Champagneophold på
Hindsgavl Slot

Vores smukke, historiske rammer indbyder til ekstra forkælelse, og som noget nyt i år kan du komme på et eksklusivt og festligt champagneophold. Vi dækker flot op i Slotsladen og tager imod jer med velkomstchampagne og den første servering, som består af 3 lækre snacks. Der vil være stemningsmusik under middagen ved Rasmus Fribo, som spiller saxofon, fløjte og klarinet. Aftenen byder på 5 udsøgte serveringer fra slotskøkkenet og til hver servering hører en nøje udvalgt champagne, som vi undervejs vil fortælle jer om.

Senere vil DJ Casper Christensen sørge for, at stemningen får et nøk op og at dansegulvet er fyldt! Casper er kendt for at have en fantastisk kontakt med publikum og holde en høj energi hele aftenen.

Champagneopholdet udbydes KUN fredag d. 22. marts 2024, og der er begrænsede antal pladser – en unik mulighed for at opleve det helt særlige, Hindsgavl Slot byder på!

 

Book jeres champagneophold online her

Miniferie på Fyn med plads, lys og luft!

Et ferieophold på Hindsgavl Slot er mere end et almindeligt hotelophold for 2. På en miniferie hos os får I masser af plads, lys og frisk havluft. Uanset årstiden byder de naturskønne omgivelser på et væld af oplevelser.

Vores 40.000 m2 store slotspark er én af Danmarks smukkeste, og her kan I slentre hånd i hånd, langs med vandet – og evt. fortsætte videre ind i skoven og ud i Dyrehaven. Undervejs kan I samle appetit til middagen om aftenen, ligesom I har mulighed for at bestille en let frokost eller lidt lækkert hjemmebag.

Hindsgavlhalvøen, Middelfart og Lillebælt har noget for enhver smag. Når I er færdige med at udforske naturen til fods, kan I fx tage på Hvalsafari på Lillebælt eller få et sug i maven på Bridgewalking over Den Gamle Lillebæltsbro, ligesom I kan besøge muséer eller Middelfarts charmerende gamle bydel.

Få inspiration til flere oplevelser

Spontan getaway væk fra det hele

Vores fornemste opgave er at forkæle jer og gøre netop jeres getaway til en helt særlig oplevelse – og så privat som muligt. Hvad enten det er gartneren i køkkenhaven, kokken ved buffeten eller receptionisten, som tager hånd om jer, står vi klar til at hjælpe under hele jeres ophold. Læs mere om vores tilgang til service og ansvarlighed.

Og skulle I blive forhindret i at komme, kan reservationen annulleres helt indtil kl. 16.00 dagen før ankomst.
Læs mere om vores købs- og annulleringsbetingelser her.

Unikke rammer fulde af historie

Hindsgavl Slot er helt sit eget. Her er både klassicistisk arkitektur med hovedbygningen fra 1700-tallet og moderne, gennemrenoveret, råt design i Slotsladen og avlsbygningerne. Slottets dramatiske historie går helt tilbage til det 12. århundrede, og flere sagn fra dengang fortælles stadig som en del af slottets historie.

Spørg vores receptionister ved check-in, hvornår det er muligt at opleve de historiske slotsstuer. Se blandt andet Rosa Stue, hvor Frederik den 6. i 1814 underskrev aftalen, som afstod Norge fra rigsfællesskabet.

Læs mere om Hindsgavl Slot

Se flere aktiviteter