Forkælelsesophold, slotsbryllup eller en skøn madoplevelse? Vi har rammerne for jeres særlige øjeblikke.

Book dit ophold online

Nyd en weekend på
Hindsgavl Slot

Tag på weekendophold på Hindsgavl Slot i historiske og naturskønne rammer for afslappende og revitaliserende forkælelse. Her kan I tage en velfortjent pause fra hverdagen og finde ro og fordybelse – og ikke mindst tid til hinanden.

Læs mere om opholdet her
Et særdeles dejligt arrangement
Vi vil gerne sige tak for et særdeles dejligt arrangement på Hindsgavl Slot. Alt var bare i orden og særdeles vellykket. Det er skønt at være et sted, hvor alt er muligt.
Lone og Carsten Haenel
For en luksus – beste vi har opplevd
Tusen takk for en fantastisk service i forbindelse med vårt bryllup. Vi har storkost oss hele tida og det har alle gjestene også. For en luksus – beste vi har opplevd. Her vil vi tilbake. Dere gjorde bryllupsfeiringen vår perfekt!
Kristin og Kristoffer Kile Aanensen, Norge

Hindsgavl Slot og området omkring byder på et væld af oplevelser

Bridgewalking over Lillebælt

Er du til imponerende udsigt og sug i maven, så er denne tur helt sikkert noget for dig! Turen foregår på den gamle Lillebæltsbros konstruktioner... Læs mere

Bridgewalking over Lillebælt

Er du til imponerende udsigt og sug i maven, så er denne tur helt sikkert noget for dig!

Turen foregår på den gamle Lillebæltsbros konstruktioner 20 meter over vejbanen og 60 meter over havoverfladen. Imens du nyder synet, fortæller en guide om broens arkitektur, historien, byggeriet og naturen omkring Lillebælt.

Bridgewalking er en aktivitet, som ellers kun findes på den anden side af jordkloden i Auckland og Sydney – og her i Lillebæltsregionen.

Turen tager 2 timer – inkl. sikkerhedsinstruktion og omklædning. Læs mere og køb billet på Bridgewalkings hjemmeside

Praktisk info om aktiviteten

Læs alt praktisk info om Bridgewalking Lillebælt her


Adresse

Bridgewalking
Galsklintvej 4
DK- 5500 Middelfart

Tlf.: +45 88325800 (alle dage fra 09.00 – 14.00)
bridgewalking@bridgewalking.dk

Hvorfor bridgewalking?

 • En fælles oplevelse for livet
 • Teambuilding
 • Pauseaktivitet
 • Åbent året rundt
 • 2 timers varighed
Læs mere om Bridgewalking her

Matchracing med GoSail

Styrk samarbejdet under åben himmel og lad GoSail arrangere en sejlads, hvor medarbejderne møder hinanden i nye rammer og samarbejder på en måde, de aldrig... Læs mere

Matchracing med GoSail

Styrk samarbejdet under åben himmel og lad GoSail arrangere en sejlads, hvor medarbejderne møder hinanden i nye rammer og samarbejder på en måde, de aldrig har prøvet før.

Medarbejderne sejler i teams på 4-5 personer, hvor de undervejs skal lære at samarbejde om at få båden til at sejle optimalt og i den ønskede retning, både i modvind og medvind – bogstavelig talt! Det hele kulminerer med afsluttende matchracesejladser, hvor de forskellige teams dyster mod hinanden. (op til 100 pers.)

Sejladsen tager som udgangspunkt 4-6 timer afhængigt af indhold og formål.

Praktisk info om aktiviteten

Kontakt os på 6340 6698 for at høre mere om mulighederne i forbindelse med jeres arrangement. Vi arrangerer gerne det hele for jer.

Se mere på GoSail.dk

 

Hvorfor Match Racing?

 • Fælles aktivitet for op til 100 personer
 • Velegnet som teambuilding af 4-5 personer
 • Styrker kommunikationen og evnen til samarbejde
 • Fantastisk mulighed for en frisk dyst mellem kollegaerne
 • 4-6 timers aktivitet
Læs mere om matchracing her
Skovfogeden fortæller

Rundvisning i park og skov med skovfogeden

Allerede på turen ned ad slotsalléen får du fornemmelsen af at bevæge dig ind i en anden verden, hvor fortællinger fra gammel tid stadig kan... Læs mere

Rundvisning i park og skov med skovfogeden

Allerede på turen ned ad slotsalléen får du fornemmelsen af at bevæge dig ind i en anden verden, hvor fortællinger fra gammel tid stadig kan læses i arkitekturen og omgivelserne.

Hindsgavl Slots spændende historie og naturparken med hjorte, krondyr, dådyr og rådyr, der danner rammen omkring slotsalléen, er altid et besøg værd.

Fortælleren på turen er vores fantastiske skovfoged, som i gennem årtier har passet både skov og dyrehave. Glæd dig til en unik og lærerig oplevelse.

Rundvisningen tager ca. 1 time.

Praktisk info om aktiviteten

Adresse
Hindsgavl Alle 7
5500 Middelfart

Hvorfor rundvisning?

 • Teambuilding
 • Pauseaktivitet
 • 1 times varighed
Arranger turen ved at kontakte receptionen på tlf. 6441 8800
Vi bruger kun gode, friske og så vidt muligt lokale råvarer – i sommerhalvåret blandt andet fra vores egen køkkenhave. Vi serverer velsmagende retter med stolthed og et smil på læben.
Ulrik Nielsen
Køkkenchef på Hindsgavl Slot

Køkkenhave og lækkerier

Uanset om I er på ophold, til bryllup eller fest på Hindsgavl Slot, kan I godt glæde jer til maden! Alt bliver lavet fra bunden, og vi sylter selv frugt og grønt fra vores køkkenhave. Vores fornemste opgave er at overraske jeres smagsløg positivt.

Læs mere om slotskøkkenet