Hold en helt særlig fest “i det fri”

Hindsgavl Slot er et venue og konferencehotel, når der skal ske noget særligt. Her indbyder vores naturskønne område med vand, eng og skov – så langt øjet rækker – til en lang række aktiviteter og særlige oplevelser. I finder de perfekte rammer for en sjov sommerfest eller et unikt kick off.

Uanset om I vil holde sommerfest i forlængelse af et møde i Tranesalen, eller bare ønsker en festlig aften, har vi sikret masser af frisk luft og højt til loftet i vores store festtelte, som kan placeres forskellige steder – fx på engen bagved laden. Størrelsen tilpasser vi jeres arrangement, så I hele tiden har luft og god plads omkring jer. Har I brug for en scene eller opvarmning af teltet, arrangerer vi naturligvis også det.

Spørg os – vi er fulde af idéer og mulighederne er næsten uendelige!

Book jeres teltfest på tlf. 6340 6698

Temafest eller sjove aktiviteter?

Fra Garden Games til The Great Gatsby – vi skaber rammerne og forkæler jer med lækker forplejning. Sammen planlægger og sparrer vi om tema og aktiviteter. I har hele parken til rådighed, og rigtig meget kan lade sige gøre. Vi er her for at hjælpe med at bringe din vision til live.

Ønsker I underholdning under og efter middagen, er der plads til at opsætte scene i teltet til band eller andet underholdning. Ring og hør nærmere. Vi er fulde af kreative ideer og forslag til underholdning og aktiviteter, der vil sikre, at dit arrangement bliver et hit, man taler om i årevis.

Ring til os på tlf. 6340 6698

Teltfest i slottets omgivelser

Maden kan I også godt glæde jer til. Vores køkkenchef har sammensat en lækker 3-retters festmenu af sæsonens råvarer, som vores dygtige kokke laver fra bunden, bl.a. med friske afgrøder fra egen køkkenhave.

 

Teltfest op til 400 gæster

Teltet kan lejes ved min. 100 pers. op til 400 pers.

Pris for teltleje. Kr.     45.000,-

 

Festpakke

Velkomstdrink/champagne med snacks
3-retters fest-sæsonmenu
Kaffe med sødt
Opdækning med duge, servietter, lys og blomster

Pris pr. person, ekskl. teltleje. Kr.     1.095,-

OBS: Skal teltet varmes op eller skal der lejes toiletvogne ind, kan vi også klare det (afregnes efter tilbud).

 

Teltfest fra 400-1000 gæster

Er I mere end 400 personer, så kan vi også arrangere et event lige efter jeres ønsker og drømme for op til 1000 personer. Vores natursmukke omgivelser er unikke og giver et væld af muligheder med både festival, koncert eller teambuilding.

Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder.

Book jeres teltfest på tlf. 6340 6698
I er ganske enkelt verdensmestre i super god service!! Så kort tænker jeg, det kan siges.
Elisabeth Hess
Direktionssekretær, DLG