Forkælelse er standard på Hindsgavl Slot – også for ganen!

Når du er til møde, konference eller firmafest på Hindsgavl Slot, venter der dig en udsøgt smagsoplevelse. Vores kokke sætter en ære i at lave al maden fra bunden og kræser om den, så det også er mad, du spiser med øjnene.

”Når vi laver mad til vores konferencer og møder, tager vi altid udgangspunkt i den konkrete situation. Typen af arrangement, antal deltagere og eventuelle særlige behov spiller alt sammen ind, når vi sammensætter menuen. Vi bruger kun gode, friske og så vidt muligt lokale råvarer – i sommerhalvåret blandt andet fra vores egen køkkenhave. Vi serverer velsmagende retter med stolthed og et smil på læben.”

– Ulrik Nielsen, Køkkenchef på Hindsgavl Slot

Lækkerier fra egen køkkenhave

Intet smager bedre end nyhøstede grøntsager af egen avl! Derfor har vi vores egen køkkenhave på cirka 10.000 m2, som drives og vedligeholdes af vores to gartnere.

Når årstiderne tillader det, bruger vi frugt, grønt og krydderurter fra vores egen køkkenhave. Både frisk, tilberedt og hjemmesyltet, så vi kan nyde godt af råvarerne over hele året. Har du nogensinde smagt syltede valnødder? Eller frisk Hindsgavl-honning? Bier har vi nemlig også. Vi slynger selv honningen umiddelbart efter blomstringen, og resultatet er den skønneste, lyse honning med en meget fin smag.

Dine mødedeltagere kan komme på en guidet tur i køkkenhaven med gartneren, hvis der skulle være behov en alternativ mødeaktivitet. Bare spørg os, hvis du vil vide mere.

Læs mere om vores holdninger

Få energiniveauet op med vores energiboostere

Kokkene på slottet har sammensat en række lækre og sunde snacks til de små pauser, f.eks. ingefær/agurkeshot, müslibar med nødder og havregryn, skåret frugt og grøntsager med dip, knækbrød og banan/ananas smoothie, kernemuffins, sunde banancookies – eller noget helt syvende, vi i fællesskab finder frem til alt afhængigt af dine ønsker.

Energiboosterne bruges som et supplement til jeres pauseforplejning.