Den perfekte kulisse for det ekstraordinære

“Vi ledte efter et sted, der var mere end blot et konferencecenter – gerne et slot eller et andet sted med sjæl,” forklarer Peter Madsen, som er projektleder hos Implement Consulting Group.

Implement havde en vision om at skabe et event, der kombinerede det faglige med det ekstraordinære, da de skulle samle 80 af deres danske medarbejdere og en lille håndfuld britiske professorer fra Oxford University til et 3-dages arrangement.

”Efter at have kigget flere steder tog vi til Hindsgavl Slot, som vi tidligere har haft rigtig gode erfaringer med. Vi blev vist rundt af Christina og Emma, og under mødet fik vi hurtigt fornemmelsen af, at de har styr på det. Slottet ligger dejligt midt i landet, i smukke omgivelser. Derudover resonerer deres tilgang til bæredygtighed med vores, som også var et vigtigt kriterie for os. Det snakkede vi meget med dem om – især fordi det også var et fagligt tema under arrangementet.”

Under hele vores ophold var alle, vi var i kontakt med, virkelig servicemindede. Utroligt kompetente, imødekommende og interesserede i, at vi skulle få et godt ophold. Hver gang, vi spurgte eller bad om noget, blev der reageret på det med det samme.
Peter Madsen
Projektleder

En planlægningsproces med plads til kreativitet

Planlægningsprocessen var nøglen til arrangementets succes, afslører Peter Madsen:

”Christina og Emma fra Hindsgavl Slot var ikke bare organiserede, de var kreative partnere i processen. De arbejdede med på vores idéer, og vi følte os trygge i, at de har folkene og setuppet til at løfte selve oplevelsesdelen af opholdet, udover blot logistik og forplejning.”

”Det er en stor lettelse for mig som arrangør, at de sørgede for ikke bare lokaler, men for det hele – både i planlægning og på dagen. At de også kan hjælpe med at skaffe dygtige og kompetence underleverandører, gør det supernemt som arrangør. Vi ønskede os bl.a. en underholdende standupper og en god DJ, og dem de fandt til os, levede fuldt ud op til vores forventninger.”

Da Hindsgavl Slot blev til Hogwarts

Med gæster fra England var det oplagt med et Harry Potter-tema, hvor Slotsladen blev forvandlet til spisesalen på Hogwarts med langborde, svævende lys og gotiske vinduer. Det gjorde et stort indtryk på gæsterne, fortæller Peter Madsen:

”Det er imponerende, hvad Hindsgavl Slot kan gøre! Da de havde stillet det hele op, og vi førte folk ind i salen, kunne vi tydeligt mærke, at det var en helt magisk oplevelse for gæsterne. Alle tog telefonerne op for at forevige stemningen. Det er sådan noget, folk husker fremover, også selvom de måske glemmer det faglige indhold. At være med til at skabe den slags højdepunkter er noget helt særligt.”

Vil gerne opleve Hindsgavl Slot om sommeren også

”Selvom vi var her midt i den kolde og mørke årstid, ville vi gerne sørge for, at gæsterne fik glæde af de smukke omgivelser. Derfor satte vi telte op udendørs med varm gløgg og snacks, som gav en rigtig god stemning. Vi havde også en naturvejleder, der gik ture med folk i området. Nogle gæster vinterbadede endda.

”Vi har allerede planer om at komme igen, for vi er mange, der gerne vil opleve stedet om sommeren også. Dette arrangement har virkelig sat en høj standard, men jeg er ikke i tvivl om, at næste gang også bliver noget helt særligt,” slutter Peter Madsen.