Favoritstedet til kurser og efteruddannelser

Plandent har siden 2018 anvendt Hindsgavl Slot som fast sted for deres efteruddannelser inden for tandlægebranchen:

”Det er blevet til rigtig mange kursusdage gennem årene, og jeg glæder mig altid i tiden op til. Det føles efterhånden helt hjemligt at svinge ind på gårdspladsen, aftenen inden jeg skal undervise, og jeg bor typisk på et af mine tre favoritværelser,” fortæller kursuschef Claus Krolak og fortsætter:

”Jeg fik stedet anbefalet af en i mit netværk, som holder arrangementer her, og som fortalte, at det er et godt sted at samle folk fra hele landet. Og det er rigtigt. Beliggenheden er fantastisk – her er smukt og charmerende uanset årstid, og så betyder det rigtig meget, at det kun tager et øjeblik at komme hertil, fra man drejer af motorvejen.”

Basse Føns-salen med udsigten over parken og Fænøsund er Claus Krolaks yndlingslokale: ”Stemningen er noget helt særligt. Og så er det ren balsam for sjælen at kunne gå ud og cleare hovedet i naturen lige udenfor.” Når deltagerne overnatter her, opfordrer Claus altid til, at de kan tage en dukkert fra badebroen, eller gå en tur i Dyreparken eller skoven.

Det vigtigste for mig er naturligvis deltagerne. Derfor gør det en kæmpe forskel som arrangør, at jeg er fuldstændig tryg ved, at min kontaktperson på Hindsgavl Slot har styr på det hele – så jeg bare skal møde op.
Claus Krolak
Kursuschef

Smil, åbenhed og løsninger

Claus Krolak sætter pris på den kultur, der hersker på Hindsgavl Slot: ”Man kommer automatisk et gear ned, når man kører over Storebæltsbroen og hen over Fyn, til Hindsgavl Slot. Her hersker den dejlige fynske mentalitet, hvor alt klares og man tænker i løsninger – skulle der f.eks. ske en fejl, løser de situationen effektivt og med det samme.”

”Jeg er på fornavn med rigtig mange tjenere og receptionister. Den imødekommenhed går igen overalt på stedet. Da min faste kontaktperson skulle på barsel, fik jeg en ny, men fælles for dem begge er, at de er fantastisk smilende og imødekommende. Og de lytter! Det er jo det vigtigste,” pointerer han.

Fælles mål om større ansvarlighed

Plandent er B Corp-certificeret, hvilket betyder, at de lever op til en række høje standarder for social og miljømæssig præstation, ansvarlighed og transparens. Certificeringen kræver fx, at Plandent ikke kun stiller krav til deres leverandører og samarbejdspartnere, men også er medvirkende til at udvikle dem:

”Ifølge B Corp skal du stræbe efter at hjælpe dine samarbejdspartnere med at blive bedre. Derfor tog jeg fat i konferencechefen Christina og min kontaktperson Ida for at høre, om de ville med på den her rejse. Det ville de heldigvis meget gerne,” fortæller Claus Krolak og fortsætter:

”Hvis vi alle bare gør en lille ting, så gør vi tilsammen rigtig meget. Det er dét, jeg godt kan lide ved Hindsgavl Slot – de arbejder aktivt med ansvarlighed og er meget modtagelige for, hvad jeg kommer med. Det håber jeg udmønter sig i et længerevarende samarbejde mellem mit bæredygtighedsteam og de forskellige afdelinger på Hindsgavl Slot, hvor vi bl.a. skal gennemgå B Corp-parametrene og gå i dybden med klodens status,” slutter han.