Inspiration til aktiviteter

Her finder du inspiration til oplevelser ved Hindsgavl Slot. Hindsgavl Slot byder på perfekte rammer, når der skal skabes oplevelser. Den smukke natur og Lillebælts hemmeligheder giver oplevelser for hele familien. Nær Hindsgavl Slot findes mange naturskønne områder, der byder på fascinerende kultur, badesteder eller andre aktiviteter, som er perfekte til familieudflugter. Naturen byder også på gode løbestier i naturen, som man kan benytte til enhver tid.

Løbe- og gåture i nærområdet

Nyd den smukke natur på halvøen nær Hindsgavl Slot. Terrænet rummer helt specielle landskabelige, naturmæssige samt kulturhistoriske værdier. På Hindsgavl Slot skal det være nemt... Læs mere

Løbe- og gåture i nærområdet

Nyd den smukke natur på halvøen nær Hindsgavl Slot. Terrænet rummer helt specielle landskabelige, naturmæssige samt kulturhistoriske værdier.

På Hindsgavl Slot skal det være nemt at tage en løbetur og gåtur – også når man ikke kender området.

Vi har skræddersyet tre ruter som er på henholdsvis 3, 6 og 9 km.

Alle ruterne er lagt ind i app'en RunGo. Denne app er gratis og virker til både iOS, Android og Apple Watch.

Sådan kommer du igang med RunGo

 • Download app’en ”RunGo”
 • Åbn appen, klik på ”Groups” og søg efter Hindsgavl Slot.
 • Nu kan du vælge mellem vores ruter til gå- og løbeture.

Information om ruterne

 • Ruten på 3 kilometer leder dig rundt på stierne i det naturskønne område nær Hindsgavl Slot. Denne rute anbefales også til ”walk and talk", som afbræk i mødet eller konferencen.
 • Ruten på 6 kilometer og fører dig ad en naturskøn sti. Vær opmærksom på at der på turen vil være trapper.
 • Ruten på 9 kilometer har været brugt til det traditionsrige Kongebroløb i over 30 år. Ruten går gennem skov, langs åbne marker og bagom Slottets gårdsplads.

CLAY Keramikmuseum

CLAY Keramikmuseum er et levende samtidsmuseum og Nordens største specialmuseum for keramisk kunst, kunsthåndværk og design. Målet er at vise, at keramik er en kunstart,... Læs mere

CLAY Keramikmuseum

CLAY Keramikmuseum er et levende samtidsmuseum og Nordens største specialmuseum for keramisk kunst, kunsthåndværk og design.

Målet er at vise, at keramik er en kunstart, som hele tiden er i bevægelse – ligesom det Middelfart-ler, som udstillingerne under jorden bogstaveligt talt er omgivet af.

Der er hvert år en række særudstillinger, og desuden rummer huset en omfattende samling af både dansk og international keramik af høj, kunstnerisk kvalitet.

Det levende ler

På CLAY Keramikmuseum Danmark kan du opleve både moderne, eksperimenterende værker og følge keramikkens udvikling gennem et par århundreder.  Mødet mellem det moderne og det historiske afspejler sig både i udstillingerne og i museets arkitektur.

Glæd jer til de kommende udstillinger:

 • 21. januar 2023 - 20. august 2023 – Keramikkens sprog
 • 24. november 2022 - 04. juni 2023 – Continuum Naja Utzon Popov
Klik her for at læse mere de nuværende udstillinger

Strøjer Samlingen

Strøjer Samlingen er en bred samling af over 100 unikke biler. Udstillingen indeholder bl.a. kongelige biler, Le Mans biler, Grand prix og racerbiler. Bilerne findes... Læs mere

Strøjer Samlingen

Strøjer Samlingen er en bred samling af over 100 unikke biler. Udstillingen indeholder bl.a. kongelige biler, Le Mans biler, Grand prix og racerbiler.

Bilerne findes ikke i et stort antal, men besidder alle en god historie, en spændende ejer eller måske har bilen været anvendt til et særligt formål, som den koksgrå Aston Martin, der var med i James Bond filmen " Die Another day".

Strøjer Samlingen er også velegnet til firmaarrangementer for op til 150 personer. Husk blot at booke i god tid.

Praktisk info om aktiviteten

Strøjer Samlingen ligger ca. 40 minutters kørsel fra Hindsgavl Slot og holder typisk eftermiddagsevents for besøgende i weekender fra kl. 12.30-15.30.

Samlingen er også åben efter aftale.

Se mere på strojersamlingen.dk

Adresse
Bogyden 12
DK-5610 Assens

Hvorfor Strøjer Samlingen?

 • Bred samling af unikke biler
 • Kom helt tæt på og hør interessante historier om bilerne
 • Planlagte rundvisninger hver weekend
 • Åben efter aftale
Book billetter og læs mere om Støjer Samlingen

H. C. Andersens Hus

Et besøg i H.C. Andersens Hus er en uforudsigelig og medrivende rejse igennem forfatterens kreative univers og elskede fortællinger. Arkitektur i verdensklasse forener skønhed og... Læs mere

H. C. Andersens Hus

Et besøg i H.C. Andersens Hus er en uforudsigelig og medrivende rejse igennem forfatterens kreative univers og elskede fortællinger.

Arkitektur i verdensklasse forener skønhed og fantasi i levende rum, der favner ude og inde, op og ned, i dag og i morgen.

Find ledige tider på hcandersenshus.dk

 

En verden, du tror, du kender

Oplev H.C. Andersen på helt nye måder, når forfatteren og hans værker taler til dig gennem lyd, lys, rum og scenografi, skabt i samspil med 12 internationale kunstnere. Brug fantasien som kompas og skab din egen eventyrlige oplevelse.

Glæd dig til at gå på opdagelse:

 • Helt ind i eventyrets verden
 • En magisk oplevelse
 • Arkitektur i verdensklasse
Der skal books tid på forhånd

Danmarks dejligste strande ved Lillebælt

Ta’ en dukkert i Fænøsund Lige forenden af slotsparken ligger vores lille, private strand med egen badebro og overdækket omklædning. Her kan I tage en... Læs mere

Danmarks dejligste strande ved Lillebælt

Ta' en dukkert i Fænøsund

Lige forenden af slotsparken ligger vores lille, private strand med egen badebro og overdækket omklædning. Her kan I tage en forfriskende dukkert i smukke og rolige omgivelser.

Vores nærområde byder også på mange andre dejlige badestrande, bl.a. Vejlby Fed Strand, Føns Strand, Østrestrand og stranden ved Middelfart Marina.

Praktisk information

Find kørevejledning og mere om strandene her

De dejligste badestrande i vores nærområde

 • Vejlby Fed Strand
 • Føns Strand
 • Stranden ved Middelfart Marina
 • Østerstrand, Fredericia
Badestrande i området

Rib sejlads på Lillebælt

Her er der mulighed for en intens og unik oplevelse på og omkring Lillebælt. I kommer tæt på naturen med fart gennem vandet, saltvand i... Læs mere

Rib sejlads på Lillebælt

Her er der mulighed for en intens og unik oplevelse på og omkring Lillebælt. I kommer tæt på naturen med fart gennem vandet, saltvand i håret og vandsprøjt på kinderne. Mulighederne for en helt unik og intens oplevelse med vandet som omdrejningspunkt er uanede.

RIB båden er oplagt til kortere sejladser på 1-3 timer. Vi kan fragte dine gæster til nye oplevelser, måske I har lyst til at blive sejlet ud til en øde ø og nyde en udsøgt frokost. Eller I kan opleve de 2 broer helt tæt på, og måske I er heldige at se et af Lillebælts mange marsvin.

Samtidig er RIB båden helt perfekt som et frisk afbræk i løbet af mødedagen. Deltagerne vil opleve, at de bliver blæst igennem, griner sammen og er 110 % klar til at fortsætte mødet med ny energi.

Der er plads til max 20 pers. på de to både.

Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan I kan bruge denne mulighed i forbindelse med jeres arrangement.

Praktisk info om aktiviteten

Se mere her

 

Hvorfor Rib sejlads?

 • Velegnet til pauseaktivitet ved min. 1 time til rådighed
 • Velegnet som teambuilding
 • Oplevelsestur midt i Naturpark Lillebælt
 • Mulighed for Picnic på en øde ø
 • Max. 20 personer fordelt på 2 både
 • Garanti for fart over feltet og vind i håret
Læs mere om Rib sejlads her

Udstillinger på Koldinghus

Oplev det over 750 år gamle slot, som gennem århundreder var et af landets vigtigste kongeslotte. I dag er Koldinghus et moderne museum og en... Læs mere

Udstillinger på Koldinghus

Oplev det over 750 år gamle slot, som gennem århundreder var et af landets vigtigste kongeslotte. I dag er Koldinghus et moderne museum og en seværdighed i verdensklasse med en prisbelønnet restaurering og store internationale særudstillinger.

Afslut besøget på det gamle slot med en frokost i Madkælderen eller en tur i Kæmpetårnet, hvor du kan nyde udsigten ud over byen, fjorden og slotssøen.

Entrépriser

Voksne: 130 kr.

Studerende: 84 kr.

Medlemmer af Ældre Sagen: 110 kr.

Gruppepris (min. 10 pers.): 100 kr. pr. pers.

Børn og unge under 18 år: Gratis adgang

 

Find åbningstider og rutevejledning her

Aktuelle udstillinger

 • 3. februar - 22. oktober 2023 – Kongeskibet Dannebrog
 • FLORA DANICA – Verdens Vildeste Stel (Permanent udstilling)
Læs mere om udstillingerne her

Match Race med GoSail

Styrk samarbejdet under åben himmel og lad GoSail arrangere en sejlads, hvor medarbejderne møder hinanden i nye rammer og samarbejder på en måde, de aldrig... Læs mere

Match Race med GoSail

Styrk samarbejdet under åben himmel og lad GoSail arrangere en sejlads, hvor medarbejderne møder hinanden i nye rammer og samarbejder på en måde, de aldrig har prøvet før.

Medarbejderne sejler i teams på 4-5 personer, hvor de undervejs skal lære at samarbejde om at få båden til at sejle optimalt og i den ønskede retning, både i modvind og medvind – bogstavelig talt! Det hele kulminerer med afsluttende matchracesejladser, hvor de forskellige teams dyster mod hinanden. (op til 100 pers.)

Sejladsen tager som udgangspunkt 4-6 timer afhængigt af indhold og formål.

Praktisk info om aktiviteten

Kontakt os på 6340 6698 for at høre mere om mulighederne i forbindelse med jeres arrangement. Vi arrangerer gerne det hele for jer.

Se mere på GoSail.dk

 

Hvorfor Match Racing?

 • Fælles aktivitet for op til 100 personer
 • Velegnet som teambuilding af 4-5 personer
 • Styrker kommunikationen og evnen til samarbejde
 • Fantastisk mulighed for en frisk dyst mellem kollegaerne
 • 4-6 timers aktivitet
Læs mere om Match Racing her

Naturpark Lillebælt – Geologi på Røjle Klint

Røjle Klint er med sine næsten 40 meters højde et imponerende syn, men den indeholder også en fantastisk historie om 50 mio. års geologisk udvikling.... Læs mere

Naturpark Lillebælt – Geologi på Røjle Klint

Røjle Klint er med sine næsten 40 meters højde et imponerende syn, men den indeholder også en fantastisk historie om 50 mio. års geologisk udvikling. I Klinten møder man spor efter et 1.000 m dybt hav med kæmpehajer, en dramatisk kamp mellem hav og land for 20 mio. år siden og de seneste 3 istider. Det er imponerende.

Audiowalken her er blevet til i et samarbejde mellem Visit Middelfart og Naturpark Lillebælt.

Praktisk info om aktiviteten

 

Læs mere her

 

Hvorfor Geologi-tur på Røjle Klint?

 • Spændende audiowalk
Læs mere om Geologi på Røjle Klint
Indlæs flere