Du har én fast kontaktperson – men vi er her alle for dig!

Vi ved, hvor vigtigt det er, at dit arrangement forløber som det skal. Ikke bare gnidningsløst, men også med det særlige ekstra, der overrasker positivt.

Derfor har du altid en fast, kompetent kontaktperson fra du booker, til den sidste gæst er gået hjem. Se det som din egen, personlige sparringspartner om alt fra tidsplan og menu til aktivitetsforslag eller teambuilding – alt afhængig af, hvad du gerne vil have ud af arrangementet.

Med en fast kontaktperson går ingen informationer tabt. Kontaktpersonen samler alle trådene og formidler information videre, så alle medarbejdere ved, hvad der skal ske, og hvordan de skal agere for at dit arrangement forløber gnidningsfrit. Alle har på stedet arbejder sammen som ét hold for at gøre netop jeres møde med Hindsgavl Slot til en opløftende oplevelse.

Mød konferenceteamet her

Planlægning og afvikling

Som mødeplanlægger kan du næsten ikke give os for mange informationer – og i jo bedre tid du kan dele dem med din kontaktperson, desto bedre. Kender vi på forhånd til særlige behov f.eks. i forhold til kost eller teknisk udstyr, kan stort set alt lade sig gøre.

Inden mødet eller konferencen udarbejder vi en udførlig drejebog og gennemgår programmet sammen. Til de helt særlige events, der kræver ekstra kreativitet på tværs af faggrupperne, involverer vi også den tekniske chef og køkkenchefen. På den måde sikrer vi, at alt stemmer overens med dine ønsker og behov.

Og på selve dagen vil du opleve en opmærksom og effektiv stab. Vi er her, og vi ved alle sammen, hvordan vi bedst løfter og bidrager til lige netop dit arrangement.

Læs mere om planlægningen Læs mere om afviklingen
... Alle gjorde hele tiden deres ypperste for at sikre, at vi havde en rigtig god dag. Stor tak til jer alle og specielt tak til Julie Hindsgavl for koordineringen og ikke mindst dit smil og tålmodighed.
Mette Hansen
Communication Manager hos Siemens A/S