Romantiske lokaler til drømmebryllup på smukt slot

Et bryllup skal være en festlig dag og et minde for livet. Hindsgavl Slot er som skabt til bryllupper – med sine storslåede, romantiske og historiske rammer ude som inde. Uanset om I drømmer om et lille, intimt bryllup for de nærmeste familie og venner, eller et storslået bryllup med overnatning, står vi klar til at imødekomme jeres ønsker. Vores erfarne personale rådgiver og hjælper til med planlægningen af bryllupsfesten, så I over de næste mange år vil tænke tilbage på den med varme hjerter. Vil I høre mere om mulighederne for en bryllupsfest på Hindsgavl Slot, så kontakt vores personale allerede i dag.

Ring til os på 6441 8800 Download festmappe

Den store dag i perfekte rammer

Bryllupsfesten er muligvis den største, lykkeligste og vigtigste fest her i livet. En uforglemmelig dag, hvor I er omgivet af familie og venner, som alle er mødt op for at fejre jer. Derfor er det vigtigt, at bryllupsfesten bliver præcis, som I ønsker den. På Hindsgavl Slot gør vi alt, hvad vi kan, for at I får den perfekte bryllupsfest – både før og under brylluppet og når gæsterne er taget hjem. Det er vores store opgave at sørge for, at jeres dag forløber gnidningsfrit. På den måde skal I kun fokusere på hinanden og jeres fantastiske dag.

Lav dit eget prisoverslag
Tusen takk for en fantastisk service i forbindelse med vårt bryllup. Vi har storkost oss hele tida og det har alle gjestene også. For en luksus – beste vi har opplevd. Her vil vi tilbake. Dere gjorde bryllupsfeiringen vår perfekt!
Kristin og Kristoffer Kile Aanensen, Norge

Vi hjælper med alt til brylluppet

Uanset om I holder stort gallabryllup eller kun inviterer de nærmeste, har vi landets mest romantiske bryllupslokaler. Fra I kommer, til I går, vil I opleve et opmærksomt og dygtigt personale, en udsøgt servering med gode og friske råvarer og omgivelser, som i sig selv er med til at skabe den helt rigtige stemning.

Har I bryllupsgæster, der kommer langvejs fra, er der rig mulighed for overnatning. Vi har 120 værelser, nogle i enkel, moderne stil og andre i klassisk, romantisk slotsstil.

Kort sagt kan vi hjælpe jer med alt i forbindelse med jeres bryllup.

Læs mere i vores festmappe

Hyggeligt og intimt eller storslået

I slottets hovedbygning finder I bryllupslokaler for enhver smag. Storslåede sale, hyggelige saloner og herskabelige stuer. Vi har desuden selskabslokaler med plads op til 328 gæster. Uanset om I ønsker et lille, hyggeligt bryllup eller et storslået, eksklusivt bryllup med alt, hvad dertil hører, så har vi rammerne og de helt rigtige bryllupslokaler.

Kontakt os allerede i dag

Perfekte omgivelser for bryllupsbillederne

Det smukt restaurerede, klassicistiske slot, slotsparken med de gamle bøgetræer og den enestående udsigt over Fænøsund udgør den perfekte kulisse for et romantisk bryllup. Allerede når I kører ned ad slotsalléen med de vide sletter og krondyr på hver side og slottet, som majestætisk kommer til syne for enden af vejen, vil I opleve en fornemmelse af magi og eventyr.

I kan fuldende og forevige jeres eventyrlige bryllupsfest med fantastiske bryllupsbilleder. De storslåede omgivelser giver rig mulighed for at tage unikke billeder af jer og jeres gæster. I kan både tage billeder i grønne, naturlige omgivelser eller indendørs i vores romantiske lokaler. Der er mange muligheder, og kun jeres egen fantasi sætter grænserne.

Covid-19 information

Her kan du finde mere information om, hvad du bør være opmærksom på, og hvad du som gæst kan forvente af os.

Læs mere her