Møder og konferencer i unikke omgivelser

På Hindsgavl Slot sætter vi rammerne om møde- og konferenceoplevelser ud over det sædvanlige. Hos os kan du have fuldt fokus på det, du vil opnå med din konference eller dit møde. Vi tager os opmærksomt af dig og dine deltagere i vores flotte lokaler med sjæl, historie og topmoderne AV-udstyr.

Vi skaber de perfekte  rammer for, at dine deltagere får maksimalt ud af arrangementet og føler sig energifyldte og motiverede hele dagen. Uanset om du skal holde et vigtigt forretningsmøde, en storslået produktlancering, et symposium eller en konference for 300 deltagere i ét lokale, kan vi hjælpe dig succesfuldt i mål. Bliver I flere end 300 deltagere, har vi mulighed for at åbne foldedørene mellem Restaurant Louise og Tranesalen i vores smukt renoverede og stemningsfulde slotslade. Med denne løsning kan I være helt op til 500 deltagere. Læs mere om lokaler og udstyr.

Læs mere om møder Læs mere om konferencer

Vi står klar til at hjælpe dig med møder og konferencer

Kontakt vores dygtige Konferencechef, Christina Skjellerup, i dag på 6340 6725 eller send hende en email på cs@hindsgavl.dk

Vi mødes midt i Danmark

Hindsgavl Slot tilbyder centralt beliggende konferencefaciliteter på Fyn ved Middelfart – kun 7 minutters kørsel fra nærmeste motorvejsafkørsel. Parkering behøver du heller ikke bekymre dig om. Vi har rigeligt med pladser, og de er gratis. Kommer du i el-bil, har vi også 4 ladestandere, som du nemt og sikkert kan benytte, så bilen er opladet inden afrejse.

Hos os kan du give dine deltagere en unik oplevelse, som de sent vil glemme. Vores lokalers lyse indretning og eksklusive udtryk skaber optimale arbejdsforhold og en god atmosfære. Vi har lagt skriveartikler klar til jer, og der er trådløst WiFi i alle lokaler. For alt andet står vores reception til rådighed 24/7. Og hvis I vil overnatte, har vi 120 velindrettede værelser at vælge imellem.

De storslåede, historiske bygninger er omgivet af noget af Danmarks smukkeste natur. Vi ligger lige ned til Lillebælt og har skoven og dyreparken som nærmeste nabo. Alt sammen noget, der gør Hindsgavl Slot til et af de skønneste konferencesteder i landet.

Forespørg på møde