Getaway i en hverdag på Hindsgavl Slot

Hindsgavl Slot er ren magi om efteråret! Mosekonebryg og morgendug i slotshaven ned til det blågrønne hav. Duft af skovbund, dæmpede skridt og flammende efterårsløv overalt omkring jer. Tid til at se hinanden dybt i øjnene. Det smukke, langsommelige efterår indbyder til at skrue ekstra op for hyggen og forkælelsen.

Vores gæster siger ofte, at ferien allerede starter i det øjeblik de drejer af fra hovedvejen, kører gennem skoven og ned ad alléen mod slottet. Roen sænker sig ved synet af dyrehaven og det flotte, velbevarede slot. De idylliske omgivelser langs Lillebælt og de historiske bygninger, fyldt med små historier fra en svunden tid, er alt sammen med til at skabe rammen om en helt unik ferie på Fyn.

Opholdet kan bestilles med ankomst mandag til torsdag frem til og med 22. december 2020.  

Book opholdet her

Miniferie på Fyn med plads, lys og luft!

En getaway på Hindsgavl Slot er mere end et almindeligt hotelophold for 2. På en miniferie hos os får I masser af plads, lys og frisk havluft. Vores 40.000 m2 store slotspark lige ned til Lillebælt er en af Danmarks smukkeste!

Området omkring Hindsgavl Slot – Hindsgavlhalvøen, Middelfart og Lillebælt – byder på oplevelser for enhver smag, uanset om I er til natur eller action. I kan bl.a. smutte i Dyrehaven på Hindsgavl, tage på Hvalsafari på Lillebælt eller få et sug i maven på Bridgewalking over Lillebæltsbroen – valget er jeres.

I kommer ikke til at mangle noget, og vi sørger for god plads omkring jer, så I får en dejlig feriefølelse. Og vi følger selvfølgelig de til en hver tid gældende retningslinjer i forbindelse med covid-19, læs mere her.

Se flere aktiviteter

Spontant getaway væk fra det hele

Vores fornemste opgave er at forkæle jer og gøre netop jeres getaway til en helt særlig oplevelse – og så privat som muligt. Hvad enten det er gartneren i køkkenhaven, kokken ved buffeten eller receptionisten, som tager hånd om jer, står vi klar til at hjælpe under hele jeres ophold. Læs mere om vores tilgang til service.

Og skulle I blive forhindret i at komme, kan reservationen annulleres helt indtil kl. 16.00 dagen før ankomst. Læs mere om vores købs- og annulleringsbetingelser her.

Covid-19 information

Her kan du finde mere information om, hvad du bør være opmærksom på, og hvad du som gæst kan forvente af os.

Læs mere her