Take That på Hindsgavl Slot

m. Outlandish og Anders Blichfeldt & Det Nye Band som opvarmning

Få den ultimative koncertoplevelse med en VIP og Golden Circle-billet!

Stå forrest i Golden Circle-området allertættest på scenen, og oplev Gary Barlow, Mark Owen og Howard Donald helt tæt på, når Take That indtager Hindsgavl Slot d. 7. juli 2023.

Med denne billet bliver oplevelsen mere end et brag af en fest med en perlerække af hits i Slotsparken – det bliver også en rigtig ”festival for de kræsne” med alt det, Hindsgavl Slot er kendt for, bl.a. Slotskøkkenets lækre streetfood, velmixede kvalitetsdrinks, service og komfort udover det sædvanlige.

Udover den bedste placering under koncerten får du adgang til:

  • VIP-område med lounge- og ståmøbler samt adgang til Golden Circle fra Slotsladen
  • Streetfood fra Slotskøkkenet kl. 17-20
  • Fri bar med øl, vand, husets vin samt longdrinks og kaffebar
  • Mulighed for at tilkøbe dyrere vine og champagne
  • VIP-toiletter
  • Egen VIP-indgang
  • Fri garderobe

OBS: Begrænset antal Golden Circle VIP-billetter

Køb VIP-billet med adgang til Golden Circle

Årets firmaoplevelse!

Trænger sammenholdet til et boost med en oplevelse, som I vil tale om og huske i mange år fremover? Så er VIP-billetterne med adgang til Golden Circle oplagt.

Invitér forretningsforbindelserne eller forkæl udvalgte medarbejdere med VIP-adgang til årets koncertoplevelse, hvor I kan opleve stjernerne, som I aldrig har set dem før. Inden Take That indtager scenen, vil hhv. Outlandish og Anders Blichfeldt sørge for at få publikum i den helt rigtige stemning. Og med fri bar, lækker streetfood fra Slotskøkkenet og en perlerække af hits er der lagt op til en uforglemmelig sommerdag!

Feststemning udover det sædvanlige

Giv slip og nyd magien, når vores hold på ca. 150 fastansatte sørger for, at alt spiller ned til mindste detalje. På Hindsgavl Slot er jeres fest vores hverdag, og derfor vi har en stærk holdning til værtskab – I skal kunne mærke den helt særlige Hindsgavl-stemning, uanset om det er til en koncert, et møde eller en konference.

Book jeres VIP- og Golden Circle-billetter