Dagens menu serveret i Restaurant Louise i Slotsladen
I sommerperioden (27. juni-10. august 2025) kan du nyde et velsmagende aftenmåltid, som vi serverer i Slotsladens stemningsfulde rammer. I denne periode er vores restaurant Den Hvide Dame kun åben til frokost.
Dagens menu består af tre lækre retter med skønne sager fra køkkenhaven. Lad din appetit bestemme, hvor mange retter du ønsker at bestille. Du har desuden mulighed for at tilkøbe vores vinforslag med vine, som er afstemt menuen.
Vi anbefaler, at du bestiller bord. Det kan du gøre ved at kontakte receptionen på telefon 6441 8800.
Se de kommende dages menuAftenmenu
Serveres mandag til søndag kl. 18.00-21.30
Dagens menu – torsdag d. 10. juli
Forret
Sprød tærteskal med creme af fynsk rygeost, råmarineret grønt fra køkkenhaven i sennepsvinaigrette med salte græskarkerner, brøndkarse og karse
Kr. 135,-
Hovedret
Stegt dansk velfærdskylling med sauté af køkkenhavens kinakål, courgetter og purløg, bagte gulerødder, ægte sauce med havens krydderurter og kogte nye kartofler med persille
Kr. 245,-
Dessert
Kærnemælksfromage med vanilje, slotsbagerens kammerjunkere, sorbet af køkkenhavens rabarber & citronmelisse
Kr. 115,-
Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i menuen. Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.
Dagens menu – fredag d. 11. juli
Forret
Hindsgavlskinke med økologisk dansk flødeost og køkkenhavens urter, crudité af fennikel i sennepsvinaigrette, køkkenhavens rucola og rugcrumble
Kr. 135,-
Hovedret
Bagt skærising med sauté af spidskål, ærter og persille, dampet forårsløg fra køkkenhaven, skilt sauce af bisque af krabber fra Lillebælt og olie af køkkenhavens krydderurter, kogte nye kartofler, kørvel og dild
Kr. 245,-
Dessert
Danske jordbær med hyldeblomstsirup, slottets nougatiscreme, sprød tuile og skovsyre
Kr. 115,-
Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i menuen. Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.
Dagens menu – lørdag d. 12. juli
Forret
Panna cotta af køkkenhavens krydderurter med håndpillede rejer, frisésalat, kapers af havens ramsløg, dild og kørvel
Kr. 135,-
Hovedret
Indbagt dansk frilandsgris i butterdej med det grønne fra køkkenhaven, stegte nye kartofler og sauce af køkkenhavens krydderurter
Kr. 245,-
Dessert
Syltede rabarber fra køkkenhaven med slottets yoghurtiscreme med citron, sprød tuile og citronmelisse
Kr. 115,-
Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i menuen. Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.
Dagens menu – søndag d. 13. juli
Forret
Sprød tærteskal med creme af fynsk rygeost, råmarineret grønt fra køkkenhaven i sennepsvinaigrette med salte græskarkerner, brøndkarse og karse
Kr. 135,-
Hovedret
Stegt dansk velfærdskylling med det grønne fra køkkenhaven, ægte sauce med havens krydderurter og kogte nye kartofler med persille
Kr. 245,-
Dessert
Kærnemælksfromage med vanilje, slotsbagerens kammerjunkere, sorbet af køkkenhavens rabarber & citronmelisse
Kr. 115,-
Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i menuen. Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.
Dagens menu – mandag d. 14. juli
Forret
Hindsgavlskinke med økologisk dansk flødeost og køkkenhavens urter, crudité af fennikel i sennepsvinaigrette, køkkenhavens rucola og rugcrumble
Kr. 135,-
Hovedret
Bagt skærising med det grønne fra køkkenhaven, skilt sauce af bisque af krabber fra Lillebælt og olie af køkkenhavens krydderurter, kogte nye kartofler, kørvel og dild
Kr. 245,-
Dessert
Danske jordbær med hyldeblomstsirup, slottets nougatiscreme, sprød tuile & skovsyre
Kr. 115,-
Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i menuen. Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.
Dagens menu – tirsdag d. 15. juli
Forret
Panna cotta af køkkenhavens krydderurter med håndpillede rejer, frisésalat, kapers af havens ramsløg, dild og kørvel
Kr. 135,-
Hovedret
Indbagt dansk frilandsgris i butterdej med det grønne fra køkkenhaven, stegte nye kartofler og sauce af køkkenhavens krydderurter
Kr. 245,-
Dessert
Syltede rabarber fra køkkenhaven med slottets yoghurtiscreme med citron, sprød tuile og citronmelisse
Kr. 115,-
Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i menuen. Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.
Dagens menu – onsdag d. 16. juli
Forret
Sprød tærteskal med creme af fynsk rygeost, råmarineret grønt fra køkkenhaven i sennepsvinaigrette med salte græskarkerner, brøndkarse og karse
Kr. 135,-
Hovedret
Stegt dansk velfærdskylling med det grønne fra køkkenhaven, ægte sauce med havens krydderurter og kogte nye kartofler med persille
Kr. 245,-
Dessert
Kærnemælksfromage med vanilje, slotsbagerens kammerjunkere, sorbet af køkkenhavens rabarber & citronmelisse
Kr. 115,-
Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i menuen. Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.
Dagens menu – torsdag d. 17. juli
Forret
Hindsgavlskinke med økologisk dansk flødeost og køkkenhavens urter, crudité af fennikel i sennepsvinaigrette, køkkenhavens rucola og rugcrumble
Kr. 135,-
Hovedret
Bagt skærising med det grønne fra køkkenhaven, skilt sauce af bisque af krabber fra Lillebælt og olie af køkkenhavens krydderurter, kogte nye kartofler, kørvel og dild
Kr. 245,-
Dessert
Danske jordbær med hyldeblomstsirup, slottets nougatiscreme, sprød tuile og skovsyre
Kr. 115,-
Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i menuen. Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.
Dagens menu – fredag d. 18. juli
Forret
Panna cotta af køkkenhavens krydderurter med håndpillede rejer, frisésalat, kapers af havens ramsløg, dild og kørvel
Kr. 135,-
Hovedret
Indbagt dansk frilandsgris i butterdej med det grønne fra køkkenhaven, stegte nye kartofler og sauce af køkkenhavens krydderurter
Kr. 245,-
Dessert
Syltede rabarber fra køkkenhaven med slottets yoghurtiscreme med citron, sprød tuile og citronmelisse
Kr. 115,-
Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i menuen. Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.
Dagens menu – lørdag d. 19. juli
Forret
Sprød tærteskal med creme af fynsk rygeost, råmarineret grønt fra køkkenhaven i sennepsvinaigrette med salte græskarkerner, brøndkarse og karse
Kr. 135,-
Hovedret
Stegt dansk velfærdskylling med det grønne fra køkkenhaven, ægte sauce med havens krydderurter og kogte nye kartofler med persille
Kr. 245,-
Dessert
Kærnemælksfromage med vanilje, slotsbagerens kammerjunkere, sorbet af køkkenhavens rabarber & citronmelisse
Kr. 115,-
Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i menuen. Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.
Dagens menu – søndag d. 20. juli
Forret
Hindsgavlskinke med økologisk dansk flødeost og køkkenhavens urter, crudité af fennikel i sennepsvinaigrette, køkkenhavens rucola og rugcrumble
Kr. 135,-
Hovedret
Bagt skærising med det grønne fra køkkenhaven, skilt sauce af bisque af krabber fra Lillebælt og olie af køkkenhavens krydderurter, kogte nye kartofler, kørvel og dild
Kr. 245,-
Dessert
Danske jordbær med hyldeblomstsirup, slottets nougatiscreme, sprød tuile og skovsyre
Kr. 115,-
Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i menuen. Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til jeres mad.