Covid-19 – på Hindsgavl Slot tilpasser vi os løbende

Vi passer godt på jer og vores medarbejdere

 

Kære gæst

Vi ser frem til at byde dig velkommen på Hindsgavl Slot, hvor vi med en række forholdsregler og tiltag skaber trygge rammer om dit møde eller ophold. Du kan hjælpe os og dig selv langt hen ad vejen ved at følge de generelle hygiejneråd – og resten klarer vi.

Her på siden finder du nærmere information om, hvordan vi passer på jer og hinanden. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 64418800 eller mail til hindsgavl@hindsgavl.dk

 

De bedste hilsner

Uffe Høeg Johansen
Adm. Direktør
Hindsgavl Slot

Selskaber og fester

Krav om coronapas. Ifølge de gældende retningslinjer kræves der coronapas ved indgang til serveringssteder og ved større arrangementer med +100 deltagere.

 

Restaurant

Ifølge de gældende retningslinjer kræves der coronapas ved indgang til serveringssteder og ved større arrangementer med +100 deltagere.

Det er ikke nødvendigt at reservere bord ved indendørsservering – men vi anbefaler, at I gør det alligevel, så I er sikre på, at vi har plads.

 

Symptomer

Oplever du tegn på sygdom inden ankomst, er det vigtigt, at du bliver hjemme. Hvis du oplever tegn på sygdom, mens du er hos os, er det vigtigt, at du holder stor afstand, gør dine omgivelser opmærksom på din tilstand, og tager hjem, så snart det er muligt.

 

På Hindsgavl Slot holder vi afstand, og vi opfordrer dig som gæst til at gøre det samme. Du skal vise et gyldigt coronapas eller en negativ test ved indgang til vores restaurant og ved deltagelse i et større arrangement med +100 deltagere. Og alle vores ansatte bliver også bedt om at vise et gyldigt coronapas.