Hverdags-getaway på Hindsgavl Slot

Fornyet energi kommer ikke af sig selv. På Hindsgavl Slot kan I nyde freden, roen og hinanden i smukke historiske og naturskønne rammer – langt væk fra hverdagen. I bliver forkælet med god mad og hjemmebag lavet fra bunden af friske råvarer, ofte fra egen køkkenhave og en nærværende atmosfære.

Mærk roen sænke sig med en gåtur i vores store, smukke slotspark eller på stierne i dyreparken, hvor I kommer helt tæt på kronvildt og rådyr. I kan også tage en forfriskende dukkert fra den afskærmede badebro.

Vores fornemste opgave er at forkæle jer, og vi sørger for god plads omkring jer.

Book hverdagsopholdet online her

Miniferie på Fyn med plads, lys og luft!

Et ferieophold på Hindsgavl Slot er mere end et almindeligt hotelophold for 2. På en miniferie hos os får I masser af plads, lys og frisk havluft. Uanset årstiden byder de naturskønne omgivelser på et væld af oplevelser.

Vores 40.000 m2 store slotspark er én af Danmarks smukkeste, og her kan I slentre hånd i hånd, langs med vandet – og evt. fortsætte videre ind i skoven og ud i dyrehaven. Undervejs kan I samle appetit til middagen om aftenen, ligesom I har mulighed for at bestille en let frokost eller lidt lækkert hjemmebag.

Hindsgavlhalvøen, Middelfart og Lillebælt har noget for enhver smag. Når I er færdige med at udforske naturen til fods, kan I fx tage på Hvalsafari på Lillebælt eller få et sug i maven på Bridgewalking over Den Gamle Lillebæltsbro, ligesom I kan besøge muséer eller Middelfarts charmerende gamle bydel.

Spontant getaway væk fra det hele

Vores fornemste opgave er at forkæle jer og gøre netop jeres getaway til en helt særlig oplevelse – og så privat som muligt. Hvad enten det er gartneren i køkkenhaven, kokken ved buffeten eller receptionisten, som tager hånd om jer, står vi klar til at hjælpe under hele jeres ophold. Læs mere om vores tilgang til service og ansvarlighed.

Og skulle I blive forhindret i at komme, kan reservationen annulleres helt indtil kl. 16.00 dagen før ankomst. Læs mere om vores købs- og annulleringsbetingelser her