Selskabslokaler
på Hindsgavl Slot

På Hindsgavl Slot får I helt unikke rammer om jeres fest. Slottet har gennem tiderne gennemlevet en dramatisk historie med krige og ødelæggelser men fremstår i dag moderne og autentisk. Hos os finder I, hvad I søger, uanset om I planlægger en lille, hyggelig sammenkomst for de nærmeste eller en stor fest, hvor I samler alle fra nær og fjern. Med et varieret udvalg af lokaler og et erfarent og dygtigt personale kan vi guide jer trygt gennem planlægningen af jeres næste fest.

Stor spisestue

Stor spisestue er et stort, flot lokale med udsigt til slottets gårdsplads og den store nyrenoverede lade. Lokalet er 64 m2 og kan rumme ca. 50 personer.

 

Lille spisestue

Lille Spisestue er et lyst og fint mindre lokale med plads til 24 personer. Fra stuen er der udsigt til slotsparken og Fænøsund. Lokalet er 32 m2.

 

Marmorsalen

Marmorsalen er et smukt lokale, som på grund af sit stengulv typisk bliver brugt til fester med dans. I Marmorsalen er der plads til 50 personer.

 

Basse Fønss salen

Basse Fønss salen er et stort og lyst lokale beliggende på 1. salen i slottets hovedbygning. Fra Basse Fønss salen har I slottets nok smukkeste udsigt lige ud til slotsparken og Fænøsund. Der kan dækkes op til 80 personer i lokalet.

 

Adeler salen

Adeler salen er et lyst lokale på 70 m2. Lokalet ligger på 1. salen i slottets hovedbygning med smuk udsigt til slotsparken og Fænøsund. I Adeler salen kan der dækkes op til 40 personer.

 

Slotsladen

I Slotsladen ligger Restaurant Louise, med sine 360 m2 er ideel til større selskaber og fester. Her kan dækkes op til 164 personer og rummets udformning giver desuden gode muligheder for udsmykning af forskellig art. Store temafester bliver derfor også hyppigt afholdt i Restaurant Louise.

Restaurant Louise kan lægges sammen med Tranesalen, så de tilsammen udgør ét stort lokale på 720 m2.

Covid-19 information

Her kan du finde mere information om, hvad du bør være opmærksom på, og hvad du som gæst kan forvente af os.

Læs mere her