Juleophold 2020 – AFLYST

Juleopholdet er udsolgt, men du kan blive skrevet på ventelisten i tilfælde af afbud – tilmeld dig ved at sende os en mail her

Nyd et stemningsfuldt juleophold på Hindsgavl Slot med tid til hinanden, afslapning og forkælelse i historiske og naturskønne rammer!

Juledagene på Hindsgavl Slot er noget ganske særligt – som bare må opleves. Allerede når I drejer ned ad den smukke slotsallé, kan I fornemme magien og historiens vingesus, hvor skov, park og vand indrammer slottet. Solens stråler får Lillebælt til at glimte på jeres venstre side, mens dyreparken mod højre – hvor de smukke krondyr, dådyr og råvildt græsser – er flankeret af skov, så langt øjet rækker. Det er som at køre ind i en helt anden tid.

I vil på jeres juleophold på Hindsgavl Slot opleve et eventyrligt juleunivers, der emmer af ægte dansk julestemning. Slottet står smukt pyntet inde som ude med juletræer, juledekorationer og julepynt. Vores kokke vil forkæle jer med julens mange lækkerier fra slotskøkkenet, og vores tjenere vil sørge for, at I som gæster på Hindsgavl Slot får en nærværende juleoplevelse.

Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen.

Læs mere om de forskellige juleophold på denne side. Vælg imellem:

  • Juleophold 23.-26. december 2020
  • Juleophold 23.-25. december 2020
  • Juleophold 24.-26. december 2020

Covid-19 information

Her kan du finde mere information om, hvad du bør være opmærksom på, og hvad du som gæst kan forvente af os.

Læs mere her