Nyd påsken på Hindsgavl Slot

Foråret på Hindsgavl Slot er noget ganske særligt. Slotsparkens mange smukke gamle træer, som sprudler med lysegrønne blade, lyser om kap med påskeliljer, blomstrende ramsløg og alle de andre fine forårsblomster, der myldrer op. Nyd synet af Lillebælts blå bølger som baggrund for en forfriskende slentretur langs kystens mange udsigtspunkter.

Slottets smukke Hall og Havestue er altid åbne for dig, når du er på ophold på Hindsgavl Slot. Stuerne på slottet kan også nydes, når de ikke er booket til arrangementer. Spørg gerne vores receptionister ved check-in, hvornår det er muligt at opleve de smukke slotsstuer. I kommer til at bo i et af vores hyggelige værelser i fløjene til slottes hovedbygning.

Byd det spirende forår velkommen med et påskeophold på Hindsgavl Slot

Hindsgavl Slot ligger lige ned til Lillebælt, med 40.000 m2 slotspark og skoven som ’baghave’. Kom helt tæt på krondyrene i dyrehaven, eller tag en gåtur – hånd i hånd – gennem slotsparken, skoven og langs stranden ved Fænøsund. Foråret er for alvor kommet til Hindsgavl Slot i påsken, så I kommer til at gå blandt fine forårsblomster, der myldrer op alle vegne, glade gule påskeliljer og træer, som er i fuld gang med at springe ud.

Området omkring Hindsgavl Slot – Hindsgavlhalvøen, Middelfart og Lillebælt – byder på oplevelser for enhver smag, uanset om I er til natur eller action. I kan bl.a. smutte i Dyrehaven på Hindsgavl, tage på Hvalsafari på Lillebælt eller få et sug i maven på Bridgewalking over Lillebæltsbroen – valget er dit.

Spontant getaway væk fra det hele

Vores fornemste opgave er at forkæle jer og gøre netop jeres getaway til en helt særlig oplevelse – og så privat som muligt. Hvad enten det er gartneren i køkkenhaven, kokken ved buffeten eller receptionisten, som tager hånd om jer, står vi klar til at hjælpe under hele jeres ophold. Læs mere om vores tilgang til service.

Og skulle I blive forhindret i at komme, kan reservationen annulleres helt indtil kl. 16.00 dagen før ankomst. Læs mere om vores købs- og annulleringsbetingelser her.

Covid-19 information

Her kan du finde mere information om, hvad du bør være opmærksom på, og hvad du som gæst kan forvente af os.

Læs mere her