Hverdags-getaway på Hindsgavl Slot

Fornyet energi kommer ikke af sig selv. På Hindsgavl Slot kan I nyde freden, roen og hinanden i smukke, historiske og ikke mindst naturskønne rammer – langt væk fra hverdagen. I kan glæde jer til at blive forkælet med slotskøkkenets udsøgte mad lavet fra bunden af friske råvarer, ofte fra egen køkkenhave.

Mærk roen sænke sig med en gåtur hånd i hånd i vores skønne slotspark, langs Fænøsund for foden af slottet eller på stierne i Dyreparken ved siden af, hvor I kan komme helt tæt på kronvildt og rådyr. Eller hvad med en forfriskende dukkert fra slottets private strand med tilhørende afskærmet badebro?

Vores fornemste opgave er at forkæle jer, og vi sørger for god plads og en nærværende atmosfære omkring jer.

Book hverdagsopholdet online her

Miniferie på Fyn med plads, lys og luft!

Et ferieophold på Hindsgavl Slot er mere end et almindeligt hotelophold for 2. På en miniferie hos os får I masser af plads, lys og frisk havluft. Uanset årstiden byder de naturskønne omgivelser på et væld af oplevelser.

Vores 40.000 m2 store slotspark er én af Danmarks smukkeste, og her kan I slentre hånd i hånd, langs med vandet – og evt. fortsætte videre ind i skoven og ud i Dyrehaven. Undervejs kan I samle appetit til middagen om aftenen, ligesom I har mulighed for at bestille en let frokost eller lidt lækkert hjemmebag.

Hindsgavlhalvøen, Middelfart og Lillebælt har noget for enhver smag. Når I er færdige med at udforske naturen til fods, kan I fx tage på Hvalsafari på Lillebælt eller få et sug i maven på Bridgewalking over Den Gamle Lillebæltsbro, ligesom I kan besøge muséer eller Middelfarts charmerende gamle bydel.

Spontant getaway væk fra det hele

Vores fornemste opgave er at forkæle jer og gøre netop jeres getaway til en helt særlig oplevelse – og så privat som muligt. Hvad enten det er gartneren i køkkenhaven, kokken ved buffeten eller receptionisten, som tager hånd om jer, står vi klar til at hjælpe under hele jeres ophold. Læs mere om vores tilgang til service og ansvarlighed.

Og skulle I blive forhindret i at komme, kan reservationen annulleres helt indtil kl. 16.00 dagen før ankomst. Læs mere om vores købs- og annulleringsbetingelser her

Unikke rammer fulde af historie

Hindsgavl Slot er helt sit eget. Her er både klassicistisk arkitektur med hovedbygningen fra 1700-tallet og moderne, gennemrenoveret, råt design i Slotsladen og avlsbygningerne. Slottets dramatiske historie går helt tilbage til det 12. århundrede, og flere sagn fra dengang fortælles stadig som en del af slottets historie.

Spørg vores receptionister ved check-in, hvornår det er muligt at opleve de historiske slotsstuer. Se blandt andet Rosa Stue, hvor Frederik den 6. i 1814 underskrev aftalen, som afstod Norge fra rigsfællesskabet.

Læs mere om Hindsgavl Slot