Konferencer ud over det sædvanlige

På Hindsgavl Slot får du hele pakken, når du skal holde konference! Historiske bygningsværker med moderne og eksklusive faciliteter, naturskøn og central placering lige midt i Danmark og opmærksomme medarbejdere til at forkæle jer.

Fra første kontakt og planlægning til vi siger ’på gensyn’, har du din egen, faste kontaktperson, som sørger for, at alt forløber præcis, som det skal – og med det særlige ekstra, der løfter din konference op i særklasse.

Alle på Hindsgavl Slot gør deres ypperste for, at du og dine deltagere får så stort et udbytte af konferencen som overhovedet muligt. Løber konferencen over flere dage, er der rig mulighed for at fuldende oplevelsen med en overnatning eller to på slottet.

Send en forespørgsel

Vi står klar til at hjælpe dig med din konference

Kontakt vores dygtige Konferencekoordinator, Julie Lund Hindsgavl, i dag på 6340 6726 eller send hende en mail på jlh@hindsgavl.dk

Vi har plads til 300 deltagere i samme lokale

De store konferencer afholdes i Tranesalen i den gamle Agerumslade, som er restaureret i et råt og funktionelt design. Mindre konferencer holdes typisk i Basse Fønss Salen i hovedbygningen (slottet) eller i Staldknægten i den moderne restaurerede kostald. Bliver I flere end 300 deltagere, har vi mulighed for at åbne foldedørene mellem Restaurant Louise og Tranesalen. Med denne løsning kan I være helt op til 500 deltagere. Læs mere her.

Vi opstiller konferencelokalerne præcis, som du ønsker, og vores teknikere og personale hjælper dig godt gennem hele arrangementet. Lokalernes lyse indretning og eksklusive udtryk skaber de optimale arbejdsforhold for dine deltagere og en god atmosfære.

Læs mere om vores lokaler og udstyr

Nyd naturen i pauserne

Hindsgavl Slots uforstyrrede placering helt ud til Lillebælt giver din konference en ekstra dimension. I har den store slotspark, skoven, dyrehaven og Lillebælt lige udenfor døren, så der er rig mulighed for at slentre en tur og tanke energi i naturen, når I holder pause.

Vores erfaring er, at deltagerne nyder godt af de historiske omgivelser og føler sig energifyldte og motiverede hele dagen igennem. Det giver de bedste forudsætninger for en konference med optimal udvikling og udbytte.

Se aktiviter i nærområdet

Tag os med på råd

Vil du gerne give dine konferencedeltagere en oplevelse udover det sædvanlige, så ligger vi inde med masser af idéer til aktiviteter, teambuilding eller et særligt gennemgående tema. Vi er vant til at imødekomme selv de mest specielle ønsker, og vi har mange års erfaring i, hvordan vi gør firmaarrangementer særligt mindeværdige.

Intet er for stort eller for småt, så kontakt os allerede i dag og fortæl os, hvad du har i tankerne.

Ring på 6340 6698
Gennem de sidste 20 år har vi afholdt Intensiv Symposium her, og jeg nyder den personlige kontakt, vi har. De kender allerede vores ønsker og krav på forhånd – det betyder meget.
Marianne Simonsen
Overlæge og formand

Du har én fast kontaktperson – men vi er her alle for dig!

Vi ved, hvor vigtigt det er, at dit arrangement forløber som det skal. Ikke bare gnidningsløst, men også med det særlige ekstra, der overrasker positivt.

Derfor har du altid en fast, kompetent kontaktperson, fra du booker, til den sidste gæst er gået hjem. Se det som din egen, personlige sparringspartner om alt fra tidsplan og menu til aktivitetsforslag eller teambuilding.

Mød konferenceteamet her

Planlægger du konferenceophold?

Afhold din konference på Hindsgavl Slot og giv gæsterne mulighed for at overnatte. Hindsgavl Slot råder over 120 værelser, som I kan gøre brug af under jeres konference. En konference med ophold er en enestående mulighed for at give dine konferencedeltagere en oplevelse udover det sædvanlige. Ved slottet finder du værelser i klassisk og moderne slotsstil, moderne værelser i avlsbygningerne og rustikke værelser i forpagterboligen.

Se vores værelser