Påske-getaway på Hindsgavl Slot

Påsken på Hindsgavl slot er perfekt til at få det sidste ud af den hyggelige, mørke tid. Vi pynter nemlig kun de historiske slotsstuer op til jul og påske, så her har I en særlig og sjælden mulighed for at opleve slottet i al sin pragt!

Tank energien op med lange gåture i det spæde forår sammen med den, du holder af – med havudsigt over Fænøsund blinkende mellem de gamle bøgekroner i slotsparken. Vi forkæler jer med både eftermiddagskaffe og hjemmebagt kage fra slotskøkkenet samt et glas bobler ved bordet inden middagen, som I nyder på slottet.

Vi glæder os til at tage imod jer og være med til at gøre påsken ekstra særlig i år!

Book opholdet online her

Opholdet kan bookes i perioden d. 23.-31. marts 2024.

Intim middag i restaurant Den Hvide Dame

I kan glæde jer til at sætte jer til bords i vores hyggelige restaurant Den Hvide Dame i sidefløjen til den historiske hovedbygning – med udsigt over den smukke slotspark og Lillebælt i baggrunden. Den Hvide Dame er lys, moderne og byder på den helt særlige Hindsgavl-stemning af personlig forkælelse fra I sætter jer til bords, til vi siger velbekomme og på gensyn.

Få inspiration til flere oplevelser

Miniferie på Fyn med plads, lys og luft!

Et ferieophold på Hindsgavl Slot er mere end et almindeligt hotelophold for 2. På en miniferie hos os får I masser af plads, lys og frisk havluft. Uanset årstiden byder de naturskønne omgivelser på et væld af oplevelser.

Vores 40.000 m2 store slotspark er én af Danmarks smukkeste, og her kan I slentre hånd i hånd, langs med vandet – og evt. fortsætte videre ind i skoven og ud i Dyrehaven. Undervejs kan I samle appetit til middagen om aftenen, ligesom I har mulighed for at bestille en let frokost eller lidt lækkert hjemmebag.

Hindsgavlhalvøen, Middelfart og Lillebælt har noget for enhver smag. Når I er færdige med at udforske naturen til fods, kan I fx tage på Hvalsafari på Lillebælt eller få et sug i maven på Bridgewalking over Den Gamle Lillebæltsbro, ligesom I kan besøge muséer eller Middelfarts charmerende gamle bydel.

Få inspiration til flere oplevelser

Spontant getaway væk fra det hele

Vores fornemste opgave er at forkæle jer og gøre netop jeres getaway til en helt særlig oplevelse – og så privat som muligt. Hvad enten det er gartneren i køkkenhaven, kokken ved buffeten eller receptionisten, som tager hånd om jer, står vi klar til at hjælpe under hele jeres ophold. Læs mere om vores tilgang til service og ansvarlighed.

Og skulle I blive forhindret i at komme, kan reservationen annulleres helt indtil kl. 16.00 dagen før ankomst. Læs mere om vores købs- og annulleringsbetingelser her.

Tag en rundtur i vores galleri

Unikke rammer fulde af historie

Hindsgavl Slot er helt sit eget. Her er både klassicistisk arkitektur med hovedbygningen fra 1700-tallet og moderne, gennemrenoveret, råt design i Slotsladen og avlsbygningerne. Slottets dramatiske historie går helt tilbage til det 12. århundrede, og flere sagn fra dengang fortælles stadig som en del af slottets historie.

Spørg vores receptionister ved check-in, hvornår det er muligt at opleve de historiske slotsstuer. Se blandt andet Rosa Stue, hvor Frederik den 6. i 1814 underskrev aftalen, som afstod Norge fra rigsfællesskabet.

Læs mere om Hindsgavl Slot