Perfekte lokaler til fester og selskaber

En fest er et minde for livet. En hyggelig dag, hvor venner og familie samles og fejrer en særlig begivenhed. Når I vælger Hindsgavl Slot på Fyn til at danne rammerne om jeres næste fest –  kan I være sikre på, at vi gør alt for at indfri jeres forventninger.

Vores fredede bygninger har charme og atmosfære, men også begrænset kapacitet. Det betyder derfor, at vi kun kan afholde fester for minimum 65 og maksimum 80 personer.

Med storslåede og eventyrlige omgivelser ude som inde, et opmærksomt og dygtigt personale samt flere års erfaring med afholdelse af fester i alle størrelser, kan I roligt læne jer tilbage og lade os skabe de perfekte rammer for jeres fest.

Vi oplever i øjeblikket meget stor interesse, vi svarer så hurtig vi kan, men der kan godt gå et par dage.

Forespørg på fest

Det lille selskab eller den store runde fødselsdag

På Hindsgavl Slot har vi plads til alle. Det lille selskab, der ønsker en hyggelig og forførende slotsweekend med mulighed for at tilkøbe eget lokale op til 50 personer, den festlige fødselsdag for familie og venner med 65-80 personer eller det storslåede og uforglemmelige slotsbryllup.

Skal der holdes fest med flere hundrede gæster, eller ønsker I blot en fest i anderledes rammer, f.eks. i tættere kontakt med slottets naturområder, kan vi arrangere teltfest for op til 2.000 gæster.

Vi vil gerne sige tak for et særdeles dejligt arrangement på Hindsgavl Slot. Alt var bare i orden og særdeles vellykket. Det er skønt at være et sted, hvor alt er muligt.
Lone og Carsten Haenel

Slotskøkkenets selskabsmenuer

En helt særlig fest kræver også en helt særlig middag. På Hindsgavl Slot gør vores erfarne kokke sig altid umage, så I kan smage kvaliteten i de gode, friske råvarer. Alle vores menuer er tilpasset sæsonens råvarer, som vi blandt andet høster i Slottets egen køkkenhave. Derfor er det også årstiden, som bestemmer, hvad der er på menuen. Uanset årstiden kan du forvente en udsøgt smagsoplevelse lavet fra bunden af slotskøkkenet.

”Vi bruger kun gode, friske og så vidt muligt lokale råvarer – i sommerhalvåret blandt andet fra vores egen køkkenhave. Vi serverer velsmagende retter med stolthed og et smil på læben.”

– Ulrik Nielsen, Køkkenchef på Hindsgavl Slot

 

Se menuer: