Tilfredse gæster betyder alt

På Hindsgavl Slot har vi en holdning til altid at gå efter det perfekte, når det kommer til værtskab. Vi sætter en ære i at kende vores gæsters behov – så vi kan tage os bedst muligt af dig og dine gæster. Nedenfor kan du læse, hvad nogle af vores gæster siger om deres oplevelse med Hindsgavl Slot.

Send forespørgsel på selskab

Kære Hindsgavl Slot,

Vi vil sige tusind tak for at skabe rammerne for vores bryllup. Det var over al forventning og i høj kvalitet. Vi startede med et tæt samarbejde med Emma Vive, der har hjulpet os hele vejen igennem i over et år. Super behageligt samarbejde og en tårefældende dag, da alt bare sad i skabet.

Vi kom ind til den smukkeste reception med croissantbord. I havde stillet alle vores ekstra ting op for os, og gjort dagen nem. I samarbejde med vores toastmaster gjorde I at dagen blev uproblematisk. Og alle gæster var enige om at maden var luksuriøs.

Vi elsker at tænke tilbage på vores bryllup d 22. Juli 2023, og at vi valgte Hindsgavl slot. Det er uden tvivl et af de dejligste steder på Fyn.

Af hjertet tak, og vi kommer bestemt igen med gæster 💒👰‍♀️🤵‍♂️

Knus
Michele og Jackline
Nygifte juli 2023

Vores Guldbryllupsfest

Når man skal planlægge en fest for familien og vores bedste venner er det jo med en vis bekymring, det startede for næsten 2 år siden, hvad er det vi vil og hvordan skal det gå.

Vores guldbryllupsfest skulle være helt fantastisk og ville give vores gæster en oplevelse, som de sent ville glemme. Vi valgte derfor at fastholde gæsterne med en overnatning og muligheden for at falde til ro inden det rigtigt gik løs. Vores erfaring er at folk nu om dage ofte skal til flere arrangementer på samme tid.

Hindsgavl blev valgt, da det her var en mulighed for at få gæsterne ned på jorden og med de skønne omgivelser få alle ned i tempo. Jeg havde tidligere rigtig gode erfaringer med jeres omgivelser.

Vores koncept blev gennemført til fulde og vi fik vores helt fantastiske guldbryllups fest, som vi ønskede.

Stor tak til dig Emma, fordi du aflæste vores behov og ønsker og fik dem tilpasset jeres muligheder!

Det har været en fornøjelse at arbejde med alle de medarbejdere, som var involveret i vores fest.  Frokosten – fri leg – opstilling – velkomst drikken – festmiddagen – aftenfesten – natmad – oprydning – overnatning og morgen mad. Alle jeres medarbejdere har været på mærkerne og var særdeles imødekommende og ikke mindst venlige. Vi oplevede at medarbejderen kun var til for os.

Slottet og omgivelserne, samt det gode vejr var et fantastisk grundlag for vores fest.

Vi har fået rigtig mange tilbagemeldinger, som kort kan beskrives således. Alt var så gennemført, omgivelser, mad, værelse, personale. Det kan vist ikke være meget bedre for os som vært!

Så Hindsgavl Slot – tak til alle for en super fin guldbryllupsfest!

 

Kærlig hilsen

Marianne og Ove Sørensen,
Guldbryllup juni 2023

Perfektion til bryllupsweekend

Vi vil bare sige en stor, stor tak til alle på Hindsgavl Slot for den måde, I har arrangeret og opfyldt vores drømmebryllup på! Vi har stor taknemmelighed til både vores kontaktperson og stedets dygtige personale for, at I fik skabt den bedste dag/aften/fest. Alt spillede til UG, og der var intet at sætte en finger på. Så vi vil blot takke jer alle for at være så engagerede og professionelle i jeres erhverv – wow, den bedste behandling nogensinde!

Annemette & Jeffrey,
Nygifte august 2022

Tak for en helt igennem fantastisk konfirmationsfest fest!

Rammerne på stedet er jo et eventyr værdigt, men ikke uden alle de søde smilende tjenere! Som ansat selv i hotelbranchen, kan jeg sige at lignende nærvær møder man meget sjældent – hele dagen var med smil og humørfyldt dialog, aldrig tomme glas og tallerkner! Særligt Mikkel er i en klasse for sig selv!

Maden blev rost til skyerne fra stort set samtlige gæster! Alt fra forretten til dessert, vare bare med “hold fast. det er lækkert det her”!  Der har kokken fuldt fortjent et kæmpe klap på skulderen!

Vi skulle fremvise videoer i løbet af dagen og der viste husets tekniker Kim samme fantastiske venlighed og service.

Hele processen med planlægning gik som en leg – god dialog fra start til slut og styr på alt, tak til Emma.  Dekorationerne til bordene, fik vi skræddersyet af  husets blomsterbinder Janni – kreativt og sublimt, virkeligt flot!

Og gartnerne der passer den tilhørende park skal også have ros, det håndværk er en sand fryd for øjet!

Vi ville til enhver tid vælge Hindsgavl som festarrangør igen

 

Mange hilsner

Malene&Jess