Oplev Trine Therkelsen live på Hindsgavl Slot

– Endnu en koncert er planlagt: Den 20. januar 2024.

Nåede du ikke at booke til den første koncert i november, har du muligheden for at sætte kryds i kalenderen lørdag d. 20. januar 2023, hvor Trine Therkelsen gæster Hindsgavl Slot til en intim og uforglemmelig koncertoplevelse.

Efter hun gik viralt med sine vindueskoncerter under nedlukningen i 2020, har Trine bevist sit værd som en uundgåelig, etableret artist på den danske musikscene.

Trines sange om kærlighed og sårbarhed går lige i hjertet, og i 2022 udsolgte hun samtlige koncerter på sin efterårstour.

Til denne koncert kan du opleve sange fra Trines eget bagkatalog – bl.a. hittet “Vågne med dig” og sange fra den akustiske EP “Hungerhjerte” – samt fortolkninger af smukke sange og fællessang.

Koncerten den 11. november 2023, er desværre udsolgt.

Book det unikke koncertophold her Hør Trine Therkelsens smukke stemme her

Menuen

Lørdag den 11. november 2023

Nyd en ekstraordinær menu sammensat specielt til anledningen:

Forret

”Trilogi af gråand”

  • Sprød tærte med cremet salat af sprængt gråandelår, skalotteløg.
  • Tatar af enebærmarineret gråandebryst med kapers af havens ramsløg.
  • Andelevermousse med cognac samt frissé, slottets rysteribs & fyldig hasselnøddevinaigrette.

Vin: Riesling, Freiherr von Göler, Baden, Tyskland.

 

Hovedret

  • Rosastegt vildt fra dyreparken à la Wellington med vildtglace med varme krydderier & honning, glaseret gulerod i hønsefond, timian & purløg, samt ristede pommes Anna.

Vin: Cervoles, Garnatxa Negra, Syrah, Cabernet Sauvignon, Costers del Segre, Spanien.

 

Dessert

  • Slotsbagerens spandauer deluxe med rehydreret dansk victoriablomme i sherry & slottets iscreme på Bora Bora-vanilje.

Vin: Chateau Lauriga Rivesaltes, Paul Mas, Grenache Blanc, Lanquedoc, Frankrig.

Menuen

Lørdag den 20. januar 2024

Nyd en ekstraordinær menu sammensat specielt til anledningen:

Forret

”Trilogi af gråand”

  • Sprød tærte med cremet salat af sprængt gråandelår, skalotteløg.
  • Tatar af enebærmarineret gråandebryst med kapers af havens ramsløg.
  • Andelevermousse med cognac samt frissé, slottets rysteribs & fyldig hasselnøddevinaigrette.

Vin: Riesling, Freiherr von Göler, Baden, Tyskland.

 

Hovedret

  • Rosastegt vildt fra dyreparken à la Wellington med vildtglace med varme krydderier & honning, glaseret gulerod i hønsefond, timian & purløg, samt ristede pommes Anna.

Vin: Cervoles, Garnatxa Negra, Syrah, Cabernet Sauvignon, Costers del Segre, Spanien.

 

Dessert

  • Tærte med mazarin, blomme i sherry & slottets hasselnøddeiscreme.

Vin: Chateau Lauriga Rivesaltes, Paul Mas, Grenache Blanc, Lanquedoc, Frankrig.

Book opholdet her