Konfirmationsfest i enestående rammer

Hindsgavl Slot på Fyn lægger gerne vores prægtige lokaler til jeres konfirmationsfest. Slottets herskabelige stuer og hyggelige saloner udgør en fantastisk kulisse for konfirmationsbillederne.

Vores fredede bygninger har charme og atmosfære, men også begrænset kapacitet. Det betyder derfor, at vi kun kan afholde fester for minimum 65 og maksimum 80 personer.

Vi kan bryste os af, hvad der ifølge H.C. Andersen er den smukkeste udsigt på Fyn, måske hele Danmark – nemlig vuet over Lillebælt for enden af slotsparken. Parken, der er anlagt i romantisk stil, har plads til, at hele familien kan røre sig mellem retterne.

Vi har ingen ledige lokaler til konfirmationer i 2022 og 2023. Reservationer til 2025 åbnes der for d. 5. januar 2022.

Vi oplever i øjeblikket meget stor interesse, vi svarer så hurtig vi kan, men der kan godt gå et par dage.

Kontakt os og hør nærmere

Konfirmationslokaler udover det sædvanlige

I hovedbygningen (slottet) har vi selskabslokaler, hvor der er plads til hele familien. Men vores bygninger er også fredede, og derfor har vi kun kapacitet til fester med minimum 65 og maksimum 80 personer.

Hent festmappen her Hent prisoversigt her

Festmenuer til konfirmationen

Alle vores menuer tager udgangspunkt i sæsonens råvarer, som bl.a. høstes i vores store køkkenhave.

Vi har altid flere forslag til menuen til jeres konfirmationsfest, men lytter altid til jeres ønsker og behov.

Kontakt os og hør nærmere

Konfirmationsfest med overnatning

Vi har masser af plads til overnattende gæster. Hindsgavl Slot råder over 120 værelser, hvoraf de fleste er indrettet i klassisk slotsstil, men vi har også værelser i moderne stil. Alle værelserne har bekvemmeligheder som toilet, bad, TV, telefon og fri internet. Så når familiemedlemmer fra nær og fjern inviteres til konfirmationsfest på Hindsgavl Slot, er der mulighed for indlogering i både dobbeltværelser, enkeltværelser og juniorsuiter.

Se vores værelser her