Tilfredse kunder betyder alt

På Hindsgavl Slot har vi en holdning til altid at gå efter det perfekte, når det kommer til værtskab. Vi sætter en ære i at kende vores gæsters behov – så vi kan tage os bedst muligt af dig og dine deltagere. Her på siden kan du læse, hvad vores kunder siger om deres oplevelse med Hindsgavl Slot.

Send en mødeforespørgsel

”Hjælpen er guld værd

Det er en fornøjelse at planlægge og afholde møder med jer på Hindsgavl Slot og så i så velfungerende rammer. Når jeg selv har rigeligt at se til og holde styr på undervejs, er det guld værd at vide, at I hjælper med det hele og gør det med et smil.”

– Mikael Schneider, SMAGforLIVET

”De ved lige præcis, hvad vi gerne vil have.

Det er blandt andet den gode dialog og ikke mindst den grundige planlægning, der har været afgørende for, at vi for fjerde år i træk holder vores årlige udstilling på til Hindsgavl Slot. De ved lige præcis, hvad vi gerne vil have. Og der er hele tiden mulighed for at rette til – også på selve dagen, hvor vi måske har nogle ændringer i sidste øjeblik. Der har på intet tidspunkt været noget, der ikke har kunnet ladet sig gøre. Alle vores ønsker er blevet efterkommet nærmest med det samme.”

–  Jakob Søholt, Nyt Syn

Læs hele udtalelsen her

”Dejligt ikke at skulle rykke for afklaring

Vi er blevet mødt af nogle meget tjenstvillige, imødekommende og proaktive folk fra Hindsgavl Slot. De har kaldt os til møde, hvis der var brug for at afklare nogle ting. Det var dejligt, at det ikke var os, der skulle rykke for det. Og det handler jo om at udnytte de kompetencer, der er på sådan et sted. De har jo erfaringen til at kunne sige, hvordan vi gør det her optimalt.”

– Jesper Søgård, Autohuset Vestergaard

Læs hele udtalelsen her

”Topprofessionelt på alle planer

Det er en stor fornøjelse at gennemføre aktiviteter på Hindsgavl Slot. Vi oplever et konferencested, som fungerer topprofessionelt på alle planer fra start til slut.”

– Danske Advokater

”En sand fornøjelse

ALT klappede og det var en sand fornøjelse at være på besøg hos jer. Alle er blevet rost lige fra køkkenet og tjenerne til venligheden man bliver mødt med overalt på slottet.”

– Mai-Britt Hedegaard, Direktionssekretær, Harald Nyborg A/S

”Unikt koncept

Det er et fantastisk koncept Hindsgavl drives efter, og det gælder både på konferenceområdet men bestemt også på privatområdet.”

– Tove Krarup, Dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenet

”Smidige og ubøvlede

Tusind tak for at gøre vores dage på Hindsgavl smidige og ubøvlede – det var en stor fornøjelse at afholde vores strategimøde hos jer. Som arrangør er det så vigtigt at føle, at jeg er i gode hænder og ikke skal tænke på eller tjekke om de aftaler, vi har lavet, bliver holdt. Jeg har en del konferencer i bagagen som arrangør, og derfor er det bare så dejligt at opleve, hvad ægte og vildt god service er. Det får vi hos jer.

I er ganske enkelt verdensmestre i super god service!! Så kort tænker jeg, det kan siges.”

– Elisabeth Hess, Direktionssekretær, DLG

Covid-19 information

Her kan du finde mere information om, hvad du bør være opmærksom på, og hvad du som gæst kan forvente af os.

Læs mere her