Konferencer ud over det sædvanlige

På Hindsgavl Slot får du hele pakken, når du skal holde konference eller andre større events som et symposium, en produktlancering eller en messe: Historiske bygningsværker med moderne og eksklusive faciliteter, naturskøn og central placering på Fyn ved Lillebælt – lige midt i Danmark – og opmærksomme medarbejdere til at forkæle jer.

Fra første kontakt og planlægning til vi siger ’på gensyn’, har du din egen, faste kontaktperson, som sørger for, at alt forløber præcis, som det skal – og med det særlige ekstra, der løfter din konference op i særklasse. Vi er specialister i at facilitere, at mange mennesker mødes til mindeværdige oplevelser og velsmagende mad, når din virksomhed skal noget særligt, stort eller vigtigt.

Alle, I møder på Hindsgavl Slot under jeres konference, kender formålet med arrangementet og gør deres ypperste for, at du og dine deltagere får så stort et udbytte af konferencen som overhovedet muligt. Løber konferencen over flere dage, er der rig mulighed for at fuldende oplevelsen med en overnatning eller to på slottet.

Send en forespørgsel Mere inspiration her

Vi står klar til at hjælpe dig med din konference

Kontakt vores dygtige Konferencekoordinator, Julie Lund Hindsgavl, i dag på 6340 6685 eller send hende en mail på jlh@hindsgavl.dk

Vi har plads til 300 deltagere i samme lokale

De store konference samt messer og symposier afholdes i Tranesalen i den gamle Agerumslade, som er restaureret i et stemningsfuldt og funktionelt design. Mindre konferencer holdes typisk i Basse Fønss Salen i hovedbygningen (slottet) eller i Staldknægten i den moderne, restaurerede kostald.

Bliver I flere end 300 deltagere, har vi mulighed for at åbne foldedørene mellem Restaurant Louise og Tranesalen. Med denne løsning kan I være helt op til 500 deltagere uden at gå på kompromis med hverken historisk stemning eller komfort. Læs mere om lokaler og udstyr.

Vi opstiller konferencelokalerne præcis, som du ønsker, og vores teknikere og personale hjælper dig godt gennem hele arrangementet fra start til slut. Lokalernes lyse indretning og eksklusive udtryk skaber de optimale arbejdsforhold for dine deltagere og en god atmosfære.

Læs mere om vores lokaler og udstyr

Naturen giver din konference en ekstra dimension

Hindsgavl Slots uforstyrrede placering helt ud til Lillebælt løfter din konference til nye højder. I har den store slotspark, skoven, dyrehaven og Fænøsund lige udenfor døren, så der er rig mulighed for at slentre en tur og tanke energi under de store trækroner eller langs det glitrende hav, når I holder pause.

Vores erfaring er, at deltagerne nyder godt af naturen og de historiske omgivelser og føler sig energifyldte og motiverede hele dagen igennem. Det giver de bedste forudsætninger for en konference med optimal udvikling og udbytte.

 

Se aktiviter i nærområdet

Tag os med på råd

Vil du gerne give dine konferencedeltagere en oplevelse udover det sædvanlige, så ligger vi inde med masser af idéer til aktiviteter, teambuilding eller et særligt gennemgående tema. Vi er vant til at imødekomme selv de mest specielle ønsker, og vi har mange års erfaring i, hvordan vi gør firmaarrangementer særligt mindeværdige. Med fredet, historisk arkitektur og smuk natur lige ned til Lillebælt har vi de ideelle rammer, hvor stort set alt kan lade sig gøre.

Intet er for stort eller for småt, så kontakt os allerede i dag og fortæl os, hvad du har i tankerne.

Ring på 6340 6698
Gennem de sidste 20 år har vi afholdt Intensiv Symposium her, og jeg nyder den personlige kontakt, vi har. De kender allerede vores ønsker og krav på forhånd – det betyder meget.
Marianne Simonsen
Overlæge og formand

Du har én fast kontaktperson – men vi er her alle for dig!

Vi ved, hvor vigtigt det er, at dit arrangement forløber som det skal. Ikke bare gnidningsløst, men også med det særlige ekstra, der overrasker positivt.

Derfor har du altid en fast, kompetent kontaktperson, fra du booker, til den sidste gæst er gået hjem. Se det som din egen, personlige sparringspartner om alt fra tidsplan og menu til aktivitetsforslag eller teambuilding.

Med egen, fast kontaktperson og omkring 100 fastansatte, der arbejder sammen som ét hold, får du et yderst konkurrencedygtigt setup, hvor næsten intet er umuligt.

Mød konferenceteamet her

Planlægger du konferenceophold?

En konference med ophold er en enestående mulighed for at give dine konferencedeltagere en mindeværdig oplevelse, de med sikkerhed vil tale om i årevis. Afhold din konference på Hindsgavl Slot og giv dine gæster mulighed for at overnatte i unikke omgivelser fulde af sjæl og historie. I fløjene ved slottet finder du værelser i klassisk og moderne slotsstil. I de gennemrenoverede avlsbygninger er værelserne holdt i moderne, rå stil. Og i den tidligere forpagterbolig er værelsesstilen hjemlig og rustik.

Hindsgavl Slot råder over 120 værelser, som I kan gøre brug af under jeres konference. I kan sagtens få den fulde Hindsgavl-oplevelse, selvom I kommer flere deltagere, end vi har værelser til. I de tilfælde arrangerer vi supplerende overnatning hos en af vores gode, lokale samarbejdspartnere.

Se vores værelser