Inspiration til aktiviteter

Her finder du inspiration til oplevelser ved Hindsgavl Slot. Hindsgavl Slot byder på perfekte rammer, når der skal skabes oplevelser. Den smukke natur og Lillebælts hemmeligheder giver oplevelser for hele familien. Nær Hindsgavl Slot findes mange naturskønne områder, der byder på fascinerende kultur, badesteder eller andre aktiviteter, som er perfekte til familieudflugter. Naturen byder også på gode løbestier i naturen, som man kan benytte til enhver tid.

Løbe- og gåture i nærområdet

Nyd den smukke natur på halvøen nær Hindsgavl Slot. Terrænet rummer helt specielle landskabelige, naturmæssige samt kulturhistoriske værdier. På Hindsgavl Slot skal det være nemt... Læs mere

Løbe- og gåture i nærområdet

Nyd den smukke natur på halvøen nær Hindsgavl Slot. Terrænet rummer helt specielle landskabelige, naturmæssige samt kulturhistoriske værdier.

På Hindsgavl Slot skal det være nemt at tage en løbetur og gåtur – også når man ikke kender området.

Vi har skræddersyet tre ruter som er på henholdsvis 3, 6 og 9 km.

Alle ruterne er lagt ind i app'en RunGo. Denne app er gratis og virker til både iOS, Android og Apple Watch.

Sådan kommer du igang med RunGo

 • Download app’en ”RunGo”
 • Åbn appen, klik på ”Groups” og søg efter Hindsgavl Slot.
 • Nu kan du vælge mellem vores ruter til gå- og løbeture.

Information om ruterne

 • Ruten på 3 kilometer leder dig rundt på stierne i det naturskønne område nær Hindsgavl Slot. Denne rute anbefales også til ”walk and talk", som afbræk i mødet eller konferencen.
 • Ruten på 6 kilometer og fører dig ad en naturskøn sti. Vær opmærksom på at der på turen vil være trapper.
 • Ruten på 9 kilometer har været brugt til det traditionsrige Kongebroløb i over 30 år. Ruten går gennem skov, langs åbne marker og bagom Slottets gårdsplads.

CLAY Keramikmuseum

CLAY Keramikmuseum er et levende samtidsmuseum og Nordens største specialmuseum for keramisk kunst, kunsthåndværk og design. Målet er at vise, at keramik er en kunstart,... Læs mere

CLAY Keramikmuseum

CLAY Keramikmuseum er et levende samtidsmuseum og Nordens største specialmuseum for keramisk kunst, kunsthåndværk og design.

Målet er at vise, at keramik er en kunstart, som hele tiden er i bevægelse – ligesom det Middelfart-ler, som udstillingerne under jorden bogstaveligt talt er omgivet af.

Der er hvert år en række særudstillinger, og desuden rummer huset en omfattende samling af både dansk og international keramik af høj, kunstnerisk kvalitet.

Det levende ler

På CLAY Keramikmuseum Danmark kan du opleve både moderne, eksperimenterende værker og følge keramikkens udvikling gennem et par århundreder.  Mødet mellem det moderne og det historiske afspejler sig både i udstillingerne og i museets arkitektur.

Glæd jer til de kommende udstillinger:

 • 21. januar 2023 - 20. august 2023 – Keramikkens sprog
 • 24. november 2022 - 04. juni 2023 – Continuum Naja Utzon Popov
Klik her for at læse mere de nuværende udstillinger

Lokale vin- og gourmetoplevelser

Hvis I søger en unik oplevelse på Fyn – og I er interesseret i vin- og gourmetoplevelser, så er Stokkebye vingård noget for jer! Her... Læs mere

Lokale vin- og gourmetoplevelser

Hvis I søger en unik oplevelse på Fyn – og I er interesseret i vin- og gourmetoplevelser, så er Stokkebye vingård noget for jer! Her kan man som gæst både smage udvalgte vine og opleve stemningen i vineriet, hvor årgang 2022 ligger i de flotte trætønder, og er ved at være klar til at blive tappet.  Det er også muligt at gå en tur i Pinot Noir marken på egen hånd. I gårdbutikken i vineriet kan man købe forskellige vine samt caviar og ørredrogn.

 

Vinsmagning

Helle og Jacob Stokkebye fortæller om, hvordan det er dyrke vin i Danmark, og rejsen fra hobby til at være en af Danmarks største og mest anerkendte vingårde. Man får også et indblik i vinfremstillingen og hvad man bedst serverer vinene til.

For spørgsmål vedr. private smagninger skriv til hsj@bystokkebye.com eller på tlf. 5130 1125. Min. antal er 10 personer.

Om Stokkebye vingård

Stokkebye Vingård ligger 8 km. syd for Kerteminde, og har i alt 6 HA med 17.000 vinstokke. De første stokke blev plantet i 2009.

Stokkebyes vin produceres efter økologiske principper. I stedet for at sprøjte med ukrudtsmidler, fjernes ukrudt maskinelt ved brug af traktor og når der høstes, sorteres og plukkes druerne ved håndkraft. På Stokkebye Vingård laves både hvidvine, mousserende vine og hedvine.

Nogle af landets førende gourmetrestauranter har vinen på kortet, bl.a. Alchemist, Geranium, Marchal, Rudolf Mathis, Lieffroy og Falsled Kro.

Besøg os

 • Gåture - oplev vingården
 • Vinsmagning
 • Gårdbutik
 • Åbningstider: Fredag og lørdag kl. 11.00 - 16.00
Læs mere om Stokkebye vingård her

Strøjer Samlingen

Strøjer Samlingen er en bred samling af over 100 unikke biler. Udstillingen indeholder bl.a. kongelige biler, Le Mans biler, Grand prix og racerbiler. Bilerne findes... Læs mere

Strøjer Samlingen

Strøjer Samlingen er en bred samling af over 100 unikke biler. Udstillingen indeholder bl.a. kongelige biler, Le Mans biler, Grand prix og racerbiler.

Bilerne findes ikke i et stort antal, men besidder alle en god historie, en spændende ejer eller måske har bilen været anvendt til et særligt formål, som den koksgrå Aston Martin, der var med i James Bond filmen " Die Another day".

Strøjer Samlingen er meget populært, så det er nødvendigt at booke billet inden ankomst og i god tid!

Det er også velegnet til firmaarrangementer for op til 150 personer.

Praktisk info om aktiviteten

Strøjer Samlingen ligger ca. 40 minutters kørsel fra Hindsgavl Slot og holder typisk eftermiddagsevents for besøgende i weekender fra kl. 12.30-15.30.

Samlingen er også åben efter aftale.

Se mere på strojersamlingen.dk

Adresse
Bogyden 12
DK-5610 Assens

Hvorfor Strøjer Samlingen?

 • Bred samling af unikke biler
 • Kom helt tæt på og hør interessante historier om bilerne
 • Planlagte rundvisninger hver weekend
 • Åben efter aftale
Book billetter og læs mere om Støjer Samlingen

H. C. Andersens Hus

Et besøg i H.C. Andersens Hus er en uforudsigelig og medrivende rejse igennem forfatterens kreative univers og elskede fortællinger. Arkitektur i verdensklasse forener skønhed og... Læs mere

H. C. Andersens Hus

Et besøg i H.C. Andersens Hus er en uforudsigelig og medrivende rejse igennem forfatterens kreative univers og elskede fortællinger.

Arkitektur i verdensklasse forener skønhed og fantasi i levende rum, der favner ude og inde, op og ned, i dag og i morgen.

Find ledige tider på hcandersenshus.dk

 

En verden, du tror, du kender

Oplev H.C. Andersen på helt nye måder, når forfatteren og hans værker taler til dig gennem lyd, lys, rum og scenografi, skabt i samspil med 12 internationale kunstnere. Brug fantasien som kompas og skab din egen eventyrlige oplevelse.

Glæd dig til at gå på opdagelse:

 • Helt ind i eventyrets verden
 • En magisk oplevelse
 • Arkitektur i verdensklasse
Der skal books tid på forhånd

Danmarks dejligste strande ved Lillebælt

Ta’ en dukkert i Fænøsund Lige forenden af slotsparken ligger vores lille, private strand med egen badebro og overdækket omklædning. Her kan I tage en... Læs mere

Danmarks dejligste strande ved Lillebælt

Ta' en dukkert i Fænøsund

Lige forenden af slotsparken ligger vores lille, private strand med egen badebro og overdækket omklædning. Her kan I tage en forfriskende dukkert i smukke og rolige omgivelser.

Vores nærområde byder også på mange andre dejlige badestrande, bl.a. Vejlby Fed Strand, Føns Strand, Østrestrand og stranden ved Middelfart Marina.

Praktisk information

Find kørevejledning og mere om strandene her

De dejligste badestrande i vores nærområde

 • Vejlby Fed Strand
 • Føns Strand
 • Stranden ved Middelfart Marina
 • Østerstrand, Fredericia
Badestrande i området

RIB-sejlads på Lillebælt

Her er der mulighed for en intens og unik oplevelse på og omkring Lillebælt. I kommer tæt på naturen med fart gennem vandet, saltvand i... Læs mere

RIB-sejlads på Lillebælt

Her er der mulighed for en intens og unik oplevelse på og omkring Lillebælt. I kommer tæt på naturen med fart gennem vandet, saltvand i håret og vandsprøjt på kinderne. Mulighederne for en helt unik og intens oplevelse med vandet som omdrejningspunkt er uanede.

RIB-båden er oplagt til kortere sejladser på 1-3 timer. Bådene kan fragte jer til nye oplevelser – måske I har lyst til at blive sejlet ud til en øde ø og nyde en udsøgt frokost. Eller I kan opleve de 2 broer helt tæt på, og måske I er heldige at se et af Lillebælts mange marsvin.

Samtidig er RIB-båden helt perfekt som et frisk afbræk i løbet af mødedagen. Deltagerne vil opleve, at de bliver blæst igennem, griner sammen og er 110 % klar til at fortsætte mødet med ny energi.

Det er muligt at kombinere flere både i forskellige størrelser, så både mindre og helt store grupper kan komme med ud på vandet.

Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan I kan bruge denne mulighed i forbindelse med jeres arrangement.

Praktisk info om aktiviteten

Se mere om RIB-turen her

 

Hvorfor RIB-sejlads?

 • Oplevelsestur midt i Naturpark Lillebælt
 • Mulighed for Picnic på en øde ø
 • Mulighed for at se broerne fra en anden vinkel
 • Usædvanlig og anderledes selskabsaktivitet
 • 6-12 pers. pr. båd (og der er både nok)
 • Hastighed: Op til 90 km/t, men I bestemmer tempoet
Læs mere om RIB-sejlads her

Udstillinger på Koldinghus

Oplev det over 750 år gamle slot, som gennem århundreder var et af landets vigtigste kongeslotte. I dag er Koldinghus et moderne museum og en... Læs mere

Udstillinger på Koldinghus

Oplev det over 750 år gamle slot, som gennem århundreder var et af landets vigtigste kongeslotte. I dag er Koldinghus et moderne museum og en seværdighed i verdensklasse med en prisbelønnet restaurering og store internationale særudstillinger.

Afslut besøget på det gamle slot med en frokost i Madkælderen eller en tur i Kæmpetårnet, hvor du kan nyde udsigten ud over byen, fjorden og slotssøen.

Entrépriser

Voksne: 130 kr.

Studerende: 84 kr.

Medlemmer af Ældre Sagen: 110 kr.

Gruppepris (min. 10 pers.): 100 kr. pr. pers.

Børn og unge under 18 år: Gratis adgang

 

Find åbningstider og rutevejledning her

Aktuelle udstillinger

 • 3. februar - 22. oktober 2023 – Kongeskibet Dannebrog
 • FLORA DANICA – Verdens Vildeste Stel (Permanent udstilling)
Læs mere om udstillingerne her

Matchracing med GoSail

Styrk samarbejdet under åben himmel og lad GoSail arrangere en sejlads, hvor medarbejderne møder hinanden i nye rammer og samarbejder på en måde, de aldrig... Læs mere

Matchracing med GoSail

Styrk samarbejdet under åben himmel og lad GoSail arrangere en sejlads, hvor medarbejderne møder hinanden i nye rammer og samarbejder på en måde, de aldrig har prøvet før.

Medarbejderne sejler i teams på 4-5 personer, hvor de undervejs skal lære at samarbejde om at få båden til at sejle optimalt og i den ønskede retning, både i modvind og medvind – bogstavelig talt! Det hele kulminerer med afsluttende matchracesejladser, hvor de forskellige teams dyster mod hinanden. (op til 100 pers.)

Sejladsen tager som udgangspunkt 4-6 timer afhængigt af indhold og formål.

Praktisk info om aktiviteten

Kontakt os på 6340 6698 for at høre mere om mulighederne i forbindelse med jeres arrangement. Vi arrangerer gerne det hele for jer.

Se mere på GoSail.dk

 

Hvorfor Match Racing?

 • Usædvanlig og anderledelse selskabsaktivitet
 • Velegnet til både små og store selskaber
 • 4-6 timers varighed
Læs mere om matchracing her
Indlæs flere