Perfekte lokaler til fester og selskaber

En fest er et minde for livet. En hyggelig dag, hvor venner og familie samles og fejrer en særlig begivenhed. Når I vælger Hindsgavl Slot på Fyn til at danne rammerne om jeres næste fest – lille eller stor – kan I være sikre på, at vi gør alt for at indfri jeres forventninger.

Med storslåede og eventyrlige omgivelser ude som inde, et opmærksomt og dygtigt personale samt flere års erfaring med afholdelse af fester i alle størrelser, kan I roligt læne jer tilbage og lade os skabe de perfekte rammer for jeres fest.

Forespørg på fest Download festbrochure

Det lille selskab eller den store runde fødselsdag

På Hindsgavl Slot har vi plads til alle. Det lille selskab, der ønsker en hyggelig og forførende slotsweekend, den festlige fødselsdag for familie og venner eller det storslåede og uforglemmelige slotsbryllup.

Skal der holdes fest med flere hundrede gæster, eller ønsker I blot en fest i anderledes rammer, f.eks. i tættere kontakt med slottets naturområder, kan vi arrangere teltfest for op til 2.000 gæster.

Lav dit eget prisoverslag
Vi vil gerne sige tak for et særdeles dejligt arrangement på Hindsgavl Slot. Alt var bare i orden og særdeles vellykket. Det er skønt at være et sted, hvor alt er muligt.
Lone og Carsten Haenel

Styr på alle detaljer

Uanset anledning og størrelse bliver alle detaljer tænkt ind i planlægningen af jeres fest, og vi pynter op og anretter efter jeres ønsker – også med hensyn til menuen.

 

”Når vi laver mad til vores selskaber, starter vi altid med at tage en snak med kunden. Typen af arrangement, antal deltagere og eventuelle særlige behov spiller alt sammen ind, når vi sammensætter menuen. Vi bruger kun gode, friske og så vidt muligt lokale råvarer – i sommerhalvåret blandt andet fra vores egen køkkenhave. Vi serverer velsmagende retter med stolthed og et smil på læben.”

– Ulrik Nielsen, Køkkenchef på Hindsgavl Slot

 

Ønsker I overnatning til jer og jeres gæster, råder Hindsgavl Slot over 120 værelser i klassisk slotsstil samt værelser i mere moderne og enkel stil.

Se eksempler på festmenuer her

Covid-19 information

Her kan du finde mere information om, hvad du bør være opmærksom på, og hvad du som gæst kan forvente af os.

Læs mere her