Gør helligdagene ekstra særlige

Udover længere og lysere dage er foråret også gavmildt med helligdage, som falder på hverdage. Hvorfor ikke gøre noget særligt ud af de ekstra fridage ved at tage en du holder af med på helligdagsophold på Hindsgavl Slot?

Uanset om I er til komplet afslapning eller et adrenalinsug i maven – eller begge! – byder Hindsgavl Slot og lokalområdet på skønne oplevelser. Med slotsparken, Lillebælt, skoven og Dyrehaven som nærmeste naboer er der rig mulighed for gå- og badeture i de smukkeste omgivelser. I kan også tage på keramikmuseum og shoppe i charmerende Middelfart – eller opleve den imponerende udsigt på Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro 57 meter over havoverfladen!

Vi glæder os til at forkæle jer.

 

Book et ophold i dag

Oplevelser lige i nærheden

Der aldrig ikke langt til de gode oplevelser, når I er på weekendophold hos os. Hindsgavlhalvøen, Lillebælt og Middelfart midtby ligger i kort afstand fra Hindsgavl Slot og byder på både action og adspredelse!

Tag en shoppetur i Middelfarts hyggelige gader og måske en sejltur på Lillebælt? I kan også teste, hvor højdestærke I er, med en omgang Bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro.

Læs mere om området