Ofte stillede spørgsmål

Her nedenfor kan du finde svar på mange af de ofte stillede spørgsmål, så som har I ladestander til en el-bil? Hvordan indløser jeg mit gavekort? Hvornår må jeg tjekke ind? og meget andet.

Vi håber. du finder svar på dit spørgsmål. Ellers er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du svar på alt fra, hvornår du kan checke ind på værelset, og hvordan du finder os.

Mandag til søndag: check ind muligt fra kl. 14.00

Har du brug for at checke tidligere ind på dit værelse, er du velkommen til at kontakte os, og så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dit ønske. Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme gebyr.

Mandag til lørdag: check ud senest kl. 10.00
Søndage og helligdage: check ud senest kl. 11.00

Har du brug for at checke senere ud fra dit værelse, er du velkommen til at kontakte os, og så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dit ønske. Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme gebyr.

Vores reception er åben hele døgnet.

Læs bl.a. her om hvornår du kan få morgenmad, bordbestilling og åbningstider i restauranten og mulighed for specialkost.

Du kan nyde din morgenmad alle ugens dage fra kl. 07.00-10.00.
Skal du tidligere afsted er det muligt at få morgenmad to go. Giv os blot besked i receptionen aftenen før inden kl. 20.00.

Ønsker du en mere stille start på dagen i weekenden, anbefaler vi dig at komme mellem kl. 08.00-09.00 eller tidligere.
Det er også muligt, at bestille morgenmad på værelset mod et roomservicegebyr på kr. 75,00. Henvend dig blot i receptionen senest aftenen før inden kl. 20.00.

Restaurant Den Hvide Dame har følgende generelle åbningstider:

OBS: I sommerperioden, 28. juni til 11. august 2024, er restauranten lukket til aften – her vil det i stedet være muligt at bestille bord til dagens menu i Slotsladen. Lørdag d. 24. august 2024 er restauranten lukket hele dagen.

I forbindelse med højtider, helligdage og større arrangementer i huset kan der være undtagelser i forhold til disse åbningstider. Vi anbefaler derfor altid, at du bestiller bord forud.

Nej, der er automatisk reserveret et bord til jer, når jeres ophold inkluderer middag. I er dog altid meget velkomne til at aftale tidspunktet for middagen på forhånd.

Indeholder din reservation ikke middag, anbefaler vi altid vores gæster at reservere bord på forhånd.

Restaurant Den Hvide Dame har et begrænset antal pladser, så har I planer om at spise her, vil vi anbefale jer at reservere bord på forhånd, da vi ellers ikke kan garantere ledige pladser.

Ja, det har vi. Det er muligt at bestille roomservice inden for restaurantens åbningstider. Du kan få roomservice-kortet udleveret i receptionen. Bestilling kan ske ved at ringe på nummer 544 direkte fra værelsestelefonen. Roomservicegebyret er kr. 75,00.

Vi tager naturligvis højde for særlige kosthensyn, såsom vegetarer, veganere, forskellige allergener, diabetes og andet.
Kontakt os på forhånd med jeres behov, så vores kokke har mulighed for at tilpasse menuen.

Her får du et overblik, hvad du finder på Hindsgavl Slot bl.a. i forhold til handicapvenlighed og andre muligheder.

På slottet findes der ikke elevator, men i vores renoverede avlsbygninger finder du elevator. Vi anbefaler gangbesværede at bo i disse avlsbygningerne.

Både og. Vores renoverede avlsbygninger, Ko- og Svinestalden samt Slotsladen er indrettet med elevator, og er let tilgængelig hvad enten du bruger rollator, kørestol eller elektrisk kørestol.

Selve slottet og hovedbygningen egner sig ikke til kørestolsbrugere, da alle indgange har trapper. Det samme gælder indgangen til receptionen. Med rollator kan man dog fint komme rundt.

Ja, det har vi. Kontakt gerne reception for reservation på mail: hindsgavl@hindsgavl.dk

Ja, vi har gratis WiFi til fri afbenyttelse. Det er et åbent WiFi og der skal ikke bruges kode.

Vi har ikke fitnessrum på hotellet. Til gengæld findes der masser af løberuter lige udenfor døren. Spørg gerne i receptionen.

Nej, det har vi ikke. Vi har til gengæld Fyns, ja måske Danmarks, smukkeste udsigt fra vores badebro, som H.C. Andersen skrev i 1843 efter et besøg.

Badebroen ligger for enden af slotsparken, og du har mulighed for at låne badekåbe og tøfler i receptionen til kr. 60,00 for et sæt.

Vi har 14 ladestandere fra E.ON. Du benytter E.ON standerne via din personlige ladebrik eller betaler direkte via deres App. Vi har også 4 ladestandere, hvor du kan oplade via OK App’en. I begge tilfælde skal du have eget ladekabel med.

E.ON og OK App kan hentes både via Google Play og Apple App Store.

Du kan følge status på opladningen via App’en, så du nemt kan se, hvornår din bil er klar igen, så du kan flytte bilen, og give plads til at andre også kan få ny energi.

Når du besøger Hindsgavl Slot, kan du parkere gratis på vores 200 parkeringspladser tæt på slottet.

Få her et overblik over gavekort, køb, indløsning, gyldighed mm.

Vores gavekort bestilles og betales online. Vi har både gavekort på beløb og på vores opholdspakker.

Gavekortet kan printes selv eller man kan vælge at få det pakket ind og tilsendt med posten.

Du kan bestilles vores gavekort her

Ja, hvis dit gavekort er på et beløb, kan du indløse det online.
Men hvis dit gavekort er på fx et ophold, er det desværre ikke muligt på nuværende tidspunkt at indløse det online. Kontakt receptionen for booking i dette tilfælde: hindsgavl@hindsgavl.dk

For gavekort udstedt af Hindsgavl Slot gælder følgende gyldighed:

  • Gavekort på specifikke beløb: Gyldigt i 36 måneder fra udstedelsesdatoen
  • Gavekort på oplevelser m.m.: Gyldigt i 12 måneder fra udstedelsesdatoen

Det er muligt at benytte følgende gavekort på Hindsgavl Slot:

  • Hindsgavl Slots egne gavekort – både på beløb og på oplevelser.
  • WeekendGavekortet benyttes som et almindeligt betalingskort på vores betalingsterminal.

Her kan du se, hvordan vi kan hjælpe med blomster:

Vi er så heldige, at have vores egen blomsterdekoratør på slottet. Står du derfor og mangler en buket blomster til en oplægsopholder, eller vil du overraske én du holder af, så kan vi hjælpe dig.

Buketterne starter fra kr. 250,00 og skal blot bestilles min. 3 dage før ankomst.

Kontakt receptionen på hindsgavl@hindsgavl.dk for bestilling.

Skal du holde festen på slottet, kan vi hjælpe med alt hvad der hører sig til af blomster. Læs mere her

Her kan du se nogle af de ofte stillede spørgsmål vedr. mulighed for rabat, firmaaftaler, annullering og betalingsmetoder.

Vi tager imod Dankort, Visa, Mastercard, Eurocard og American Express.

Alle reservationer forudbetales ved booking. Ved evt. annullering inden for de gældende frister, refunderes beløbet for bestillingen direkte til købers konto.

Annulleringsbetingelserne for din reservation kan du til enhver tid finde i din bekræftelse.

Individuelle værelsesreservationer kan annulleres indtil kl. 16.00 dagen før ankomst.

Ved reservation af 10 værelser eller derover gælder andre annulleringsbetingelser som du kan læse her.

Har du reserveret dit værelse online kan du følge linket i din bekræftelse for at annullere. Beløbet refunderes herefter automatisk til det betalingskort, som er benyttet ved reservationen.

Har du modtaget en rabatkode i vores nyhedsbrev, kan du trykke på linket i nyhedsbrevet. Koden er så automatisk indtastet, og du kommer direkte til vores online booking.
Koden kan kun benyttes online.

Alle vores opholdsprodukter er en samlet pakke, som allerede er rabatteret, og vi giver ikke yderligere rabat på disse på nær ved specifikke kampagner.

Vi kan dog varmt anbefale vores fordelsklub. Her får du en velkomstgave på kr. 200,-, når du melder dig ind, og så optjener du bonuspoint ved booking og får 5 % rabat på de fleste ophold og overnatninger. Læs mere og tilmeld dig her.

Du kan også med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, som udsendes én gang om måneden. Her vil der løbende være rabatter eller forkøbsret på udvalgt produkter. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du skriver blot jeres firmaaftalekode ind i feltet ”Jeg har en kode”, så trækkes rabatten automatisk. Jeres kode kan findes på jeres virksomheds intranet eller ved at kontakte den kontraktansvarlige hos jer.

Find her svar på mange af de ofte stillede spørgsmål vedrørende vores værelser.

Vores værelser varierer i størrelsen. På denne side kan I under hver værelseskategori se størrelse samt placering.

Ja, det er dog mod et tillæg på kr. 150,00 i alt pr. ophold. Ønsker I ikke at betale tillægget, er det muligt at ønske et specifikt værelsesnummer, men det kan således ikke garanteres.

På Hindsgavl Slot råder vi over 120 værelser. Størstedelen af værelserne fremstår i slotsstil, mens de resterende værelser i staldene er indrettet i moderne og enkel stil. Uanset hvilket værelse du vælger, vil du opleve, hvordan historien spiller en stor rolle i indretningen. Du kan se vores forskellige værelsestyper her.

Ja, det har vi. På følgende værelses typer er det muligt at bo flere end 2 personer:

Superior værelse i Staldene – maks. 4 personer

Junior Suite i Slotsstil – maks. 3 personer

Junior Suite i Svinestalden – maks. 4 personer

I kan læse om vores værelser her.

Bemærk, at opredning er i en ekstra seng/roll away bed, som er bedst egnet til børn op til 15 år.

Nej. Vores værelser har som udgangspunkt alle brusebad. Dog er der badekar på vores juniorsuiter, med undtagelse af en enkelt. De fleste har endda jacuzzi funktion.

Ja, alle vores værelser har eget bad og toilet.

På alle værelser vil der være en ekstra pude i skabet. Skulle du have brug for en pude yderligere, under dit ophold, kan du henvende dig i receptionen. Vi har også allergivenlige dyner og puder til udlån.

Vores værelser i kostalden er alle allergivenlige. Ønskes allergivenligt værelse kan det noteres ved reservationen i vores online booking.

Ja, det har vi. Skriv det gerne i notefeltet, når I reserverer online, så sørger vi for, at det er klar til jer, når I ankommer.

På vores slotsværelser er alle med gulvtæppe, på nær to af vores junior suiter.

Ønsker I værelse uden gulvtæppe anbefaler vi vores staldværelser med flisegulv med gulvvarme, eller vores værelser i Forpagterboligen med trægulv.

På alle værelser er der indbygget Chromecast i vores tv, så det er muligt at streame fra jeres egne enheder direkte til tv’et på værelset. Du skal blot være forbundet til vores WiFi.

Hunde er meget velkomne på Hindsgavl Slot på enkelte udvalgte staldværelser af hensyn til andre gæster.

Det er dog ikke tilladt at medbringe hunde i de indendørs områder, hvor der serveres mad, hvilket vil betyde i vores restauranter og i baren samt i Hovedbygningen. Hunde skal altid føres i snor på hotellets område såvel ude som inde.

Tillæg pr. hund

  • Første nat: kr. 300,00
  • Pr. efterfølgende nat: kr. 200,00

Inden jeres ankomst gør vi værelset klar med:

  • Hundetæppe
  • Vand- og foderskål
  • Legetøjsbamse
  • Godbider og prøvepose med hundefoder fra Charlietiptoe.com

Bamsen og evt. overskydende godbider/foder må din hund naturligvis få med hjem.

Kontakt receptionen for at booke et af disse værelser til dig og din hund.

I vores Smedemesterhus, som er beliggende ud mod Hindsgavl Dyrehave, må man ligeledes medbringe hund. Her har I egen indhegnet have og en skøn terrasse, og det er muligt at booke direkte online.

Vi tilbyder både vaske- og renseservice.

I receptionen kan du hente en vaskepose samt en liste til udfyldelse.

Posen med tøjet og den udfyldte liste, skal indleveres senest kl. 09.00 i receptionen.
Vasketøj er klar til afhentning i receptionen efter 24 timer og rensetøj efter 48 timer.

Du kan selvfølgelig altid bestille en flaske vin eller bobler til værelset. Du kan enten tilkøbe det ved bestilling af værelset, se alle vores velkomstpakker her: https://hindsgavl.dk/velkomstpakker. Eller kontakt receptionen på hindgavl@hindsgavl.dk.

Her kan du se nogle af de ofte stillede spørgsmål vedr. glemte sager.

Hvis du har glemt en genstand under dit ophold på Hindsgavl Slot, bedes du udfylde formularen på nedenstående side: https://hindsgavl.dk/glemte-sager

Børn er meget velkomne, og på flere af vores værelser er der mulighed for ekstra opredning.
Børn fra 3-12 år kan bo til halv pris på vores ophold med middag inkluderet.

Det er muligt at låne spil hos os. Om sommeren er der også mulighed for at spille diverse havespil udendørs i Slotsparken.
Slotsparken byder op til mange forskellige lege - kun fantasien sætter grænser.

Ikke langt fra os ligger Naturcenter Hindsgavl, som råder over en god naturlegeplads.