Dagens menu serveret i Restaurant Louise i Slotsladen

I sommerperioden (27. juni-10. august 2025) kan du nyde et velsmagende aftenmåltid, som vi serverer i Slotsladens stemningsfulde rammer. I denne periode er vores restaurant Den Hvide Dame kun åben til frokost.

Dagens menu består af tre lækre retter med skønne sager fra køkkenhaven. Lad din appetit bestemme, hvor mange retter du ønsker at bestille. Du har desuden mulighed for at tilkøbe vores vinforslag med vine, som er afstemt menuen.

Vi anbefaler, at du bestiller bord. Det kan du gøre ved at kontakte receptionen på telefon 6441 8800.

Se de kommende dages menu

Aftenmenu

Serveres mandag til søndag kl. 18.00-21.30

 

Forret

Sprød tærteskal med creme af fynsk rygeost, råmarineret grønt fra køkkenhaven i sennepsvinaigrette med salte græskarkerner, brøndkarse og karse

Kr. 135,-

 

Hovedret

Stegt dansk velfærdskylling med sauté af køkkenhavens kinakål, courgetter og purløg, bagte gulerødder, ægte sauce med havens krydderurter og kogte nye kartofler med persille

Kr. 245,-

 

Dessert

Kærnemælksfromage med vanilje, slotsbagerens kammerjunkere, sorbet af køkkenhavens rabarber & citronmelisse

Kr. 115,-

 

Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i menuen. Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.

Forret

Hindsgavlskinke med økologisk dansk flødeost og køkkenhavens urter, crudité af fennikel i sennepsvinaigrette, køkkenhavens rucola og rugcrumble

Kr. 135,-

 

Hovedret

Bagt skærising med sauté af spidskål, ærter og persille, dampet forårsløg fra køkkenhaven, skilt sauce af bisque af krabber fra Lillebælt og olie af køkkenhavens krydderurter, kogte nye kartofler, kørvel og dild

Kr. 245,-

 

Dessert

Danske jordbær med hyldeblomstsirup, slottets nougatiscreme, sprød tuile og skovsyre

Kr. 115,-

 

Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i menuen. Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.

Forret

Panna cotta af køkkenhavens krydderurter med håndpillede rejer, frisésalat, kapers af havens ramsløg, dild og kørvel

Kr. 135,-

 

Hovedret

Indbagt dansk frilandsgris i butterdej med det grønne fra køkkenhaven, stegte nye kartofler og sauce af køkkenhavens krydderurter

Kr. 245,-

 

Dessert

Syltede rabarber fra køkkenhaven med slottets yoghurtiscreme med citron, sprød tuile og citronmelisse

Kr. 115,-

 

Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i menuen. Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.

Forret

Sprød tærteskal med creme af fynsk rygeost, råmarineret grønt fra køkkenhaven i sennepsvinaigrette med salte græskarkerner, brøndkarse og karse

Kr. 135,-

 

Hovedret

Stegt dansk velfærdskylling med det grønne fra køkkenhaven, ægte sauce med havens krydderurter og kogte nye kartofler med persille

Kr. 245,-

 

Dessert

Kærnemælksfromage med vanilje, slotsbagerens kammerjunkere, sorbet af køkkenhavens rabarber & citronmelisse

Kr. 115,-

 

Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i menuen. Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.

Forret

Hindsgavlskinke med økologisk dansk flødeost og køkkenhavens urter, crudité af fennikel i sennepsvinaigrette, køkkenhavens rucola og rugcrumble

Kr. 135,-

 

Hovedret

Bagt skærising med det grønne fra køkkenhaven, skilt sauce af bisque af krabber fra Lillebælt og olie af køkkenhavens krydderurter, kogte nye kartofler, kørvel og dild

Kr. 245,-

 

Dessert

Danske jordbær med hyldeblomstsirup, slottets nougatiscreme, sprød tuile & skovsyre

Kr. 115,-

 

Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i menuen. Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.

Forret

Panna cotta af køkkenhavens krydderurter med håndpillede rejer, frisésalat, kapers af havens ramsløg, dild og kørvel

Kr. 135,-

 

Hovedret

Indbagt dansk frilandsgris i butterdej med det grønne fra køkkenhaven, stegte nye kartofler og sauce af køkkenhavens krydderurter

Kr. 245,-

 

Dessert

Syltede rabarber fra køkkenhaven med slottets yoghurtiscreme med citron, sprød tuile og citronmelisse

Kr. 115,-

 

Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i menuen. Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.

Forret

Sprød tærteskal med creme af fynsk rygeost, råmarineret grønt fra køkkenhaven i sennepsvinaigrette med salte græskarkerner, brøndkarse og karse

Kr. 135,-

 

Hovedret

Stegt dansk velfærdskylling med det grønne fra køkkenhaven, ægte sauce med havens krydderurter og kogte nye kartofler med persille

Kr. 245,-

 

Dessert

Kærnemælksfromage med vanilje, slotsbagerens kammerjunkere, sorbet af køkkenhavens rabarber & citronmelisse

Kr. 115,-

 

Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i menuen. Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.

Forret

Hindsgavlskinke med økologisk dansk flødeost og køkkenhavens urter, crudité af fennikel i sennepsvinaigrette, køkkenhavens rucola og rugcrumble

Kr. 135,-

 

Hovedret

Bagt skærising med det grønne fra køkkenhaven, skilt sauce af bisque af krabber fra Lillebælt og olie af køkkenhavens krydderurter, kogte nye kartofler, kørvel og dild

Kr. 245,-

 

Dessert

Danske jordbær med hyldeblomstsirup, slottets nougatiscreme, sprød tuile og skovsyre

Kr. 115,-

 

Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i menuen. Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.

Forret

Panna cotta af køkkenhavens krydderurter med håndpillede rejer, frisésalat, kapers af havens ramsløg, dild og kørvel

Kr. 135,-

 

Hovedret

Indbagt dansk frilandsgris i butterdej med det grønne fra køkkenhaven, stegte nye kartofler og sauce af køkkenhavens krydderurter

Kr. 245,-

 

Dessert

Syltede rabarber fra køkkenhaven med slottets yoghurtiscreme med citron, sprød tuile og citronmelisse

Kr. 115,-

 

Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i menuen. Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.

Forret

Sprød tærteskal med creme af fynsk rygeost, råmarineret grønt fra køkkenhaven i sennepsvinaigrette med salte græskarkerner, brøndkarse og karse

Kr. 135,-

 

Hovedret

Stegt dansk velfærdskylling med det grønne fra køkkenhaven, ægte sauce med havens krydderurter og kogte nye kartofler med persille

Kr. 245,-

 

Dessert

Kærnemælksfromage med vanilje, slotsbagerens kammerjunkere, sorbet af køkkenhavens rabarber & citronmelisse

Kr. 115,-

 

Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i menuen. Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.

Forret

Hindsgavlskinke med økologisk dansk flødeost og køkkenhavens urter, crudité af fennikel i sennepsvinaigrette, køkkenhavens rucola og rugcrumble

Kr. 135,-

 

Hovedret

Bagt skærising med det grønne fra køkkenhaven, skilt sauce af bisque af krabber fra Lillebælt og olie af køkkenhavens krydderurter, kogte nye kartofler, kørvel og dild

Kr. 245,-

 

Dessert

Danske jordbær med hyldeblomstsirup, slottets nougatiscreme, sprød tuile og skovsyre

Kr. 115,-

 

Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i menuen. Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.

Ring og bestil bord på 6441 8800