Sankthans-ophold på Hindsgavl Slot

Gør noget særligt ud af Sankthansaften – nyd hinanden og lidt ekstra midsommer-forkælelse i vores smukke, historiske omgivelser.

I kan se frem til et ophold med en udsøgt middag og vinmenu samt musikalsk underholdning fra Søren Okholm.

Syng med på midsommervisen, mens I ser bålet spejle sig i vandet, og nyd bagefter en slentretur i sommeraftenen mellem de høje bøgekroner langs Fænøsund, inden I indtager kaffen og slotskøkkenets lækkerier på terrassen med udsigt over Lillebælt.

Book Sankthans-opholdet online her

Sankthans-ophold
fredag den 23. juni 2023

 

 • Fra kl. 14.00
  Ankomst og indkvartering.
 • Kl. 18.30
  3-retters midsommermenu efter køkkenchefens valg, inkl. vinmenu, som serveres i Restaurant Louise i Slotsladen. – se menuen nedenfor. 
  Under middagen spiller Søren Okholm.
 • Kl. 21.00
  Vi tænder Sankthansbålet ved vandet på Sudden ved den gamle slotsbanke, hvor Søren Okholm vil synge bl.a. Midsommersangen.
 • Efter Sankthansbålet serverer vi kaffe og avec ad libitum på terrassen og i slotsstuerne.
 • Overnatning i standard dobbeltværelse i slottets sidefløje
 • Morgenmad med hjemmelavede lækkerier fra slotskøkkenet


Pris

Pris pr. person i delt dobbeltværelse kr.   1.895,-*
* Tillæg på kr. 200,- pr. person for enkeltværelse.

Book Sankthans-ophold online her

Ankomst fredag den 23. juni 2023.

 

Menuen

Nyd en ekstraordinær menu sammensat specielt til denne aften:

Forret

 • Dampet hvide asparges med sauce hollandaise, stenbiderrogn & karseurter

Hovedret

 • Grillet nakke af gris fra Troldhøjgaard med spinatsautè, grønne asparges, urter, slottets sommersmør & nye kartofler

Dessert

 • Råmarineret rabarber fra køkkenhaven  med slottets yoghurtiscreme, sprøde brændte kys & citronmelisse

 

Ekstra forkælelse

Tilkøb ekstra forkælelse med vores mange velkomstpakker.

Se dem her!

 

Opgrader jeres værelse (tillæg afhængigt af ønsket værelseskategori).

I kan se alle værelsestyper her

 

Købs- og annulleringsbetingelser

Læs mere om vores købs- og annulleringsbetingelser her

Miniferie på Fyn med plads, lys og luft!

Et getaway på Hindsgavl Slot er mere end et almindeligt hotelophold for 2. På en miniferie hos os får I masser af plads, lys og frisk havluft. Uanset årstiden byder de naturskønne omgivelser på et væld af oplevelser lige uden for døren.
Tag en slentretur hånd i hånd i vores store slotspark langs med vandet – og fortsæt evt. videre ind i skoven og ud i Dyrehaven, som er vores nærmeste nabo. Undervejs kan I samle appetit til middagen om aftenen, ligesom I har mulighed for at bestille en let frokost eller lidt lækkert hjemmebag.

Hindsgavlhalvøen, Middelfart og Lillebælt har noget for enhver smag, uanset om I er til natur eller action. Når I er færdige med at udforske naturen til fods, kan I f.eks. tage på Hvalsafari på Lillebælt eller få et sug i maven på Bridgewalking over Den Gamle Lillebæltsbro – eller besøge Middelfarts charmerende gamle bydel og CLAY Keramikmuseum?

Hindsgavlhalvøen, Middelfart og Lillebælt har noget for enhver smag. Når I er færdige med at udforske naturen til fods, kan I fx tage på Hvalsafari på Lillebælt eller få et sug i maven på Bridgewalking over Den Gamle Lillebæltsbro, ligesom I kan besøge muséer eller Middelfarts charmerende gamle bydel.

Få inspiration til flere oplevelser

Spontant getaway væk fra det hele

Trænger I til en pause væk fra det hele, vil vi glæde os til at tage imod jer på Hindsgavl Slot. Vores fornemste opgave er at forkæle jer og gøre netop jeres getaway til en helt særlig oplevelse. I kommer ikke til at mangle noget, og hvad enten det er gartneren i køkkenhaven, kokken ved buffeten eller receptionisten, som tager hånd om jer, står vi klar til at hjælpe under hele jeres ophold. Læs mere om vores tilgang til service og ansvarlighed.

Og skulle I blive forhindret i at komme, kan reservationen annulleres helt indtil kl. 16.00 dagen før ankomst. Læs mere om vores købs- og annulleringsbetingelser her

Tag en rundtur i vores galleri