Hold en tiltrængt sommerfest

Fik I aldrig holdt kick-off, sommerfest eller julefrokost i 2021? Efter en lang tid med hjemmearbejde – hvor mange sociale firmaarrangementer har været aflyst – trænger mange til at mødes, grine og blive rystet sammen på ny.

På Hindsgavl Slot kan du med god samvittighed arrangere en sjov sommerfest for dine medarbejdere – med afstand og under de gældende retningslinjer, der måtte være i foråret og sommeren 2022.

Uanset om I vil holde sommerfest i forlængelse af et møde i Tranesalen, eller bare ønsker en festlig aften, har vi sikret masser af frisk luft og højt til loftet i vores store festtelt på engen bagved laden. Størrelsen tilpasser vi jeres arrangement, så I hele tiden har luft og god plads omkring jer. Vi følger naturligvis alle gældende retningslinjer ifm. Covid-19.

Book jeres sommerfest på tlf. 6340 6698

Temafest eller sjove aktiviteter?

Fra Garden Games til The Great Gatsby. Vi skaber rammerne og forkæler jer med lækker forplejning. Sammen planlægger og sparrer vi om tema og aktiviteter. I har hele parken til rådighed, og rigtig meget kan lade sige gøre – også på trods af eventuelle restriktioner.

Ønsker I underholdning under og efter middagen, er der plads til at opsætte scene i teltet til band eller andet underholdning. Ring og hør nærmere. Vi har masser af forslag til både underholdning og aktiviteter.

Ring til os på tlf. 6340 6698

Teltfest i slotsparken

Maden kan I også godt glæde jer til. Vores køkkenchef har sammensat en lækker 3-retters fest-sæsonmenu, som vores dygtige kokke laver fra bunden bl.a. med friske råvarer fra egen køkkenhave.

 

Leje af telt

Teltet kan lejes ved min. 100 pers. op til 400 pers.

Pris for teltleje. Kr.     45.000,-

 

Festpakke

Velkomstdrink/champagne med snacks
3-retters fest-sæsonmenu
Kaffe med sødt
Opdækning med duge, servietter, lys og blomster

Pris pr. person, ekskl. teltleje. Kr.     1.095,-

OBS: Skal teltet varmes op, kan vi også klare det (afregnes pr. time efter forbrug).

Book jeres sommerfest på tlf. 6340 6698