Verdensballetten på Hindsgavl Slot

En uforglemmelig oplevelse for alle! Det bliver en magisk sommeraften under åben himmel i slotsparken, når Verdensballetten gentager succes’en og byder velkommen på Hindsgavl Slot d. 3. august 2022.

Det bliver en uhøjtidelig kunstnerisk oplevelse på højt internationalt niveau, som taler både til den erfarne, såvel til dem, der aldrig har oplevet ballet og opera før. Og hvorfor ikke gøre denne oplevelse til det helt fuldendte med et skønt Verdensballetophold i de smukke opgivelser ved Fænøsund. Nyd naturen, god lækker mad fra vores slotskøkken, oplevelsen og hinanden i starten af august.

Find billetter her Læs om Verdensballetopholdet

En oplevelse i særklasse

På scenen vil I opleve nogle af verdens bedste balletdansere fra verdens førende kompagnier Royal Ballet of London, Statsballetten fra Berlin, og Den Kgl. Ballet fra København. Internationalt anerkendte klassiske musikere og danske operasangere vil akkompagnere danserne på scenen, og selv optræde med fantastiske solooptrædener for publikummet.

Scenen i slotsparken – med skoven i baggrunden og Fænøsund glimtende bag de gamle bøgekroner – sætter en stemningsfyldt kulisse for årets Verdensballet på Hindsgavl Slot.

I spidsen for forestillingen står tenor og konferencier Jens-Christian Wandt, som med sin elskelige og lune facon præsenterer en finkulturel forestilling i øjenhøjde, hvor alle kan være med, uanset om man er balletkender eller nybegynder.

Praktisk information

Mad & drikke
Mad og drikkevarer må IKKE medbringes. Mad købes sammen med billetten til forestillingen. Der vil være rig mulighed for at købe kolde og varme drikke i forbindelse med Verdensballettens forestilling.

Souvenirs
Køb årets plakat og t-shirt i receptionen på Hindsgavl Slot.

Tøj
Tag godt med varmt tøj på, og tag gerne et godt regnslag med hætte med, hvis det begynder at regne. Det er IKKE tilladt at have paraply med, da det kan skygge for dem som sidder bag jer.

Siddeplads
Tag gerne en siddehynde og et dejligt varmt tæppe med, så I kan holde varmen på jeres siddepladser. Det er ikke tilladt at medbringe egen stol, da der er opstillet siddepladser til alle.

Parkering
På slottets parkeringsplads, og i Dyrehaven tæt på slottet.

Ledsagerkort
Verdensballetten tilbyder en ledsagerbillet til kørestolsbrugere eller handicappede mod forevisning af gyldigt ledsagerbevis. Kontakt venligst Billettens call center på: +45 70 20 20 96 for ”køb” af ledsagerbilletter.

COVID-19
På Hindsgavl Slot følger vi altid de aktuelle retningslinjer i forbindelse med COVID-19.
Samtidig kan du her læse om, hvordan Verdensballetten forholder sig til COVID-19.

Har I andre praktiske spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte os.

Kontakt os på tlf. 6441 8800