Romantiske lokaler til drømmebryllup

Et bryllup skal være en festlig dag og et minde for livet. Hindsgavl Slot er som skabt til bryllupper – med sine storslåede, romantiske og historiske rammer ude som inde. Vores erfarne personale rådgiver og hjælper til med planlægningen af bryllupsfesten, så I over de næste mange år vil tænke tilbage på den med varme hjerter.

Vores fredede bygninger har charme og atmosfære, men også begrænset kapacitet. Det betyder derfor, at vi kun kan afholde fester for minimum 65 og maksimum 80 personer.

Vil I høre mere om mulighederne for en bryllupsfest på Hindsgavl Slot, så kontakt vores personale på mail eller på telefon 6340 6685 allerede i dag.

Send os en mail her

Den store dag i perfekte rammer

Bryllupsfesten er muligvis den største, lykkeligste og vigtigste fest her i livet. En uforglemmelig dag, hvor I er omgivet af familie og venner, som alle er mødt op for at fejre jer. Derfor er det vigtigt, at bryllupsfesten bliver præcis, som I ønsker den.

Jeres bryllup fortjener naturligvis de smukkeste rammer – både ude og inde. På Hindsgavl Slot er det altid hovedbygningen, Slottet, der danner rammen om jeres store dag. De historiske og romantiske rammer løfter automatisk stemningen til nye højder, og som værter kan I trygt lade jer rive med.

Vores lokaler er i klassicistisk, slotsstil med sprossevinduer, lysekroner, højt til loftet og smuk udsmykning – perfekt til en helt særlig og uforglemmelig dag.

På Hindsgavl Slot gør alt, hvad vi kan, for at I får den perfekte bryllupsfest – både før og under brylluppet og når gæsterne er taget hjem. Det er vores store opgave at sørge for, at jeres dag forløber gnidningsfrit. På den måde skal I kun fokusere på hinanden og jeres fantastiske dag.

Lad os hjælpe jer
Hindsgavl Slot gjorde vores drømmebryllup til virkelighed! Vi havde en uforglemmelig dag med vores familie og venner i de smukke, historiske omgivelser. Det var vigtigt for os, at alle vores gæster fik en weekend, de aldrig ville glemme – og det fik de. Hindsgavls personale, service, charme og elegance var simpelthen enestående. Servicen på slottet var i topklasse, og alle ønsker blev imødekommet med et smil. Vi takker hele teamet på Hindsgavl Slot for at gøre vores bryllupsdag så uforglemmelig og magisk!
Malene og Glen
juli 2022

God smag og gode råvarer

Når I holder fest på Hindsgavl Slot, tager menuen afsæt i sæsonens råvarer, som vores kokke tilbereder med kærlighed og omtanke for den gode smag. Køkkenhaven og naturen, der omgiver os, er vores skatkammer. Friske, syltede, henkogte og fermenterede grøntsager, frugter og urter gør glæde på forskellige årstider.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Perfekte omgivelser for bryllupsbillederne

Det smukt restaurerede, klassicistiske slot, slotsparken med de gamle bøgetræer og den enestående udsigt over Fænøsund udgør den perfekte kulisse for et romantisk bryllup. Allerede når I kører ned ad slotsalléen med de vide sletter og krondyr på hver side og slottet, som majestætisk kommer til syne for enden af vejen, vil I opleve en fornemmelse af magi og eventyr.

I kan fuldende og forevige jeres eventyrlige bryllupsfest med fantastiske bryllupsbilleder. De storslåede omgivelser giver rig mulighed for at tage unikke billeder af jer og jeres gæster. I kan både tage billeder i grønne, naturlige omgivelser eller indendørs i vores romantiske lokaler. Der er mange muligheder, og kun jeres egen fantasi sætter grænserne.

Nyttig information i forbindelse med bryllup

Bryllup på Hindsgavl Slot

Festmappe

Download vores festmappe med  praktisk info om alt fra menuer og lokaler til forslag til ekstern underholdning.

Se bryllupsfestmappen for 2025

Hent festmappen 2024 her
Champagne på Hindsgavl Slot

Prisoversigt

I vores prisoversigt finder du priser på dit bryllup, samt en festberegner, hvor du kan lave et prisoverslag på din fest.

 

Hent prisliste for 2024 her
Hindsgavl Slot Blomster

Blomster & dekoration

Slottets dygtige blomsterdekoratør kan tage sig af alt fra brudebuket og kirkepynt til udsmykning af bryllupskøretøj.

Læs mere her
stort værelse

Overnatning

Hindsgavl Slot råder over 120 flotte værelser i klassisk eller moderne slotsstil, samt nyrenoverede værelser i moderne og enkel stil.

Læs mere
Hindsgavl Slot er uden tvivl et af de dejligste steder på Fyn.
Vi kom ind til den smukkeste reception med croissantbord. I havde stillet alle vores ekstra ting op for os, og gjort dagen nem. I samarbejde med vores toastmaster gjorde I at dagen blev uproblematisk. Og alle gæster var enige om at maden var luksuriøs.
Michele og Jackline
Nygifte juli 2023
Perfektion til bryllupsweekend
Vi havde den perfekte dag, alt spillede og alle detaljer osv. var totalt på plads og alt personale hele dagen havde styr på alt! Som i ALLE detaljer og ønsker. Vi kan kun sige, at der findes ikke et bedre sted, hvis du planlægger din fest! At maden, slottet, haven er totalt sublim gør bare, at vi har haft en helt igennem perfekt oplevelse før og under vores bryllup.
Katrine og Rasmus
Nygifte juli 2021
For en luksus – beste vi har opplevd
Tusen takk for en fantastisk service i forbindelse med vårt bryllup. Vi har storkost oss hele tida og det har alle gjestene også. For en luksus – beste vi har opplevd. Her vil vi tilbake. Dere gjorde bryllupsfeiringen vår perfekt!
Kristin og Kristoffer Kile Aanensen, Norge