Getaway-takeaway
ophold på Hindsgavl Slot
Endelig kan vi genåbne Hindsgavl Slot for ophold med konceptet ’Getaway-takeaway’: Et lille getaway, hvor I får maden bragt til værelset som ”takeaway”, nu hvor det endnu ikke er muligt at åbne vores restaurant.
Vi har sat nogle trygge og sikre rammer for, at I kan slappe fuldstændig af og bare nyde hinanden i de smukke omgivelser.
Når I ankommer, har I mulighed for at få udleveret et kort med gå-ruter, så I kan udforske naturen omkring Hindsgavl Slot – vi har skoven, dyreparken, slotsparken og Fænøsund lige udenfor døren. Perfekt til en slentretur hånd i hånd langs vandet eller under de gamle bøgekroner. Her er plads til nærvær og gode samtaler.
Vi har dækket smukt op på værelset, og når I ønsker det, serverer vi bobler og snacks direkte til døren. Middagen bringes ligeledes til jeres værelse, og så bestemmer I selv tempoet resten af aftenen.
Morgenmadslækkerierne fra Slotskøkkenet serveres som roomservice eller i to-go-poser, som det passer jer bedst.
Book jeres overnatning på tlf. 6441 8800Et Getaway-takeaway ophold består af:
- Ankomst fra kl. 14.00
- Bobler og snacks leveret til værelset inden middagen, når det passer jer
- 3-retters middag, serveret i døren til værelset i tidsrummet kl. 18.00-21.30
- Hertil serveres slottets udvalgte vine ½ fl. hvid og 1 fl. rødvin pr. værelse – afstemt efter menuen (se menuerne nedenfor)
- Overnatning i delt dobbeltværelse, i Svinestalden og Forpagterboligen
- Morgenmad serveres i døren til værelset i tidsrummet kl. 07.00-10.00, når I ønsker det
- Check ud senest kl. 11.00
Priser
Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra kr. 1.895,-*
Pris pr. person i enkeltværelse fra kr. 2.095,-*
Ring og book på tlf. 6441 8800
Købs- og annulleringsbetingelser
Det er muligt at betale med gavekort (værdien af dit gavekort modregnes dette opholds pris).
Opholdet betales ved bestilling.
* Opholdet kan bookes fredag og lørdag i uge 11 og 12, 14, 15, 16 og 17 2021.
Dagens menu – april/maj
Fredage i april (d. 9/4, 16/4, 23/4, 30/4)
3 små Snacks
Sprøde & syrlige æbler | Krydrede kartofler “Gaufretter” | Grissini med slottest “Coppa”, rosmarin & vesterhavsost
Forret
Blinis med røget stenbider, stenbiderrogn, kapers af havens ramsløg, syltede rødløg, creme fraiche & karse
Hovedret
Rosastegt vildt fra dyreparken med variation af pastinak, dampet forårsløg, cremet krydderurtesauce & pommes chateau
Dessert
Sylt af sidste års høst af havens rabarber med nøddekage, slottets yoghurtiscreme, brændte kys & sprøde rabarber
Lørdage i april (d. 10/4, 17/4, 24/4, 1/5)
3 små Snacks
Salte mandler | Sprøde rodfrugtschips | Krøllede svær med dip af havens ramsløg
Forret
Slottets koldrøget laks med havtornpurè, frissè, creme af fynsk rygeost, urter & rug
Hovedret
Rosastegt kalvemørbrad med karamelliseret løg, spinatsautè, ristet kartoffel, ”bearnaise”, sprød kartoffel & løgstøv
Dessert
Creme bruleè med frisk æble, æblechips & sorbet af slottets æblecider
Overnat trygt hos os
Vi glæder os meget til igen at have gæster at kræse om – vi gør alt, hvad vi kan for at passe godt på jer og følger naturligvis alle retningslinjer. Netop derfor kommer vi ikke ind på værelset med jeres forplejning, men leverer maden i døren som takeaway.
Læs mere om hvordan vi passer på jer