Jule-getaway

Oplev den helt særlige december-stemning på Hindsgavl Slot, hvor slottet står smukt pyntet inde som ude med juletræer, juledekorationer og julepynt. Her kan I nyde freden og roen og forkæle ganen med julens mange lækkerier fra slotskøkkenet. Vores tjenere vil sørge for, at I som gæster på Hindsgavl Slot får en skøn og nærværende juleoplevelse.

På jule-getaway kan I opleve de storslåede omgivelser helt ned til Lillebælt, hvor slottet ligger indrammet af skov, park og vand. Tag en forfriskende gåtur langs havet eller mellem de majestætiske træer i slotsparken og dyrehaven. I kan også tage det kolde gys fra badebroen på vores lille, private strand – eller blot hygge indendørs i slotsstuerne med gode snakke eller en bog.

Vi glæder os til at give jer en magisk juleoplevelse på slottet.

Opholdet kan bookes i følgende perioder:
Fredag d. 15. og med senest afrejse søndag d. 24. december
Tirsdag d. 26. december og med senest afrejse lørdag d. 30. december

 

Book opholdet online her

Miniferie på Fyn med plads, lys og luft!

Et ferieophold på Hindsgavl Slot er mere end et almindeligt hotelophold for 2. På en miniferie hos os får I masser af plads, lys og frisk havluft. Uanset årstiden byder de naturskønne omgivelser på et væld af oplevelser.

Vores 40.000 m2 store slotspark er én af Danmarks smukkeste, og her kan I slentre hånd i hånd, langs med vandet – og evt. fortsætte videre ind i skoven og ud i dyrehaven. Undervejs kan I samle appetit til middagen om aftenen, ligesom I har mulighed for at bestille en let frokost eller lidt lækkert hjemmebag.

Hindsgavlhalvøen, Middelfart og Lillebælt har noget for enhver smag. Når I er færdige med at udforske naturen til fods, kan I fx tage på Hvalsafari på Lillebælt eller få et sug i maven på Bridgewalking over Den Gamle Lillebæltsbro, ligesom I kan besøge muséer eller Middelfarts charmerende gamle bydel.

Spontant getaway væk fra det hele

Vores fornemste opgave er at forkæle jer og gøre netop jeres getaway til en helt særlig oplevelse – og så privat som muligt. Hvad enten det er gartneren i køkkenhaven, kokken ved buffeten eller receptionisten, som tager hånd om jer, står vi klar til at hjælpe under hele jeres ophold. Læs mere om vores tilgang til service og ansvarlighed.

Og skulle I blive forhindret i at komme, kan reservationen annulleres helt indtil kl. 16.00 dagen før ankomst. Læs mere om vores købs- og annulleringsbetingelser her