Konfirmationsfest i enestående rammer

Hindsgavl Slot på Fyn lægger gerne vores prægtige lokaler til jeres konfirmationsfest. Slottets herskabelige stuer og hyggelige saloner udgør en fantastisk kulisse for konfirmationsbillederne.

Vi kan bryste os af, hvad der ifølge H.C. Andersen er den smukkeste udsigt på Fyn, måske hele Danmark – nemlig vuet over Lillebælt for enden af slotsparken. Parken, der er anlagt i romantisk stil, har plads til, at hele familien kan røre sig mellem retterne.

Kontakt os og hør nærmere

Konfirmationslokaler udover det sædvanlige

I hovedbygningen (slottet) har vi selskabslokaler, hvor der er plads til hele familien. I Slotsladen har vi selskabslokaler til den store konfirmationsfest – med plads op til 500 mennesker.

Vi har sammensat forskellige festpakker, der skal betragtes som vejledende forslag. Vi skræddersyr nemlig altid jeres konfirmationsfest efter jeres ønsker og behov. I kan downloade vores festmappe herunder.

Download konfirmationsbrochure Lav dit eget prisoverslag

Festmenuer til konfirmationen

Sammen med vores kokke kan I sammensætte den perfekte menu til jeres konfirmationsfest, uanset om I ønsker tre eller ti retter. Alle vores menuer tager udgangspunkt i sæsonens råvarer, som bl.a. høstes i vores store køkkenhave.

Vi har altid mange forslag til menuen til jeres konfirmationsfest, men vi tilrettelægger naturligvis menuen fuldstændig, som I vil have den.

Ring til os på 6441 8800

Konfirmationsfest med overnatning

Vi har masser af plads til overnattende gæster. Hindsgavl Slot råder over 120 værelser, hvoraf de fleste er indrettet i klassisk slotsstil, men vi har også værelser i moderne stil. Alle værelserne har bekvemmeligheder som toilet, bad, TV, telefon og fri internet. Så når familiemedlemmer fra nær og fjern inviteres til konfirmationsfest på Hindsgavl Slot, er der mulighed for indlogering i både dobbeltværelser, enkeltværelser og juniorsuiter.

Se vores værelser her

Covid-19 information

Her kan du finde mere information om, hvad du bør være opmærksom på, og hvad du som gæst kan forvente af os.

Læs mere her