Hold en helt særlig sommerfest

Hindsgavl Slot er et venue og konferencehotel, når der skal ske noget særligt. Her indbyder vores naturskønne område med vand og skov – så langt øjet rækker – til en lang række aktiviteter og særlige oplevelser. I finder de perfekte rammer for en sjov sommerfest eller et spændende kick-off.

Uanset om I vil holde sommerfest i forlængelse af et møde i Tranesalen, eller bare ønsker en festlig aften, har vi sikret masser af frisk luft og højt til loftet i et af vores store festtelte, som kan placeres forskellige steder – fx på engen bagved laden. Størrelsen tilpasser vi jeres arrangement, så I hele tiden har luft og god plads omkring jer.

Book jeres sommerfest på tlf. 6340 6698

Temafest eller sjove aktiviteter?

Fra Garden Games til The Great Gatsby. Vi skaber rammerne og forkæler jer med lækker forplejning. Sammen planlægger og sparrer vi om tema og aktiviteter. I har hele parken til rådighed, og rigtig meget kan lade sige gøre.

Ønsker I underholdning under og efter middagen, er der plads til at opsætte scene i teltet til band eller andet underholdning. Ring og hør nærmere. Vi har masser af forslag til både underholdning og aktiviteter.

Ring til os på tlf. 6340 6698

Teltfest i slottets omgivelser

Maden kan I også godt glæde jer til. Vores køkkenchef har sammensat en lækker 3-retters fest-sæsonmenu, som vores dygtige kokke laver fra bunden bl.a. med friske råvarer fra egen køkkenhave.

 

Leje af vores telt

Teltet kan lejes ved min. 100 pers. op til 400 pers.

Pris for teltleje. Kr.     45.000,-

 

Festpakke

Velkomstdrink/champagne med snacks
3-retters fest-sæsonmenu
Kaffe med sødt
Opdækning med duge, servietter, lys og blomster

Pris pr. person, ekskl. teltleje. Kr.     1.095,-

OBS: Skal teltet varmes op, kan vi også klare det (afregnes pr. time efter forbrug).

Book jeres sommerfest på tlf. 6340 6698
I er ganske enkelt verdensmestre i super god service!! Så kort tænker jeg, det kan siges.
Elisabeth Hess
Direktionssekretær, DLG