Perfekte lokaler til fester og selskaber

En fest er et minde for livet. En hyggelig dag, hvor venner og familie samles og fejrer en særlig begivenhed. Når I vælger Hindsgavl Slot på Fyn til at danne rammerne om jeres næste fest –  kan I være sikre på, at vi gør alt for at indfri jeres forventninger.

Vores fredede bygninger har charme og atmosfære, men også begrænset kapacitet. Det betyder derfor, at vi kun kan afholde fester for minimum 55 og maksimum 80 personer.

Med storslåede og eventyrlige omgivelser ude som inde, et opmærksomt og dygtigt personale samt flere års erfaring med afholdelse af fester i alle størrelser, kan I roligt læne jer tilbage og lade os skabe de perfekte rammer for jeres fest.

 

Forespørg på fest

Det lille selskab eller den store runde fødselsdag

På Hindsgavl Slot har vi plads til alle. Det lille selskab, der ønsker en hyggelig og forførende slotsweekend med mulighed for at tilkøbe eget lokale op til 50 personer, den festlige fødselsdag for familie og venner med 55-80 personer eller det storslåede og uforglemmelige slotsbryllup.

Skal der holdes fest med flere hundrede gæster, eller ønsker I blot en fest i anderledes rammer, f.eks. i tættere kontakt med slottets naturområder, kan vi arrangere teltfest for op til 2.000 gæster.

Vi vil gerne sige tak for et særdeles dejligt arrangement på Hindsgavl Slot. Alt var bare i orden og særdeles vellykket. Det er skønt at være et sted, hvor alt er muligt.
Lone og Carsten Haenel

Udsøgt mad til dit selskab

En helt særlig fest kræver også en helt særlig middag. Menuen sammensættes af køkkenchefen, så den passer til jeres selskab, og vores kokke gør sig altid umage for, at I får en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Konceptet i Slotskøkkenet er bygget op omkring den gode smag – vi tænker grønt, bæredygtigt og enkelt, så vi bedst muligt kan fremhæve og iscenesætte kvaliteten i de gode, friske råvarer.

”Vi bruger kun gode, friske og så vidt muligt lokale råvarer – i sommerhalvåret blandt andet fra vores egen køkkenhave. Vi serverer velsmagende retter med stolthed og et smil på læben.”

– Ulrik Nielsen, Køkkenchef på Hindsgavl Slot

Nyttig information i forbindelse med selskaber

Selskab på Hindsgavl Slot

Festmappe

Download vores festmappe med priser og praktisk info om alt fra menuer og lokaler til forslag til ekstern underholdning.

Hent festmappen her
champagne til større selskaber

Prisoversigt

I vores prisoversigt finder du priser på dit arrangement, samt en festberegner, hvor du kan lave et prisoverslag på din fest.

Hent prisoversigten for 2023 her

Hent prisoversigt for 2024 her
Forkæl dine gæster med et ophold

Mindre selskaber

Giv dig og dine gæster det fuldendte ophold med en forførende slotsweekend med mulighed for at være i eget lokale.

Læs mere
stort værelse

Overnatning

Hindsgavl Slot råder over 120 værelser i klassisk eller moderne slotsstil, samt nyrenoverede værelser i moderne og enkel stil.

Læs mere