdet online her

Miniferie på Fyn med plads, lys og luft!

Et getaway på Hindsgavl Slot er mere end et almindeligt hotelophold for 2. På en miniferie hos os får I masser af plads, lys og frisk havluft. Uanset årstiden byder de naturskønne omgivelser på et væld af oplevelser lige uden for døren.

Tag en slentretur hånd i hånd i vores store slotspark langs med vandet – og fortsæt evt. videre ind i skoven og ud i Dyrehaven, som er vores nærmeste nabo. Undervejs kan I samle appetit til middagen om aftenen, ligesom I har mulighed for at bestille en let frokost eller lidt lækkert hjemmebag.

Hindsgavlhalvøen, Middelfart og Lillebælt har noget for enhver smag, uanset om I er til natur eller action. Når I er færdige med at udforske naturen til fods, kan I f.eks. tage på Hvalsafari på Lillebælt eller få et sug i maven på Bridgewalking over Den Gamle Lillebæltsbro – eller besøge Middelfarts charmerende gamle bydel og CLAY Keramikmuseum?

Få inspiration til flere oplevelser

Spontant getaway væk fra det hele

Trænger I til en pause væk fra det hele, vil vi glæde os til at tage imod jer på Hindsgavl Slot. Vores fornemste opgave er at forkæle jer og gøre netop jeres getaway til en helt særlig oplevelse. I kommer ikke til at mangle noget, og hvad enten det er gartneren i køkkenhaven, kokken ved buffeten eller receptionisten, som tager hånd om jer, står vi klar til at hjælpe under hele jeres ophold. Læs mere om vores tilgang til service og ansvarlighed.

Og skulle I blive forhindret i at komme, kan reservationen annulleres helt indtil kl. 16.00 dagen før ankomst. Læs mere om vores købs- og annulleringsbetingelser her.

Tag en rundtur i vores galleri