Covid-19 – på Hindsgavl Slot tilpasser vi os løbende

Vi passer godt på jer og vores medarbejdere

 

Kære gæst

Vi ser frem til at byde dig velkommen på Hindsgavl Slot, hvor vi med en række forholdsregler og tiltag skaber trygge rammer om dit møde eller ophold. Du kan hjælpe os og dig selv langt hen ad vejen ved at følge de generelle hygiejneråd – og resten klarer vi.

Her på siden finder du nærmere information om, hvordan vi passer på jer og hinanden. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 64418800 eller mail til hindsgavl@hindsgavl.dk

 

De bedste hilsner

Uffe Høeg Johansen
Adm. Direktør
Hindsgavl Slot

Safe to visit

Vi er tilsluttet HORESTAs ”SAFE TO VISIT”-program. Det giver dig tryghed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne.

Vi følger til enhver tid myndighedernes anbefalinger og vil løbende opdatere disse retningslinjer efter behov. Det betyder, at det altid er arrangementets afholdelsesdato, der er styrende for hvilke regler, der gælder på dagen.

 

Hygiejne

Alle på Hindsgavl Slot er trænet i arbejdsgange for afstandsholdelse, hygiejne- og desinfektionsprocedurer. Overalt finder du synlig skiltning, der minder om, hvordan smittespredning begrænses med god hygiejne og adfærd samt krav om brug af mundbind eller visir. Vi har naturligvis dispensere med håndsprit til fri afbenyttelse.

Du vil selvfølgelig stadig blive mødt med smil og en personlig betjening, men uden fysisk kontakt.

Møder og konferencer

  • Fra 6. maj er konferencer tilladt på op til 1.000 deltagere. Deltagerne skal være opdelt i sektioner á 500 personer, der i det væsentligste sidder ned, og sikkerhedsforanstaltninger som arealkrav, afstandskrav og værnemidler m.m. opretholdes fortsat.
  • Fra 14. juni er der ingen grænse for antal deltagere, så længe deltagerne fortsat er opdelt i sektioner á 500 personer og sikkerhedsforanstaltningerne overholdes.
  • Krav om coronapas. Fra den 6. maj skal alle møde- og konferencedeltagere kunne fremvise coronapas uanset antal deltagere, og om arrangementet foregår udendørs eller indendørs.

Spørg os endelig om de gældende regler, så kan vi opklare enhver tvivl.

 

Selskaber og fester

Fra 6. maj er det igen muligt at holde bryllupper, selskaber og fester på Hindsgavl Slot – og festen må gerne fortsætte efter kl. 23.00, inkl. udskænkning af alkohol.

Forsamlingsloftet vil gradvis udfases efter følgende plan:

  • Fra 6. maj – 25 pers. indendørs / 75 pers. udendørs
  • Fra 21. maj – 50 pers. indendørs / 100 pers. udendørs
  • Fra 11. juni – 100 pers. indendørs / ubegrænset udendørs
  • Fra 1. august afskaffes forsamlingsforbuddet helt

 

Restaurant

Fra 6. maj byder vi igen velkommen i restauranten!

Ifølge de gældende retningslinjer kræves der coronapas ved indendørsservering. Ved udendørsservering kræves der ikke coronapas.

Det er ikke nødvendigt at reservere bord ved indendørsservering – men vi anbefaler, at I gør det alligevel, så I er sikre på, at vi har plads.

Mundbind eller visir er fortsat et krav, når man opholder sig i restaurationsområdet – dog ikke siddende ved bordet.

 

Forplejning

Forplejning til møder og konferencer foregår i restauranten i Slotsladen, hvor vi naturligvis overholder alle gældende krav og retningslinjer om hygiejne, arealkrav, afstand, mundbind/visir m.m.

Morgenmaden nydes som buffet, mens frokost og middag serveres potionsanrettet ved bordene i restauranten.

 

Symptomer

Oplever du tegn på sygdom inden ankomst, er det vigtigt, at du bliver hjemme. Hvis du oplever tegn på sygdom, mens du er hos os, er det vigtigt, at du holder stor afstand, gør dine omgivelser opmærksom på din tilstand, og tager hjem, så snart det er muligt.

Covid-19 information

Her kan du finde mere information om, hvad du bør være opmærksom på, og hvad du som gæst kan forvente af os.

Læs mere her