Covid-19 – på Hindsgavl Slot tilpasser vi os løbende

Vi passer godt på jer og vores medarbejdere

 

Kære gæst

Vi ser frem til at byde dig velkommen på Hindsgavl Slot, hvor vi med en række forholdsregler og tiltag skaber trygge rammer om dit møde eller ophold. Du kan hjælpe os og dig selv langt hen ad vejen ved at følge de generelle hygiejneråd – og resten klarer vi.

Her på siden finder du nærmere information om, hvordan vi passer på jer og hinanden. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 64418800 eller mail til hindsgavl@hindsgavl.dk

 

De bedste hilsner

Uffe Høeg Johansen
Adm. Direktør
Hindsgavl Slot

Safe to visit

Vi er tilsluttet HORESTAs ”SAFE TO VISIT”-program. Det giver dig tryghed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne.

Vi følger til enhver tid myndighedernes anbefalinger og vil løbende opdatere disse retningslinjer efter behov. Det betyder, at det altid er arrangementets afholdelsesdato, der er styrende for hvilke regler, der gælder på dagen.

Krav om mundbind/visir ophæves pr. 14. juni 2021.

Møder og konferencer

  • Fra 14. juni er der ingen grænse for antal deltagere, så længe deltagerne fortsat er opdelt i sektioner á 500 personer og sikkerhedsforanstaltningerne overholdes.
  • Krav om coronapas. Alle møde- og konferencedeltagere skal kunne fremvise coronapas uanset antal deltagere, og om arrangementet foregår udendørs eller indendørs.
  • Fra 1. august lempes arealkrav fra 4m2 pr. person når man står op til 2m2 pr. person. Krav om coronapas ophæves.
  • Fra 1. september ophæves krav om areal- og afstandskrav.

Spørg os endelig om de gældende regler, så kan vi opklare enhver tvivl.

 

Selskaber og fester

Det er igen muligt at holde bryllupper, selskaber og fester på Hindsgavl Slot – og festen må gerne fortsætte efter kl. 23.00, inkl. udskænkning af alkohol.

  • Krav om coronapas. Alle deltagere skal kunne fremvise coronapas uanset antal deltagere, og om arrangementet foregår udendørs eller indendørs. Dette ophæves den 1. september.

 

Forsamlingsloftet vil gradvis udfases efter følgende plan:

  • Fra 11. juni – 100 pers. indendørs / 500 pers. udendørs
  • Fra 1. juli – 250 personer indendørs / udendørs vil der være krav om coronapas indtil den 1. august 2021 for arrangementer med mindre end 2.000 tilskuere

 

Restaurant

Ifølge de gældende retningslinjer kræves der coronapas ved indendørsservering. Dette ophæves den 1. september. Ved udendørsservering kræves der ikke coronapas.

Det er ikke nødvendigt at reservere bord ved indendørsservering – men vi anbefaler, at I gør det alligevel, så I er sikre på, at vi har plads.

 

Symptomer

Oplever du tegn på sygdom inden ankomst, er det vigtigt, at du bliver hjemme. Hvis du oplever tegn på sygdom, mens du er hos os, er det vigtigt, at du holder stor afstand, gør dine omgivelser opmærksom på din tilstand, og tager hjem, så snart det er muligt.

Covid-19 information

Her kan du finde mere information om, hvad du bør være opmærksom på, og hvad du som gæst kan forvente af os.

Læs mere her