Go’Ma’ på Fyn

Invitér dine nærmeste på et særligt ophold, der får tænderne til at løbe i vand! På et Go’Ma’-ophold starter I med et glas velkomstbobler ved bordet, inden I får serveret en lækker 6-retters menu bestående af 2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter. Retterne serveres ved bordet ad tre omgange.

Menuen er nøje sammensat bl.a. af grønt fra vores egen køkkenhave og andre smagfulde råvarer fra lokalområdet. Vi har kræset for smagen og udtrykket, så I kan få en rigtig god madoplevelse. Se hele menuen nedenfor.

Når I vågner næste morgen, venter morgenmaden fyldt med hjemmelavede lækkerier.

Go’Ma’ på Fyn udbydes kun på udvalgte datoer – se dem i bookingmodulet

Opholdet udbydes kun på udvalgte datoer, og er en sjælden og særlig mulighed for at nyde vores naturskønne rammer, inden I får smagsløgene ekstra forkælet af vores slotkøkken. Vi lægger løbende nye datoer op, som du kan se i onlinebookingen herunder.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Hindsgavl Slot til en uforglemmelig oplevelse. Bon appetit!

Læs mere om opholdet længere nede på siden.

Book et Go’Ma’ ophold online her

Miniferie på Fyn med plads, lys og luft!

Et ferieophold på Hindsgavl Slot er mere end et almindeligt hotelophold for 2. På en miniferie hos os får I masser af plads, lys og frisk havluft. Uanset årstiden byder de naturskønne omgivelser på et væld af oplevelser.

Vores 40.000 m2 store slotspark er én af Danmarks smukkeste, og her kan I slentre hånd i hånd, langs med vandet – og evt. fortsætte videre ind i skoven og ud i Dyrehaven. Undervejs kan I samle appetit til middagen om aftenen, ligesom I har mulighed for at bestille en let frokost eller lidt lækkert hjemmebag.

Hindsgavlhalvøen, Middelfart og Lillebælt har noget for enhver smag. Når I er færdige med at udforske naturen til fods, kan I fx tage på Hvalsafari på Lillebælt eller få et sug i maven på Bridgewalking over Den Gamle Lillebæltsbro, ligesom I kan besøge muséer eller Middelfarts charmerende gamle bydel.

Få inspiration til flere oplevelser

Spontant getaway væk fra det hele

Vores fornemste opgave er at forkæle jer og gøre netop jeres getaway til en helt særlig oplevelse – og så privat som muligt. Hvad enten det er gartneren i køkkenhaven, kokken ved buffeten eller receptionisten, som tager hånd om jer, står vi klar til at hjælpe under hele jeres ophold. Læs mere om vores tilgang til service og ansvarlighed.

Og skulle I blive forhindret i at komme, kan reservationen annulleres helt indtil kl. 16.00 dagen før ankomst.

Læs mere om vores købs- og annulleringsbetingelser her

Unikke rammer fulde af historie

Hindsgavl Slot er helt sit eget. Her er både klassicistisk arkitektur med hovedbygningen fra 1700-tallet og moderne, gennemrenoveret, råt design i Slotsladen og avlsbygningerne. Slottets dramatiske historie går helt tilbage til det 12. århundrede, og flere sagn fra dengang fortælles stadig som en del af slottets historie.

Spørg vores receptionister ved check-in, hvornår det er muligt at opleve de historiske slotsstuer. Se blandt andet Rosa Stue, hvor Frederik den 6. i 1814 underskrev aftalen, som afstod Norge fra rigsfællesskabet.

Læs mere om Hindsgavl Slot

Læs mere om området her