Møder og konferencer i unikke omgivelser

På Hindsgavl Slot sætter vi rammerne om møde- og konferenceoplevelser ud over det sædvanlige. Hos os kan du have fuld fokus på det, du vil opnå med din konference eller dit møde – vi tager os alle opmærksomt af dig og dine deltagere i vores flotte lokaler med både sjæl, historie og topmoderne AV-udstyr.

Vi skaber rammerne for, at dine deltagere får maksimalt ud af dit arrangement og føler sig energifyldte og motiverede hele dagen. Uanset om du skal holde et vigtigt møde, en storslået produktlancering eller en konference for 300 deltagere i ét lokale, så kan vi hjælpe dig succesfuldt i mål.

– Og vi følger naturligvis altid de aktuelle COVID-19 forbehold.

Læs mere om møder Læs mere om konferencer

Vi står klar til at hjælpe dig med møder og konferencer

Kontakt vores dygtige Konferencekoordinator, Lene Strunge Kjær, i dag på 6340 6726 eller send hende en mail på lsk@hindsgavl.dk

Vi mødes midt i Danmark

Hindsgavl Slot ligger på Fyn ved Middelfart – kun 7 minutters kørsel fra nærmeste motorvejsafkørsel. Parkering behøver du heller ikke bekymre dig om. Vi har rigeligt med pladser, og de er gratis.

Hos os kan du give dine deltagere en unik oplevelse, de sent vil glemme. Vores lokalers lyse indretning og eksklusive udtryk skaber de optimale arbejdsforhold og en god atmosfære. Vi har lagt skriveartikler klar til jer, og der er WiFi i alle lokaler. For alt andet, står vores reception til rådighed 24/7. Og hvis I vil overnatte, har vi 120 velindrettede værelser at vælge imellem.

De storslåede, historiske bygninger er omgivet af noget af Danmarks smukkeste natur. Vi ligger lige ned til Lillebælt og har skoven og dyreparken som nærmeste nabo. Alt sammen noget, der er med til at  gøre Hindsgavl Slot til et af de skønneste konferencesteder i landet.

Mødeforespørgsel

Covid-19 information

Her kan du finde mere information om, hvad du bør være opmærksom på, og hvad du som gæst kan forvente af os.

Læs mere her