Eventyrlig 1. søndag i advent 2023

UDSOLGT!

 

Traditionen tro byder vi indenfor til stemningsfuld julehygge 1. søndag i advent på Hindsgavl Slot – i år d. 3. december fra kl. 14.00-17.45. 

Træd ind i et smukt pyntet juleunivers i Slotsladen, fyldt med julestemning og julelækkerier fra slotskøkkenet: hjemmebagte æbleskiver, lækkert julebagværk og dampende varm gløgg.*

Børnene kan lune sig med varm kakao og glæde sig til, at selveste julemanden kommer forbi og deler slikposer ud. Der er også flotte præmier at vinde i den store tegnekonkurrence.

I hovedbygningen er slottets stuer smukt julepyntede med smukke juledekorationer og masser af julehygge. Kom og kig – på denne dag er stuerne åbnet for gæster.

Foran Slotsladen er der også mulighed for en tur i hestevogn i området, og i Marmorsalen i hovedbygningen kan du møde slottets dygtige blomsterdekoratør. Her kan du købe advents- og juledekorationer med hjem – eller blot hente inspiration til dine egne kreationer.

Midt på gårdspladsen står det store juletræ, hvor I kan opleve det magiske øjeblik, når træet tændes af borgmester Johannes Lundsfryd Jensen. Bagefter serverer vi en dejlig varm suppe på gårdspladsen som afslutning på arrangementet*.

 

*  Mad og drikke er kun for gæster med billet – det kan ikke købes separat, hvis man blot kigger forbi.

Køb billetter her