Romantiske lokaler til drømmebryllup

Et bryllup skal være en festlig dag og et minde for livet. Hindsgavl Slot er som skabt til bryllupper – med sine storslåede, romantiske og historiske rammer ude som inde. Vores erfarne personale rådgiver og hjælper til med planlægningen af bryllupsfesten, så I over de næste mange år vil tænke tilbage på den med varme hjerter.

Vores fredede bygninger har charme og atmosfære, men også begrænset kapacitet. Det betyder derfor, at vi kun kan afholde fester for minimum 65 og maksimum 80 personer.

Vil I høre mere om mulighederne for en bryllupsfest på Hindsgavl Slot, så kontakt vores personale på mail eller på telefon 6340 6650 allerede i dag.

Send os en mail her

Den store dag i perfekte rammer

Bryllupsfesten er muligvis den største, lykkeligste og vigtigste fest her i livet. En uforglemmelig dag, hvor I er omgivet af familie og venner, som alle er mødt op for at fejre jer. Derfor er det vigtigt, at bryllupsfesten bliver præcis, som I ønsker den.

Jeres bryllup fortjener naturligvis de smukkeste rammer – både ude og inde. På Hindsgavl Slot er det altid hovedbygningen, Slottet, der danner rammen om jeres store dag. De historiske og romantiske rammer løfter automatisk stemningen til nye højder, og som værter kan I trygt lade jer rive med.

Vores lokaler er i klassicistisk, slotsstil med sprossevinduer, lysekroner, højt til loftet og smuk udsmykning – perfekt til en helt særlig og uforglemmelig dag.

På Hindsgavl Slot gør alt, hvad vi kan, for at I får den perfekte bryllupsfest – både før og under brylluppet og når gæsterne er taget hjem. Det er vores store opgave at sørge for, at jeres dag forløber gnidningsfrit. På den måde skal I kun fokusere på hinanden og jeres fantastiske dag.

Vi havde den perfekte dag, alt spillede og alle detaljer osv. var totalt på plads og alt personale hele dagen havde styr på alt! Som i ALLE detaljer og ønsker. Vi kan kun sige, at der findes ikke et bedre sted, hvis du planlægger din fest! At maden, slottet, haven er totalt sublim gør bare, at vi har haft en helt igennem perfekt oplevelse før og under vores bryllup.
Katrine og Rasmus
Nygifte juli 2021

God smag og gode råvarer

Når I holder fest på Hindsgavl Slot, tager menuen afsæt i sæsonens råvarer, som vores kokke tilbereder med kærlighed og omtanke for den gode smag. Køkkenhaven og naturen, der omgiver os, er vores skatkammer. Friske, syltede, henkogte og fermenterede grøntsager, frugter og urter gør glæde på forskellige årstider.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Perfekte omgivelser for bryllupsbillederne

Det smukt restaurerede, klassicistiske slot, slotsparken med de gamle bøgetræer og den enestående udsigt over Fænøsund udgør den perfekte kulisse for et romantisk bryllup. Allerede når I kører ned ad slotsalléen med de vide sletter og krondyr på hver side og slottet, som majestætisk kommer til syne for enden af vejen, vil I opleve en fornemmelse af magi og eventyr.

I kan fuldende og forevige jeres eventyrlige bryllupsfest med fantastiske bryllupsbilleder. De storslåede omgivelser giver rig mulighed for at tage unikke billeder af jer og jeres gæster. I kan både tage billeder i grønne, naturlige omgivelser eller indendørs i vores romantiske lokaler. Der er mange muligheder, og kun jeres egen fantasi sætter grænserne.