Møder i eksklusive rammer

På Hindsgavl Slot på Fyn kan du afholde alle former for møder, fra dagsmøder og heldagsmøder til møder med overnatning, teambuilding aktiviteter og evt. en festlig afslutning. Vi tilpasser alle arrangementer specifikt til dine ønsker og behov. Eksemplerne nedenfor skal derfor kun ses som inspiration og et udgangspunkt for vores videre dialog om, hvad du ønsker at få ud af mødet.

Vi lytter og tilpasser faciliteterne til netop jeres mødekrav, så I får det optimale setup og en produktiv atmosfære. Vores erfarne og imødekommende personale vil være til rådighed dagen igennem for at sikre, at alt forløber gnidningsfrit, og at jeres deltagere føler sig velkomne og godt tilpas.

Vi råder over i alt 14 lyse og venlige mødelokaler i både historisk og moderne stil, der kan indrettes efter jeres behov, og som er udstyret med den nyeste teknologi for at gøre jeres præsentationer og kommunikation så effektiv som mulig. Forplejningen kan I også glæde jer til. Vores kokke sørger for velsmagende og energigivende måltider og snacks undervejs, der passer til jeres program og præferencer.

Lad Hindsgavl Slot danne rammen om jeres næste møde – sammen skaber vi en mindeværdig og vellykket mødeoplevelse for alle deltagere.

Send en mødeforespørgsel Hent mere materiale her

Vi står klar til at hjælpe dig med dit møde

Kontakt vores dygtige Konferencechef, Christina Skjellerup, i dag på 6340 6725 eller send hende en email på cs@hindsgavl.dk

Dagsmøder

På Hindsgavl Slot har du forudsætningerne for at få det optimale ud af dine møder. Vi tager os af alt, så du kan have fuld fokus på mødets indhold. Alle vores venues er lyse og komfortabelt indrettet med moderne interiør og det nyeste av- og it-udstyr, som teknikchefen koordinerer.

Hvis du søger et dagsmøde, tilbyder Hindsgavl Slot netop dette. Se nedenfor for at forstå, hvad et dagsmøde hos os omfatter:

Læs mere om lokaler og udstyr her.

Dagsmøde fra 8.00 til 16.00

 • Let morgenmad med lokale lækkerier ved kaffebuffet
 • Velsmagende frokost med friske råvarer fra egen køkkenhave + softdrink
 • Eftermiddagspause med slottes hjemmebag
 • Fri adgang til vand på tap, frisk frugt og kaffe/te fra buffet hele dagen
 • Plenum inkl. bl.a. gratis trådløst netværk, projektor og storskærm

 

Send en mødeforespørgsel

Heldagsmøde med middag

Uanset om det drejer sig om mindre eller større møder, tilpasser vi vores lokaler, faciliteter og udstyr til jeres behov – ingen ønsker er for små eller for store. Kontakt os allerede i dag og hør mere om vores eksklusive mødefaciliteter.

Er du på udkig efter et heldagsmøde så tilbyder vi også dette. Læs herunder hvad et heldagsmøde på Hindsgavl Slot indebærer.

Heldagsmøde fra 8.00 til 22.00

 • Let morgenmad med lokale lækkerier ved kaffebuffet
 • Velsmagende frokost med friske råvarer fra egen køkkenhave + softdrink
 • Eftermiddagspause med slottes hjemmebag
 • Lækker middag med 3 fastsatte serveringer
 • Aftenkaffe
 • Fri adgang til vand på tap, frisk frugt og kaffe/te fra buffet hele dagen
 • Plenum inkl. bl.a. gratis trådløst netværk, projektor og storskærm

 

Send en mødeforespørgsel

Møde med overnatning

Få det maksimale ud af jeres møde, og lad deltagerne overnatte på Hindsgavl Slot. Vi har 120 velindrettede værelser, og alle kan bookes i forbindelse med jeres møde.

Overnatning inkl. lækker hjemmelavet morgenbuffet

Vores værelser findes både i slottets sidebygninger og i de renoverede stalde, tilbydende en blanding af moderne komfort og praktisk indretning. Uanset valget sikrer vi en komfortabel og mindeværdig opholdserfaring. Se værelserne her.

Priser varierer efter kategori. 

Ring til os for priser, hvis I ønsker overnatning i forbindelse med jeres møde.

Aftenmøder

Passer dagens tidlige timer ikke ind i programmet, tilbyder vi også aftenmøder. På Hindsgavl Slot skræddersyer vi dit møde, uanset om det drejer sig om mindre eller større møder. Vores lokaler, faciliteter og udstyr tilpasser vi efter jeres behov og ønsker.

Kontakt os og hør mere om vores mødefaciliteter.

Send en mødeforespørgsel

Afslut med drinks på terrassen

Efter en vellykket mødedag kan I runde af med lækre drinks på slottets store terrasse ud mod slotsparken og Lillebælt – den perfekte afslutning på et godt møde eller som opvarmning til firmafest, hvis mødet skal sluttes af med et brag!

Terrassen er det perfekte sted at netværke og skabe nye forbindelser i en mere uformel og indbydende atmosfære. Nyd jeres drinks og den afslappede stemning på terrassen, mens I lader samtalen flyde og tager udsigten ind sammen med solens stråler, der glitrer over smukke Fænøsund.

Kavalerbarens dygtige og kreative bartendere tryller med både klassiske og nyskabende cocktails alt efter jeres præferencer, og sørger for I får slukket tørsten i både flotte og velsmagende drinks.

Send en forespørgsel