Hindsgavl Slot – midt i Danmark

I Middelfart på Hindsgavlhalvøen – den vestlige spids af Fyn – ligger Hindsgavl Slot i unikke omgivelser, der stammer tilbage fra middelalderen. Slottet har gennemlevet en dramatisk historie med krige og ødelæggelser, men fremstår i dag som et moderne og autentisk hotel, eksklusivt venue og konferencecenter.

Slottet er ejet af Realdania By og Byg A/S – Ejendomsselskabet for udvikling og bevaring, og har gennem de sidste 10 år gennemgået en omfattende renovering og modernisering. Det gælder både selve hovedbygningen men også den store avlsgård, som før moderniseringen husede svine- og kostald samt en agerumslade. Avlsbygningerne er i dag indrettet til moderne og eksklusive konferencelokaler og hotelværelser.

Se alle vores lokaler Læs bogen om Hindsgavl Slot her

Eksklusivt konferencecenter og hotel

Med sine 120 værelser, 14 møde- og konferencelokaler, à la carte restaurant og smukt indrettede slotsstuer rummer Hindsgavl Slot alt lige fra møder, konferencer, firmafester, produktlanceringer og udstillinger til bryllupper, konfirmationer, weekend- og ferieophold.

Virksomheder og foreninger over hele Danmark bruger Hindsgavl Slots eksklusive mødefaciliteter til bl.a. årsmøder, produktpræsentationer, bestyrelsesmøder, kongres- og konferenceophold.

Læs mere om vores lokaler

En perle i den fynske natur

Området ved og omkring Hindsgavl Slot hører til noget af Danmarks smukkeste. For foden af slottet funkler Lillebælt gennem slotsparkens gamle bøgekroner. Og på den anden side grænser slottets arealer op til Hindsgavl Dyrehave, som udgør et indhegnet areal på 165 hektar. Her er der oplagt mulighed for at gå, cykle eller løbe en tur og undervejs møde bl.a. krondyr og dådyr, smuk skov, vandhuller og storslåede skrænter.

Fra jord til bord

Slotskøkkenet på Hindsgavl Slot har sin helt egen køkkenprofil med sæsonskiftende menuer og fokus på kvalitet og friske råvarer. Kokkene på Hindsgavl Slot har sans for detaljen og sørger sammen med slottets gartnere for, at avlen fra vores egen store køkkenhave hvert forår og sommer indgår som vigtige elementer i menuerne.

Slotskøkkenet

Værtskab fremfor alt

Alle, du møder på Hindsgavl Slot, har taget et valg om kvalitet i arbejdslivet. Lige fra planlægning til afholdelse vil du opleve en opmærksom og effektiv stab. Vi er her, og vi ved alle sammen, hvordan vi bedst løfter og bidrager til lige netop dit arrangement eller ophold. Vi er trænende i værtskab og sætter en ære i at kende vores gæsters behov – så vi kan tage os bedst muligt af dig og dine deltagere.

Ansvarlighed på slottet

Med respekt, omtanke, sund fornuft og ansvarlighed viser vi hinanden og vores omverden, at vi har en holdning til det, vi gør. At have en holdning er en kerneværdi hos os. Sådan sikrer vi, at vi fortsat har glade gæster og tilfredse medarbejdere, og at vi samtidig udviser størst muligt hensyn til miljøet og respekt for vores lokalsamfund.

Parkering på Hindsgavl Slot

Når du besøger Hindsgavl Slot, kan du parkere gratis på vores 200 parkeringspladser tæt på slottet. Kommer du i el-bil, har vi også 18 ladestandere, som du nemt og sikkert kan benytte, så bilen er opladet inden afgang.

Opladning af el-bil

Vi har 14 ladestandere fra E.ON. Du benytter E.ON standerne via din personlige ladebrik eller betaler direkte via deres App. Vi har også 4 ladestandere, hvor du kan oplade via OK App’en. I begge tilfælde skal du have eget ladekabel med.

E.ON og OK App kan hentes både via Google Play og Apple App Store.

Du kan følge status på opladningen via App’en, så du nemt kan se, hvornår din bil er klar igen, så du kan flytte bilen, og give plads til at andre også kan få ny energi.

Historien er lang

I dag drives Hindsgavl Slot som moderne hotel og konferencecenter med respekt for historien og autentiteten, som især ses i det ydre anlæg samt i hovedbygningen.

Uanset om du som gæst deltager i en stor konference, er på hyggeligt weekendophold eller blot lægger vejen forbi slotshavens frodige og smukke landskab har du muligheden for at lade den spændende og sagnomspundne fortid få nyt liv overalt, hvor du færdes.

Læs om Hindsgavl Slot i Realdanias online bog