Covid-19 – Vi passer godt på jer og vores medarbejder

 

Kære gæst

Vi ser frem til at byde dig velkommen på Hindsgavl Slot, hvor vi naturligvis sørger for de bedste rammer til dit ophold, møde eller konference.

Derfor er det med stor glæde for os, at alle restriktioner bortfalder d. 1. februar – men det betyder ikke, at vi slækker på sikkerheden. For os er det alfa og omega, at du som gæst trygt kan deltage i møder og konferencer eller på ophold, og stadig opleve, at der både er god plads, styr på hygiejne og nem adgang til håndsprit.

Her på siden finder du nærmere information om, hvordan vi passer på jer og hinanden. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 64418800 eller mail til hindsgavl@hindsgavl.dk

 

De bedste hilsner

Uffe Høeg Johansen
Adm. Direktør
Hindsgavl Slot

Symptomer

Oplever du tegn på sygdom inden ankomst, anbefaler vi, at du bliver hjemme. Hvis du oplever tegn på sygdom, mens du er hos os, er det vigtigt, at du holder god afstand, gør dine omgivelser opmærksom på din tilstand, og tager hjem, så snart det er muligt.

 

Møder, kurser og arrangementer

Du kan trygt afholde møder, generalforsamlinger og kurser på Hindsgavl Slot. Vi sørger fortsat for god plads omkring jer med styr på hygiejne og med nem adgang til håndsprit.

I skal blot møde op og koncentrere jer om det faglige indhold – resten klarer vi.

 

Restaurant, selskaber og fester

Vi følger naturligvis de seneste retningslinjer fra myndighederne så vi kan sikre, at vores gæster får en tryg oplevelse. På serveringssteder gælder et indendørs arealkrav, og vi sørger for, at der er god plads omkring vores gæster.

På Hindsgavl Slot sørger vi for, at alle får en uforglemmelig og tryg oplevelse. Vi sørger fortsat for god plads omkring jer med styr på hygiejne og med nem adgang til håndsprit.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.