Det ideelle sted til årsmødet – år efter år

I 25 år har Dansk Endodontiforening holdt deres årsmøde på Hindsgavl Slot. Det er blevet en tradition, som de hvert år ser frem til, fortæller arrangør og tandlæge, Casper Kruse:

”Vi kalder det faktisk ikke årsmødet længere – det hedder bare, at vi skal på Hindsgavl. Man føler sig genkendt og taget helt utroligt godt imod, når man kommer, og det er en fantastisk ting,” siger han og fortsætter:

”Alle på stedet sørger for, at vi føler os velkomne og værdsatte. Det betyder meget for gæsterne, at man ikke føler sig besværlig, hvis man fx spiser vegetarisk eller grundet religion skal undgå visse fødevarer. Hindsgavl Slot sørger for top forplejning og håndterer uden problemer særlige hensyn.”

De smukke omgivelser ned til Lillebælt inspirerer til at komme udenfor, fortæller Casper Kruse: ”Vores årsmøde ligger i januar, så man kan sige, at vi har årstiden imod os i forhold til at få det meste ud af den fantastiske natur lige udenfor døren. Alligevel er der tradition for, at nogle af deltagerne går ned til badebroen og morgenbader i Fænøsund eller løber en tur i parken.”

Jeg har generelt meget høje forventninger, og på Hindsgavl Slot får vi den kvalitet, vi ønsker os. De kender os, og beliggenheden midt i landet er ideel. Vi har den samme kontaktperson hvert år, der kommer med en plan på baggrund af vores ønsker og præferencer
Casper Kruse

Høje krav til kvalitet og service

Med arrangementer i en kaliber som Endodontiforeningens får Casper Kruse jævnligt tilbud fra andre udbydere. Han har dog endnu ikke set nogen grund til at undersøge dem nærmere:

”Jeg har generelt meget høje forventninger, og på Hindsgavl Slot får vi den kvalitet, vi ønsker os. De kender os, og beliggenheden midt i landet er ideel. Vi har den samme kontaktperson hvert år, der kommer med en plan på baggrund af vores ønsker og præferencer,” siger han og uddyber:

”I det omfang, vi har haft ønsker gennem tiden, har vi altid fået god sparring på muligheder. Vi evaluerer også efter hvert årsmøde, og hvis der er behov for at gøre noget anderledes, bliver det husket – jeg behøver ikke at minde dem om det næste gang. På den måde bliver min opgave som arrangør minimal, så jeg kan bruge tiden på gæsterne i stedet. Jeg kan altid regne med, at aftaler og deadlines bliver overholdt ned til mindste detalje,” pointerer han.