Konfirmationsfest i enestående rammer

Hindsgavl Slot på Fyn lægger gerne vores prægtige lokaler til jeres konfirmationsfest. Slottets herskabelige og hyggelige stuer udgør en fantastisk kulisse for konfirmationsbillederne.

Vores fredede bygninger har charme og atmosfære, men også begrænset kapacitet. Det betyder derfor, at vi kun kan afholde konfirmationen for minimum 40 og maksimum 50 personer.

Vi kan bryste os af, hvad der ifølge H.C. Andersen er den smukkeste udsigt på Fyn, måske hele Danmark – nemlig vuet over Lillebælt for enden af slotsparken. Parken, der er anlagt i romantisk stil, har plads til, at hele familien kan røre sig mellem retterne.

Vi har ingen ledige lokaler til konfirmationer i 2022. Det er muligt at booke til konfirmation max. 3 år frem. 

Kontakt os og hør nærmere

Konfirmationslokaler udover det sædvanlige

I hovedbygningen har vi selskabslokaler, hvor der er plads til hele familien. Men vores bygninger er også fredede, og derfor har vi kun kapacitet til konfirmationen med minimum 40 og maksimum 50 personer.

Hent konfirmationsmaterialet her

Festmenuer til konfirmationen

En helt særlig dag kræver også en helt særlig menu. Derfor er alle vores menuer tilpasset sæsonens råvarer, som vi blandt andet høster i vores store køkkenhave. Sammensæt din egen 3-retters konfirmationsmenu eller forkæl dine gæster med en lækker konfirmationsbuffet. Uanset hvad du vælger, er begge menuer lavet helt fra bunden af vores dygtige kokke i slotskøkkenet.

 

Se menuerne her

Konfirmationsfest med overnatning

Vi har masser af plads til overnattende gæster. Hindsgavl Slot råder over 120 værelser, hvoraf de fleste er indrettet i klassisk slotsstil, men vi har også værelser i moderne stil. Så når familiemedlemmer fra nær og fjern inviteres til konfirmationsfest på Hindsgavl Slot, er der mulighed for indlogering i både dobbeltværelser, enkeltværelser og juniorsuiter.

Se vores værelser her