Go’Ma’ ophold på Fyn
Invitér dine nærmeste på et særligt ophold, der får tænderne til at løbe i vand! På Go’Ma’-opholdet får I nemlig en lækker 9-retters menu serveret i Slotsladen på Hindsgavl Slot – 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter. Retterne serveres ved bordet på små fade og i skåle, hvorfra I selv tager maden over på tallerkenen i jeres eget tempo.
Menuen er nøje sammensat bl.a. af grønt fra vores egen køkkenhave og park, kød fra dyrehaven og andre smagfulde, lokale råvarer. Vi har kræset for smagen og udtrykket, så I kan få en rigtig god madoplevelse. Se hele menuen nedenfor.
Vi byder jer velkommen på udvalgte datoer i november og december. Her kan I nyde vores naturskønne rammer – hvis vejret ellers tillader det – inden I får smagsløgene forkælet af vores Slotkøkken.
Når I vågner næste morgen, venter morgenbuffeten fyldt med slotskøkkenets hjemmelavede lækkerier.
Du kan booke Go’Ma’ opholdet på Fyn på følgende datoer:
- Lørdag d. 25. november
- Fredag d. 1. december, middagen serveres på Slottet
- Lørdag d. 2. december
- Fredag d. 8. december – middagen serveres på Slottet – Få pladser tilbage
- Lørdag d. 9. december
Vi glæder os til at byde jer velkommen på Hindsgavl Slot til en uforglemmelig oplevelse. Bon appetit!
Læs mere om Go’Ma’ opholdet på Fyn herunder:
Book Go'Ma' ophold herGo’Ma’ 9-retters lækker menu
Til forret
- Koldrøget færøsk laks med salat af æble, bladselleri, citron, purløg & ristet boghvede
- Røget dåvildt fra dyreparken med urtecreme & sylt af køkkenhavens græskar
- Tatar af rehydrerede rodfrugter fra køkkenhaven, skalotteløg, kapers, urter & grovkornet sennep med sprøde kartofler
Til hovedret
- Gratineret torsk med spinat, porre, muskatnød, sauce mornay, urter & citron
- Stegt sprængt andebryst med timianbagte rodfrugter & glaseret skalotteløg i hindsgavlhonning
- Vol au vent med cremede fynske østershatte, perleløg, persille & råmarineret syrlig chiffonade af kål
Til dessert
- 2 gode oste med slottets hjemmesylt, oliven & kiks
- Choux Craquelin med kompot af køkkenhavens æbler & creme chantilly
- Hvid chokolademousse med brændte mandler & syltet blomme
Priser
Pris pr. person inkl. overnatning i delt dobbeltværelse fra kr. 1.495,-
Tillæg ved enkeltværelse fra kr. 200,-
Vinmenu med nøje afstemte vine – kan tilkøbes pr. pers. kr. 369,-
Book dit Go’Ma’ ophold på Fyn nu
Du kan booke Go’Ma’ på Fyn opholdet på følgende datoer:
Lørdag d. 25. november samt lørdag d. 2., fredag d. 8. og lørdag d. 9. december
Ekstra forkælelse
- Tilkøb Vinmenu udvalgt særligt til middagen kr. 369,00 pr. person.
- Tilkøb ekstra forkælelse med vores mange velkomstpakker.
- Opgrader jeres værelse mod et tillæg afhængigt af ønsket værelseskategori.
I kan se alle værelsestyper her
Købs- og annulleringsbetingelser
I kan læse mere om vores købs- og annulleringsbetingelser her