Det faste sted for ledelseskurser

I flere år har kursus og rådgivningsvirksomheden, Mannaz, brugt Hindsgavl Slot til at afvikle ledelseskurser for bl.a. Energinet – en opgave, som varetages af ekstern konsulent Rasmus Hviid Bach.

Hos Energinet er udviklingen af ledelseskompetencer hos medarbejderne altafgørende for at lykkes med den grønne omstilling, som selskabet går forrest med. Derfor klæder de udvalgte nøglemedarbejdere på til at agere hurtigere, bedre og på tværs af hinanden, så de bliver kulturbærere for forandringen. Kurserne afvikles typisk som intensive 6-dages internatkursuser, som ledes af Rasmus Hviid Bach fra Mannaz:

”Man kan godt sige, at når vi skal noget særligt, så er det på Hindsgavl Slot. Det kræver inspirerende omgivelser og et trygt miljø at styre deltagerne succesfuldt igennem et krævende fagligt program, hvor de er på i mange timer om dagen. De rammer har vi fundet på Hindsgavl Slot, og derfor er de blevet vores faste leverandør på de her kurser.”

Her har Hindsgavl Slot de ideelle rammer – altid flot og pænt, men samtidig hyggeligt og nærværende. Det er alt andet end et typisk konferencested
Rasmus Hviid Bach

Trygge rammer til at kigge indad

Rasmus Hviid Bach forklarer, at når man arbejder med ledelse og mennesker, bliver man nødt til at kigge indad – også på det, der ikke er nemt. Tryghed er derfor afgørende i forløbet:

”Udfordringen er, at det kan være svært for folk at slappe rigtigt af, hvis setuppet er alt for pænt og sterilt. Her har Hindsgavl Slot de ideelle rammer – altid flot og pænt, men samtidig hyggeligt og nærværende. Det er alt andet end et typisk konferencested,” fortæller han og uddyber:

”Her får man charmen og historiens vingesus fra det gamle slot. Vi har også stor gavn af den fantastiske natur lige udenfor døren, som vi bl.a. bruger til walk & talk i mindre grupper.”

For Rasmus Hviid Bach er det vigtigt, at han har ro til at koncentrere sig om sine kursister:

”Vi starter tidlig formiddag, og så er vi ellers på de næste 12 timer, hvor jeg er alene om 16 kursister. Derfor værdsætter jeg utroligt højt, hvordan både min kontaktperson og hele personalet på Hindsgavl Slot sørger for, at alt det praktiske kører og tager sig af alt, hvad der opstår undervejs.”

Et serviceniveau højere end gennemsnittet

”Som ekstern konsulent kommer jeg mange steder i landet, og Hindsgavl Slots engagement og villighed til at løse tingene ligger klart over gennemsnittet. Uanset hvor dygtig et konferencested er, kan det ikke undgås, at noget går skævt en gang imellem. Det afgørende for mig er, hvordan der bliver taget hånd om det. Her bliver tingene løst hurtigt og professionelt, og der bliver fulgt op på det efterfølgende,” siger Rasmus Hviid Bach og pointerer afsluttende:

”Generelt er de gode til at gøre det så nemt for mig som muligt, når jeg kommer her. Alle, lige fra teknikerne og receptionisterne til tjenerne og rengøringspersonalet, kender mig ved navn og hilser på mig. Her er et rigtig højt serviceniveau, og jeg oplever det som autentisk service, der går udover pligt. Det skinner tydeligt igennem, at de sætter en ære i det gode værtskab – at de lige gør dét ekstra for at sikre den gode stemning og for, at gæsterne får en god oplevelse i det hele taget.”